Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak ezüstöt akarsz? Mert Mbemba egy marha jó kis védő, őt kár lenne kihagyni, illetve Micah Richards is jó. Meg Tioté se rossz középen.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors segítséget szeretnék kérni! Elkezdtem egy angol 2. ligás csapatot futheaden: [link]
Nagyon rossz így eddig? Szerintetek hogy kellene befejezni vagy kiket kellene cserélni? -
Jokko
tag
válasz
Lori82
üzenetére
Nekem div2-be jutás után az hozta meg az "áttörést", hogy félreraktam a seasons-t és Daily Knockout Cup-okat toltam pár napig. Ott aztán volt minden, volt olyan, hogy az első körben egyből kiestem, volt hogy nagynehezen eljutottam a döntőig, de elég sok vereséget sikerült összeszedni

Aztán hétvégén visszatértem a seasons-hoz, mivel nem sikerült kvalifikálnom magam a hétvégi kupákra. 6 győzelem zsinórban, sima feljutás 1 osztályba, pedig szerintem nem játszottam jobban, mint amikor a 3. osztályban voltam hetekig
Tolt a gép + sok nagyon jó játékos a kupát nyomta + a sok hétközi vereség miatt mintha gyengébb ellenfeleket kaptam volna.Nálam nem az egyéni fejlődés hozta meg az eredményt, hanem ez a 3 dolog együttesen.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mindegy, azért ha valakinek van ötlete vagy friss tapasztalata, szívesen veszem!

-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Nem tudom mikor fogok újra csatlakozni, mert a tegnapi napon leégett a házunk majdnem teljesen és nem tudom mi lesz tovább. Szinte minden értékes cucc odaveszett.

ali75: Hát ahogy írtál rá kb 1 órára történt az eset.

TBMC: Szerintem igen.

-
77Guba
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszönjük!Leellenőriztem a játékosaimat,és így számokkal is igazolva látom most már,melyik játékos "ügyesebb"...Nem véletlen akkor,hogy Modric és Iniesta úgy pörög,hogy az a paceból kiindulva nem lenne reális...De akkor a balance a kulcs...
-
Lori82
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Igen,én is ott kaptam stop táblát,háromszor jutottam fel a másodikba,kétszer bent is maradtam,de nem jön az áttörés,nem tudok feljutni az elsőbe.13 vagy 14 pont volt a max és nem emlékszem arra,hogy zsinórban nyertem volna 2 meccset.Most egészen jól indult WDW,de csúfos lett a folytatás.4 bukta zsinórban.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Topik összefoglalóban a helye. Köszönjük. -
válasz
_adaml21_
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem tart sokáig, mikor megkérdeztem, nekem is eszemben volt ez, hogy lehet, hogy ki kéne próbálgatni ilyeneket, mert sokat tanul belőle az ember. Régen szórakoztam is ilyesmivel. Persze mostanában már szinte mindenkinek csak UT megy, azon túl nem sokat nézünk.

-
_adaml21_
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez marha hasznos, köszönjük, a topikösszefoglalóban a helye!

Nekem csak két kérdésem van, hogy jut eszedbe ilyeneket próbálgatni, és mikor van időd erre?

-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez igencsak kielégítő válasz.

-
Chereiose
addikt
válasz
veterángeri
üzenetére
Engem is érdekelne, de szerintem Martial ugyanolyan áron hasznosabb.
-
Rypejakten
addikt
tavaly teszteltem ezeket, mert érdekelt: létrehoztam játékost 80 sprint speed és acceleration-nel (átlag játékos), majd kipróbáltam:
a) 99 agility, 99 balance - nagyon gyorsan fordul, mégjobban gyorsul, pl. Ben Yedder
b) 99 agility, 1 balance - ha egyenesbe ér, akkor már gyors, de kínkeserves vele megindulni, pl. Sturridge
c) 1 agility, 99 balance - semmi különbséget nem éreztem a 2*99-hez képest
d) 1 agility, 1 balance - ez a kettő együtt (mármint hogy mindkettő ilyen alacsony) a dribblingre hat ki, szlalom kb. lehetetlen, mert "kisodródik" a játékos.szóval, konklúziónak arra jöttem rá - hülyén fog hangzani - a balance stat a "fifa-gravitáció". minél alacsonyabb, annál lassabban fog bármit is csinálni a játékos (fordulás, megindulás, odacsúszás, felugrás fejelni, etc.) míg az agility az annyira nem lényeges, ha mellé jó a pace stat.
további kísérletként kipróbáltam Zlatant (73 pace, 86 agility, 41 balance) és Marcelo Díazt (65 pace, 78 agility, 94 balance), és Díaz hiába lassabb, kevesebb az agility-je is, a balance miatt egyszerűen métereket ver Ibrára álló helyzetből való elindulásnál, emberről való lefordulásnál.
ergo, összegezve:
- alacsony agility: nemgáz
- alacsony balance: gáz -
Edgar2621
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én IF Hazardot javaslom mindenkinek ha beleillik a csapatába, esetleg IF Ronaldo vagy Bale. Ők is betalálnak néha

