Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag

Ma este 19:00 kezdettel jön a winter cup második fordulója, ahova szeretettel várjuk a fórumozókat is! A regisztrációban és a rendszerrel kapcsolatos dolgokban szívesen segítek.
Platform: PC
Saját UT csapattal lehet nevezni.
További infók, nevezés: [link]
Segítségért itt privátban is írhattok valamint a facebook-on is a FIFA szekció csoportjában, melyet itt értek el: [link]
-
MdewC
nagyúr
Beszéltem a supporttal, amiért nem tudok listázni web appról.
"Vmi globális tiltás lehet rajta, 24 óra múlva lekerülhet, javítani nem tudják, de szóljak holnap is."
Tegnap nem is kereskedtem, 2 napja vettem 800K-ért játékosokat.Pogbat nem engedi listázni, így végül is értem, hogy miért nem esik be az ára, ha ki se tehetem / korlátoz a tranzakciókban valamiért.

Jeleztem, hogy borzalmas a gameplay és kérdeztem, hogy milyen bejelentéseket kapnak? "Rengeteg a bejelentés, a gyártó dolgozik rajta, ha akarok írjak én is a fórumra, vagy a twitterre, hátha a még több bejelentés gyorsítja a folyamatot."

Patch ugyan még nem jött, de a kommentárt sok helyen befrissítették a momentum utalással.

-
Garsza
veterán
Van egy TOTW tradabel paccom, szorítsatok hogy Higanyt nyissam belőle. Ugye 7 től lehet majd nyitni az ehetit?
Más: mért van az szerintetek hogy az esetek 70% BPL csapatot kapok ellenfélnek? Ennyire arra van mindenk rábuzulva?
-
TBMC
addikt
nagyon köszönöm mindenkinek!

vszeg bundes és -majd spanyol lesz első körben. majd a BPL. egyelőre kess keret hiánya miatt. -
Rypejakten
addikt
-
getdizzy
aktív tag
Eléggé vicces lett az eheti TOTW
-
Attis1117
tag
nem akarom elkiabálni de nekem (október óta játszok) pc-n összesen! 1 v 2 meccsem volt ami laggolt...
-
_adaml21_
őstag
A BPL-t mindenképp, az mondhatni ilyen "sztenderd" team. BHV-nek Shaw, Boufal helyett meg Martial

A hybrid nekem nem igazán tetszik, a Bundes eléggé rendben van (Götze a kérdéses azon a poszton), meg a spanyol is eléggé beast.
Ha nekem kéne választani, én BPL-spanyolt nyomnám!

-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
TOTY középpályásokat ma estétől lehet nyitni ?
-
toome1985
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hunter van rajta. Sajnos Dybala kirobbanthatatlan st-ből. Ha megcserélem a két embert akkor sulytalanná válik a Juvés. Ha pedig kontránál lemozog a szélre az st akkor kell a speed baromira. Meg általában egy berba spint (azt hiszem az
) elnyomok még a védő előtt utánna adom be az érkezőnek. Na ezt Icardival nem tudom megoldani. Viszont ha ő lesz az érkező ember akkor amit eldurrant azt isten sem fogja ki.
Persze mivel cf poziban free roamban van bárhol megjelenhet. Ezért jó a hunter vagy catalyst rá. -
Stylerr
addikt
Nekem 30 meccsből 1 sem volt laggos, kifejezetten jobb ilyen téren is mint a 15 és 16, de lehet csak szerencsém volt.
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mindenesetre holnap ki fogom próbálni amit írtál,ma meló...
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Tudom, hogy jót akarsz.
De most nem erről van szó, értsd meg.
Kivételesen nem fogom magamban keresni a hibát az ea kedvéért.Egyébként felnőtt ember vagyok, el tudom tölteni az időt szerencsére sorozatok nélkül is.
Zárjuk is le plz.TOTW-eket amint lehet linkelje vki plz, kíváncsi vok, hogy kik lesznek. TX

-
toome1985
tag
Ma volt időm tesztelni Icardi 87-es lapját. Hát egyelőre simán megérte azt az 55k-t. Eszméletlen mennyire gólerős játékos. Cfként nem baj az sem hogy 2-es a skillje. Nagyon jól kiegészítik egymást Dybalával. St-be azért nem raknám, oda nekem egy sprinter skiller kell de mindenképpen ajánlom mindenkinek. Icardi 5 meccs 4 gól 3 assziszt. Dybala 7 meccs 4 gól 3 assziszt.
Ezzel a meccsel tértem vissza harmadosztályba. Mondjuk most nem is szivat a game. 6-1-1-el zártam.
Icardi Dybala 4 gól -
gabigyerek
senior tag
Huga Gorilla videoja tökéletesen visszaadja mi megy most a FUT-ban. Folyamatos letámadás, sprint és a nagy számok törvénye alapján egy-egy eladott, vagy elpattanó labdára lecsapás. Komolyan mondom mi ez?