-
veterángeri
tag
Payetet próbálta valaki? Megéri bpl csapatba betenni? Esik az ára neki is.
-
gabigyerek
senior tag
Srácok, ha valakinek beleillik a csapatba, akkor TIF Icardit vegye meg mindenképpen. Megéri a pénzt és nem is túl drága.
30-ról ha van előtte 5 méter terület úgy beveri hogy a kapus lehet akár a Manuel kib..szott Nójer is, bemegy. Catalyst lappal (tehát shooting nincs is tuningolva) a gyorsasága is nagyon komoly.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Egyelőre fifázni sem tudok, mert a C (Windows) meghajtómon kívül a többit nem látom!!!
Mintha eltűnt volna.Huhh, egy újraindítás megoldotta, mehet egy kis SBC... Már kezdtem betojni.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkább Draftozz, azzal lehet a legjobban packeket gyűjteni.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
PC-n a ligás SBC csapatok közül melyiket érdemes megcsinálni? A hétvégi TOTY-ra gyűjtök pár csomagot!

Esetleg a teljes belga sbc? -
Meghivott
addikt
PC-n más is tapasztalta azt, hogy a 4. osztály tükörsima, majd a 3. osztály könnyű nyerését követően, a gép STOP táblát rak ki a 2. osztályban. Az ellenfelek nem nehezek (3. osztálynál biztos nem nehezebbek), de 1-0 után az eredmény majd mindig 1-2 bukó.
Ha más is tapasztalta és csak annyi a lényeg, hogy nem lehet túl hosszú a menetelés, akkor nincs gond.
Vagy valamit nem vettem észre? -
levike92
tag
Sziasztok. Tudom nem nagy durr , de kb két hét után itt tartok. Használtam pár coin boostot de még van csomó. Ez a csapat így összességében milyen ? Középen nem okék a dolgok oda akarnám rakni rooneyt cm-be, csatárnak vardy-t lallana helyére kit tennétek? Meg a védőim elég gyatrák de azokra figyeltem eddig legkevésbé. Meghallgatok minden ötletet a lényeg az lenne , hogy jó irányba indultam -e el? [url=http://www.kepfeltolto.com/kep/qqqq-1][img]http://static.kepfeltolto.com/big/2017/01/10/c4d72bdd9310aa66084b59a64258d200.png[/url]
-
etaclan1984
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Persze, mert szebb a haja !
Ez az év játékosa, aranylabda, év csapata mind népszerűségi verseny amin a haverjaikra meg csapattársaikra szavaznak. Már évek óta senki se vesz komolyan csak a két spanyol szurkolói. Én legalábbis minden évben jókat röhögök rajta 
-
szupersanyi
aktív tag
2 szavazaton mult a TOTY Pogba.
Kante persze gondolom a kozeleben sem volt... -
Valaki el tudná magyarázni, hogy a fordulékonyság szempontjából az Agility és a Balance milyen különbséget tesz?
Annyit tudok, hogy ha mindkettő magas, akkor a játékos gyorsan tud fordulni, ha meg alacsony, akkor lomhán fordul. De vannak olyan esetek, amikor a kettő közül az egyik magas, a másik alacsony, illetve fordítva, és ilyenkor felemás dolgok szoktak születni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Már mind1, elment a coin Lukakura meg Willianra.

-
etaclan1984
őstag
Nem találom már hol kérdezted hogy Hazard kaphat-e upgrade-t. Tehát mindig jön egy upgrade ami a játék megjelenése után frissíti a játékosok jelenlegi formáját ? Ha így működik akkor szerintem Hazard tuti kap. Vezetik a tabellát és ez nagyrészt neki és Diego Costanak köszönhető+belga válogatottba is nagyon jól megy neki+az eddigi legmeggyőzőbb MOTM volt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
scholl
üzenetére
Lukaku igen, plusz Willian is befektetés miatt, mert majdnem 100K-t esett az ára 1 óra alatt. Nagyjából 150K-t várok a két játékosból. Min.
IF Kante a kapocs.

Dracox: igazából a támadás építésnél veszem észre a különbséget. Beljebb helyezkednek el, közelebb a csatárhoz. Hátránya, ha Vér István high pressure-ben van és az irányítás késik, akkor hamarabb elakadsz középen, ha átjutsz, talán egy fokkal támadóbb. Kontránál viszont hasznos a 3 CM védekezése.

-
Attis1117
tag
elméletileg már minden toty kártyát lehet nyitni? vagy csak a támadókat? pc-n nem látok egyet sem

-
sz_abika
addikt
Zsír. Lett egy ausztrál LM IF az untradeable SBCből, kb 7k coinból, mert a 82es upgradeből lett egy rakat high rating de nekem használhatatlan kártya, hogy aztán egy még rosszabb legyen belőle.
-
Edgar2621
őstag
Mennyire utálom ezt a transfer marketet. Vagyis imádnám, ha korrektül működne. Basszus ez nem a valódi élet, nem egy tőzsde. Mégis megy a price fixing, botok amik miatt esélyed nincs arra, hogy néha szerencsével olcsóbban vegyél valakit. Ez egy játék, valahol meg is kellene maradnia abban a kategóriában.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
scholl
üzenetére
Én tegnap vagy 70 pakkot nyitottam. Sokat draftból hagytam, kb 150 et elpakkoztam...jöt egy IF Gray, meg Mousa Dembele, meg Hart.
A garantált 82+ sbc-ből 2x egymás után ugyanaz a brazil liga nosos középhátvéd esett.
Nem túlzottan érdekel, hogy ennyi elment rá, de észrevettem, hogy már lehet olyan játékosokat is nyitni akik csapatot váltottak. (Draxler, Nikolic)
-
vatafakk
aktív tag
válasz
underdark
üzenetére
Azok viszont továbbadhatóak, egyedül a fődíjként kapott játékos nem piacozható a végén.
Érdemes megcsinálni néhányat, ami jó packot ad, van csomó 25ezres pack, amit 7ezerből ki lehet váltani.
Pl Benfica rémlik, de sok van ilyen, futbin.com-on vannak rá példák hogyan jönnek ki legolcsóbban. -
underdark
aktív tag
SBC Ligakbol amiket lehet kapni csomagok, azok mind untradeable?
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Lori82
üzenetére
Én úgy kezdtem a napot, hogy vettem egy Grayt, aztán elkezdtem az SBC-ket és nyitottam is egyet, szóval azt ár alatt adhattam el, mert addigra már mindenki őt árulta.
Utána nyitottam pár Sinclairt + Diego Castrot, őket visszaforgattam. Összesen 9 SBC után maradt Gray + Schmeichel + Alli és van egy Schmeichelem a transfer listen is, szóval még így is kicsit negatívba jöttem ki, mert 250ezer plusz volt a költségem és 3 játékost kaptam érte, akiket meg is tartok.
Van még 2 Diego Castro a transfer listemen, de kellene 2 IF-et venni a challengehez, szóval hagyom én is a francba, inkább eladom őket.Van a klubomban vagy 300 játékos, inkább betolom őket a többi SBC-be, a pénzemből meg veszek Reust/Alabát/Lewandowskit ha lejjebb megy az áruk, nem bízom a szerencsére inkább.
-
Lori82
senior tag
Szépen felpörgött a piac,tudom konzolon ez vicc kategoria,de PC-n még nem láttam 457 000 live transfert

-
Lori82
senior tag
Uristen már megint mekkora barom voltam.Valamiért mindig azt hiszem,hogy Fortuna fogja a kezem és nyitok valami nagyon jót.Úgy éreztem ,hogy most enyém lehet a Totw Lukaku vagy Willian
Kitaláltam,hogy megcsinálom a TOTW treadable.Először megcsináltam az untreadable-t,majd vettem egy Trippiert.Beáldoztam egy csomó 84-es játékost,Koscielny ,Sokratis stb.KB befektettem vagy 100k-t azért,hogy kapjak egy 81-es ausztrál ligás TOTW játékost akit 13500-ért tudtam eladni.Soha nem tanulok

-
MdewC
nagyúr
Átmenetileg, amíg a csapatban vannak. Így használnám őket.