Oké, a való életben is van olyan hogy letámadás de azt nem tudja egy csapat 90 percig csinálni.
A másik ez az egyedi játékos (illletve inkább poszt) instrukciók. Mai napig nem értem WR ide-oda, hogy mi a francért fut fel egy RB-LB amikor stay back. Mi a francot keres a CDM a 16-osnál ha stay back. Mi a francért jön vissza védekezni egy LW-RW ha stay forward. És hasonlók. Én elhiszem, hogy egy Marcelo imád felfutkosni az életben, de ha én úgy akarom, ne kelljen már állandóan a CB-knek kifutni szerelni, mert Marcelo még a Büfében sörözik.
Na jó tényleg sokat panaszkodunk, be is fejezem

-
_adaml21_
őstag
De szerintem ez is baj, hogy amikor nem FIFA-zol, akkor is FIFA-s videókat nézel a neten***, meg azon gondolkozol, kire kéne csapatot építeni, mit kéne custom tacticen változtatni, milyen felállást kéne kipróbálni...
Szerintem teljesen félre kéne raknod, gondolni se szabadna rá 7-8 napig. Biztos a patch is benne van a dologban, de sokkal inkább személyes oldalról ered dolog, ez meggyőződésem. Ajánlhatok neked pár frankó sorozatot, hogy elfoglald magad a felszabaduló szabadidődben

Nem azért írtam, mert unalmas a panaszkodás, évente átlag 1-2x mindenkinél előjön ez az állapot, én tényleg segíteni szeretnék

*** - Amikor meghallom ezt a szörnyű balkán kiejtésű 'if jú vant csíp end széf kóínsz', a hideg kiráz, rettentően unszimpi ez a pali, és egyre inkább az, a sok hasznos videóitól eljutott ő is a hatásvadász, már-már clickbait videókig. Az, hogy coint reklámoz, arra meg inkább nem is mondok semmit...
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
55-ön volt,de löbbölgették mögém a labdát...Nem egyszer odaívelték Chiellinihez,ő levette,majd egy pacewhore csatár elsodorta őt labdástul,én meg tehetetlenül néztem,hogy besétál vele a kapuba...Úgyhogy most 35-ön van...☺
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Most hagytam ki 2 napot.

Értem amit mondasz, de ez nem a "szokásos" most nem megy majd jobb lesz effektus.
Nem azért nem megy mert idegeskedek. Vagy nem tudok koncentrálni. Stb. Szted ma kezdtem B+? 
Annyit viszont megfogadok, hogy ameddig nincs patch, addig csak a sima szezon. Ott legalább olyan, mint amikor kijött a játék.

Ezért akartam most eladni Pogbat is, de most még azt sem tudom.