-
MdewC
nagyúr
Lukaku: 290K volt az alja, 292K-ért elcsíptem (tegnap: 350K), Willian 240K volt az alja, de beindult, 260K-ért tudtam fogni (tegnap: 340K). Sztem nem rossz.
Vélemény? -
jonny123
csendes tag
Hát mit modjak.A játék kezd valahogy kinézni de még mindig nem úgy mint mondjuk a 2015-ös Nba.
Viszont a koncepciós meccsek megmaradtak.Gyakorlatilag le van zsírozva ki győz.A passzok nem oda mennek nem arra a játékosra vált amelyikre kéne,a kapus természet ellenesen véd továbbra is,a némely játékos eltúlozva gyorsabb mint a másik,hiába lőssz kétszázdor kapura az ellenfél jön támad egyget és gól.
Amíg a gyárilag beletett csalások nem tünnek el addig nem lehet jó játékról beszélni.Csak törik a joy... -
Edgar2621
őstag
válasz
vatafakk
üzenetére
Én egy ilyen sbc-t csináltam eddig, azzal kerestem 80ezer coint és abba is hagytam. Mondom ilyen szerencsém még egyszer nem lesz. Sajnállak, tudom milyen mikor várja az ember, hogy egy normális, vagy legalább normális áron eladható játékos sétáljon ki, aztán jönnek a 78-80 körüli fosok
-
vatafakk
aktív tag
Én meg csináltam az untreadeable totw challenget, gondoltam megcsinálok 2-t, aztán beforgatom a másik challengbe a kapott IF játékost ha szar lesz.
Erre mind2 SBC-ből Sinclairt nyitottam így most quicksellezni tudom csak, mert nem tudok mit kezdeni vele egyszerűen

-
Edgar2621
őstag
Én mára kiégtem. Senkit nem tudtam olyan áron venni, mint gondoltam, pedig kb 2 órát ráfordítottam. Sajnos nem mentek még le igazán az árak. Remélem ennél lejjebb fognak, különben nem lesz meg az álomcsapat😀
Ha valaki húz Toty játékost majd írjon
-
Meghivott
addikt
Nekem csak a gold upgrade adja, most meg Thiago Silva sétált ki

-
77Guba
aktív tag
Gyorsan lement TOTY Messi ára,már 3,2 M-ért kapható azonnal...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
nekem jelenleg 49 pakkom van, megjönnek még csütörötökön a weekend leagues pakkok + jön a hétvégi sbc, úgyhogy vasárnap több mint 50 pakkot fogok nyitni, igény szerint újra twitchelem...

-
sz_abika
addikt
6 pack volt félre teve kesobbi nyitasra.
Lett egy Howedesem :/ -
etaclan1984
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Létezik Petike, untradable packot nyitottál !

-
menyhartlevi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem untradeable?
Mert akkor a sor végén van. Én is pont most nyitottam egyet, el se hiszem! 
-
etaclan1984
őstag
Nyitottam egy totw willian-t és nem kaptam meg, ez létezik ? nem quickselleztem mert coinom sincs több.
-
77Guba
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
One-on pár napja 420-ért vettem Bale-t,most 436-ért ment aukcióban.Nem mindenki ára zuhan...
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Amugy mar mind1, mert tegnap behuztam egyet 305k-ba.
. A többi 320-330 korul volt. Annyira nem volt rossz vetel igy sem sztem, mert egy meccset volt időm jatszani azota, de meg is hozta a 3 pontot a csapatnak 
-
szupersanyi
aktív tag
És tényleg nem kamu: itt van a bizonyíték. Még egy videót is csinált hozzá. Persze, hogy egy 2017-es fiókos, 0 meccses gyerek kapja meg...
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Aubameyang már 290 az első napon.
-
sz_abika
addikt
A nagy TOTY lazban majdnem bejutottam, erre a döntőben egy kamu tizenegyest befujt ellenem a spori (nem is lerantas, hanem vállal arrebb tettem!) Es igy estem el a WLtol

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Ezek száz és százezer forintokat vernek el hetente, hogy ilyenek esnek, ehhez tényleg több mint 100 millió az egyhez az esélye.
És én 99% esélynek mondom, hogy egy Bot nyitotta ki.
-
Jokko
tag
Az untradeable TOTW SBC-t szerintem érdemes most megcsinálni (főleg BPL fanoknak), PC-n kb 25k-ból kihozható. Még a 81es IF lapok között is Gray vagy Trippier megér ennyit.
Nekem elsőre egy 87es Kane-t dobott.
-
Marchocius
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Sajna nem tudom eladni, mert untradeable
utána néztem,hogy amennyit ráköltöttem vehettem is volna, Walkernek a sima lapja van meg -
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
99%, hogy photoshop vagy pedig az EA-nek dolgozik a srác.
Ilyet egyszerűen lehetetlen kapni.Más: Csináltam 4 tradeable TOTW SBC-et. Szerintetek várjak egy nagyon jó TOTW-re vagy most nyissam el őket? És a La Liga-s SBC-nek van értelme? Tudnék 10-et csinálni és mindhárom eddigi TOTY játékos abban a bajnokságban játszik.
(#11417) Marchocius: Trippier-t add majd el, Walkernél nincs jobb RB a játékban. Ja de, IF Walker.