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szvsz nincs jó beállítás most. Legalább is ami rajtam segítene.
Egy kis unalom űző:
Ovvy kontrollert tör.
IncepcionXX nem játszik a WL-ben.
Nepenthez-nél továbbra is minden kerek, szereti a tuning lapokat.
Huge Gorilla: legjobb vs legrosszabb
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hozzáteszem,hogy én nem vagyok pro,de én ha vezetés után park the bust nyomok,akkor úgy rám jön az ellenfél,hogy előbb-utóbb tuti vernek egyet távolról,vagy a 16-oson belül úgy pattog,hogy valahogy a kapuba köt ki...Ha vezetek,akkor a 75.perc körül nyomok egy ultra defensivet,addig játszok.De park the bussznál az embereim sem mennek előre,plusz a védelem behátrál a kapus elé..Szerintej a jó váltás a kulcs,de ez csak az én véleményem...
-
MdewC
nagyúr
Tegnap léptem ki a konzolból, de most se web app-ról, se a mobilos app-ról nem enged játékost listázni. Másnál?
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Igen ő rá is kivancsi lennék, de róla tudtam, hogy most fog télen kerülni a City-hez és ezért nem volt még kártyája, de a Gabigol már szezon kezdete óta az interben van vagy ő is most került oda hogy keveset játszott eddig? Kösz a választ.
-
Attis1117
tag
lehet tudni vmit arrol h MLS-ben az atlanta united benne van webapp-ban és companion-ban de játékost még sose láttam sem én sem a piac? játékban nemtom mi a helyzet mert nincs net otthon 2 napja :S
mit tudtok erről? -
veterángeri
tag
Jól olvasom hogy alexis lett a hónap játékosa?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Annyi kieg, hogy már cselezni se lehet hatékonyan, mert az L1 + R2 kombináción kívül, szinte mindent automatikusan lerombol a védelem és elég sokszor még oda is pattan...
LedyGY: +1
Dracox: még szinte nem is játszott, nagy a csend körülötte. Pedig nem volt olcsó nekik...
Scholl: várjuk meg a mai TOTW-et.
-
Rypejakten
addikt
válasz
dracox
üzenetére
a brazil licenszek hiánya miatt lehet, januárban hozzá lesz adva, ha addig nem igazol el, így fog kinézni a kártyája.
illetve a BPL is erősödik ha minden igaz, mert Gabriel Jesus is csatlakozott a City-hez: ~86 pace, ~85 dribbling, ~76 shooting, 84 stamina, H/H, 5* skill, 4* WF.
lesz vagy 30k a kezdetekben, de ha lemegy 5k köré, tökéletes alternatíva Agüero-nak. -
dracox
addikt
Az Interből Gabriel "gabigol" Barbosa miért nincs a FUT-ban?

-
levike92
tag
Sziasztok. Szerintetek ez milyen felállás így kicsit több mint két hét után ? Idővel akarok még cserélgetni ahogy lesz több coin-om csak most akarok gyűjteni ,hogy kicsit tudjak piacozni. Addig jó ez a csapat?

-
gabigyerek
senior tag
Én tegnap olyan szinten kiégtem a Fifától, hogy nem hiszem, hogy visszajön a bizadalmam.
Nem arról van szó, hogy rossz szériám lenne, meg hogy div2-ből div 3 ba kerültem. És most hendit sem éreztem. (Bár az, hogy ICardival kb az utolsó 4 meccsen csak kapufákat rúgtam 5méter-és 30 méter közötti távolságról az érdekes).
MInden egyes csapat egy Martial os vagy Douglas Costas dribbling huszár. 4-3-2-1 felállás, és úgy letámadnak, hogy gyakorlatilag az ST-knek semmilyen módon nem tudom feljuttatni a labdát hatékonyan. Lapos passzra vagy magasan is megelőzik, elfejelik. Mustafi simán félpályás sprintnél beéri Musa-t. Chiellinivel egy Coman-t nem lehet kiszorítani, mert úgy ellök hogy rögtön kibillen. Elrúgja a labdát a csatár és nekiesik a hátvédemnek aki arra fut (labda már nem ott van) és tizenegyes. Rövidbe lábmellé érkező lövést a kapusom vetődve próbál védeni, persze nem ér le. 4-5-1 park the busban úgy körbe passzolnak, hogy nem érem utol a labdát, aztán alapvonalig le-bepassz és sem a kapusom nem vetődik rá, sem a védők nincsenek ott (park the busban!).
Most nincs nagyon ötletem mit lehetne csinálni, mert gyakorlatilag tegnap kb 10 meccset olyan pressing alatt játszottam le, mintha ugyanaz ellen a robot ellen játszottam volna végig.
Ki lett herélve ez a Fifa, ez nem bjútifull gém, ez egy rohadt húsdaráló amiben egyedül úgy tudsz érvényesülni, ha megtanulsz cselezni és megtanulsz labdát fedezni, plusz egy rúgott gól után elkezdesz geciskedni.
Sorry

-
Meghivott
addikt
SIF Eriksen a legjobb CAM eddig idén. Aki BPL csapatot épít, szerintem tervezzen vele.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
RetroFighter
üzenetére
sajnos ki lett herélve...tavaly a legjobb CAm-em volt, idén annyira nem adja...
helyette SIF Forsberg ajánlott CAM/CF poziban -
77Guba
aktív tag
válasz
RetroFighter
üzenetére
Annyi a hibája,hogy nem sprinter,nem labdazsonglőr,és nem az ecsetfejűek kedvence...Így nehezebb érvényesülni egy Fifában...Nem úgy mint az életben,ahol világbajnok,világbajnoki gólkirály,stb...
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, én is készültem arra a meccsre is.
De a Sydney derbit tartom most talán a legbiztosabbnak, főleg úgy, hogy múlthéten is volt nagyobb ausztrál meccs, ami nem végül nem került be.
-
RetroFighter
tag
Müller tényleg ennyire felejtős? :/
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
üzenetére
é na Bristol City- Cardiff Cityben is bízom...

(#11526) MdewC:
hétvégén jegelni fogom a játékot... Kicsit elég volt. 10ből 10 ember 4321, BPL,
Butland Walker, Smalling, Bailly, Shaw , Dembele, KAnte, Touré - Mané, Vardy/Musa/Remy,Martial
takitika ugyanaz: teljes pályás letámadás, egy emberre 3 an mennek, támadásban meg alapvonalig lemegy onnan alápörgetve bead a hosszúra, amit a kapus áltlaában mindig az ellenfélhez üt vagy le az alapvonalig és élesen belő középre... -
Kristof_94
nagyúr
Az milyen már, hogy ledobtam a fifát ablak módba, közben neteztem, erre mire visszaváltok a fifára már egy draft képernyőn vagyok, hogy válasszam ki a felállást. -300 pont
De legalább online... -
törölt tag
válasz
bajzal
üzenetére
6 ezerből semmilyet, ennyiért nem fognak neked értelmes, eladható nyereményeket adni.
Inkább fogadd már meg a tanácsom és vegyél néhány párszáz coin-os ezüst, vagy arany Sydney FC és Western Sydney Wanderers játékost. Lehetőleg minél magasabb értékelésűeket, bár nem hiszem, hogy túl szigorúak lesznek a kritériumok.
Ha ezt csinálnád, akkor neked is lehetne pár héten belül több 100k-d, és akkor elverhetnéd az egészet tradeable TOTW pakkokra, ahogy én is tettem.

(#11529) Kristof_94:
"...de rosszabb dolgokra is költhetnék!"Károsabbra igen, értelmetlenebbre nem nagyon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stylerr
addikt
válasz
RetroFighter
üzenetére
Persze, az, hogy még 15k-t sem ér. Positionon kívül nincs semmilyen említésre méltó értéke, pont úgy, mint a valóságban.
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni?

Tervezem a hétvégén megvenni a fifa 17-et xbox one-ra és már megalkottam magamnak egy csapatot, illetve tájékozódtam futbin-en az árakról.
Kérdésem az lenne, hogy nekem szimpatikus nagyon Thomas Müller, csak kissé furcsálom, hogy ,,csak" 15k-ba kerül. Van vele valamilyen defekt, amiért ennyi vagy csak hirtelen csökkent le az ára és érdemes most megvenni?
Előre is köszönöm a segítséget:
Gergő -
bajzal
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát nincs semmi, mert vettem 38k-ért egy teljes csapatot és maradt 6k
Nincs normális csapatom se, nem tudok több száz ezret belefektetni egy sbc-be. -
Kristof_94
nagyúr
-
bajzal
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen SBC-ket érdemes csinálni, mert amiket néztem, csomó Untradeable volt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Hehe, ez tetszett!

Itthon nehéz lenne odáig eljutni, szerintem nem sok streamer van, aki kap pénzt. Mondjuk a helyükben én is félnék az adózástól.
Néha szoktam venni pár százat és akkor gyűlik folyamatosan. Pl. tavaly TOTS-ra összegyűlt vagy 6500-7000 pont és nyitottam egy párat azért. Jó nyilván sehogy sem éri meg, de rosszabb dolgokra is költhetnék!Mekkora paraszt az, aki online friendly meccsen is csal, lerontja az ezüst csapatom statisztikáját...
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, de donationt (tőlem) ne várj

-
Kristof_94
nagyúr
Lehet, hogy majd amikor az összes TOTY benne lesz a csomagokban streamelek egyet az Originen, remélem ez megoldható. Nem biztos, hogy leszek, mert tanulnom kell, de ha jól haladok, akkor kinyitom azt az 1-2 tucat csomagot, ami jött az SBC-ből! Plusz van pár ezer pontom is, de sajnos draftolni nincs időm, úgyhogy maradnak a csomagok. Lenne rá igény?