-
Marchocius
tag
IF Trippier vagy sima Walker a jobb RB ? Megcsináltam az untradeable SBC-t és Trippiert adta aminek valahol örülök mert BPL csapatom van és legalább tudom használni, de elgondolkodtam hogy Walkert megéri-e lecserélni vagy eladhatom - mármint Walkert -
-
vatafakk
aktív tag
IF GRAY és SIF KANE ára az SBC hatására kb 30-40%-ot esett, Grayt vettem is egyet, de lehet hogy még megy lejjebb, várni kellett volna még.
Többi totw16 is mélyrepülésben, gondolkozom egy Milneren is. -
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem soha nem tudjuk meg milyen packból estek, mert az lavinát indítana el

-
Garsza
veterán
Böngészős Web apb -an nem lehet SBC ket csinálni?
-
vatafakk
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én amilyen béna vagyok, megszokásból nyomtam volna egy quick sell all-t erre is

-
BenXL
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeeee
-
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez nem komoly, ugye?

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

-
LendvaiFeri1
veterán
Egy életre kiégtem.

-
Edgar2621
őstag
válasz
bdave16
üzenetére
Tényleg nevetséges az egész. Dani Alves
Ez meg hogy sikerült, pedig nagy Juve szurkoló vagyok és Alves játékát mindig is szerettem, de a tavalyi éve még 4. számú csapatba sem predesztinálná😀 Pique kicsit jobb volt tavaly mint előtte de akkor sem oda való, ahogy Kroos sem. És hiába Suarez viszonylag jó éve nála is volt jobb, ahogy Messinél is, pedig őket is kedvelem. Neuer, Iniesta ugyancsak mit keresnek a csapatban? Hol van Griezmann, Kante, Buffon, Pepe, Navas stb? -
vatafakk
aktív tag
Nagyon meglepett, hogy már van is SBC, így elég későn tudtam csak betárazni lapokból, alig lesz rajt haszon...
Vettem 100k-ból 83-84es játékosokat, kb 500-as hasznom lesz majd játékosonként ha felmennek az árak arra a szintre mint múltkor. -
_adaml21_
őstag
Nekem csak egy kérdésem lenne, hol van Thiago Silva?

Egyetértek, Piqué helyett Pepe, és Bonucci is előrébb lenne a sorban nálam is.
Neuer is vicces... De Gea, és Buffon is sokkal előbb.A spanyol liga fölénye valahol érthető, mindkét nemzetközi kupában ott voltak a legjobbak között (Barca, Atleti, Real; Bilbao, Villareal, Sevilla), illetve Messi és Ronaldo kirobbanthatatlan ugye. De kicsit azért jobban is körülnézhettek volna az európai fociban. Nálam pl. Kanté bármelyik három győztes középpályásnál előrébb lenne a rangsorban.
Akiknek a helye jogos szerintem: Ramos, CR, Suarez, és Messi, a többi erősen kérdéses, de nem nagyon tudok olyat Kantén kívül, akit egyértelműen a jelenlévők elé sorolnék. Talán Griezmannak kellene, hogy helye legyen még, de a három támadónál nem jobb, középpályásnak jó indulattal sem tudnám berakni, illetve az őszi szezonja nem sikerült túl jóra.
Talán még Higuaint raktam volna be, szenzációsan asszisztált CR aranylabdáihoz, meg a Juvéban is tűrhetően játszik

-
Garsza
veterán
Esküszöm ez már nevetséges amit a fifa művel. Nevetséges ez a TotY
-
törölt tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Úgy vettem, hogy már RF poziban volt és Hawk lap volt rajta (ez volt a legolcsóbb a piacon). Akkor már kihasznánám ezt, 5-ös chem-en nem érne annyit a chem style sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Topik összefoglalóban a helye. Köszönjük.

Ez meg hogy sikerült, pedig nagy Juve szurkoló vagyok és Alves játékát mindig is szerettem, de a tavalyi éve még 4. számú csapatba sem predesztinálná😀 Pique kicsit jobb volt tavaly mint előtte de akkor sem oda való, ahogy Kroos sem. És hiába Suarez viszonylag jó éve nála is volt jobb, ahogy Messinél is, pedig őket is kedvelem. Neuer, Iniesta ugyancsak mit keresnek a csapatban? Hol van Griezmann, Kante, Buffon, Pepe, Navas stb?