-
-
_adaml21_
őstag
Jovetic a Sevillában, kölcsönben.
Én az Interes lapját is bírom 
Brozovicnak a nonrare Gold lapja is félelmetesen jó, főleg, ha ahhoz mérten nézzük, hogy nonrare, szerintem az a SIF szenzációs lehet.
-
Kristof_94
nagyúr
Aki teheti próbálja ki IF Kessié-t! Ez az ember betegesen jó!

2 meccset nyomtam velük eddig.
Sau: 2 meccs 2 gól 1 gólpassz
Lapadula: 2 meccs 1 gól 1 gólpassz
Farias: 2 meccs 3 gól 1 gólpassz
Kessié: 2 meccs 3 gól 1 gólpassz
Gonzalez: 2 meccs 1 gól 1 gólpasszÚgy futott Kessié, mint egy gepárd, pedig csak 70 a PACE-je és semmi lap nincs rajta. Az egyik gólnál úgy mentem el 2-3 védő mellett, mint ha egy Auba lett volna.

-
bdave16
senior tag
Vettem egy ÚJ xbox 360 controllert,mert a mostani controllerem már kicsit gagyi. Bedugom minden faszán működik el is kezdek játszani. Meccs közben elkezdett nyikorogni mikor balra vagy jobbra húzom,de fel és le semmi hang nincs. Szerintetek mi történhetett és mit javasoltok mit tegyek?
-
Lori82
senior tag
Na igen,ez a "gondom" én az esetek 80%-ban bejutok a WL-be és most,hogy a gold 3 elég a következő heti WL-hez,hétvégén azt nyomom.Péntek fél 6-ra érek haza melóból,így pénteken csak pár meccset tudok játszani,a meccsek többségét szombat-vasárnap nyomom le.A Seasonra már nem marad sem időm,sem kedvem

Más : Konzolon is lejjebb vitték a határt?Vagy csak mi PC-sek örülhetünk annak,hogy 25 mecsből elég a 11W a következő heti WL-hez.Azt tudom,hogy konzolon 40 meccses a WL,de maradt a Gold 3? -
toome1985
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Már mindegy is. Elcsábultam 87-es Icardira. Berakom Dybala mellé. Vagy mögé. Vagy elé.
Majd meglátom hogy adja a 442. Ha nem tetszik marad a 4411. Egy tesztre jo lesz. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ne haragudj! Írj rám most originen, ha van időd!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Október/november körül.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mikor? Ne haragudj, de december eleje óta nem volt időm játszani!
-
szupersanyi
aktív tag
Már sajnos nem csökkennek a PC-s árak. Úgy tűnik, hogy idén tényleg nem lesz market crash. Most inkább meg is veszem a csapatomat, kezdve IF Williannel 300k-ért és reménykedek, hogy innen csak feljebb mennek az árak és ki tudok majd szállni pluszban. Van még 4 tradeable TOTW-es packem, azokat is félreteszem későbbre és a 620k-s csapatom mellett lesz még 150-200k-m, amit talán hétvégén elnyitok.
(#11512) toome1985: Statok alapján nagyon jó, de nálam semmit sem csinált. Szerintem IF Bonaventura jobb nála.
-
toome1985
tag
Ez a 85-ös Brozovic tényleg olyan atom mint amilyennek látszik? Hamsik helyére menne cf-be az a kérdés megér-e egy 100ast?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
1x már írtam, akkor nem írtál vissza.
-
HdRew
őstag
Én a sima IF Lukakut vettem meg, vajon ha jön winter upgrade Lukakura, a sima IF is nőni fog? (86-os, nem a scream kártyája.)
-
Kristof_94
nagyúr
Valakinek PC-n van kedve egy meccshez? Kipróbálnám az új csapatot!
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem ez van: silver
-
Attila432
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én ezzel játszottam a WL-en most hétvégén: RSL
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csináltam eddig egy ilyet, viszont jól sejtem, hogy baj lehet az elől lévő trió fizikai adottságai miatt?

[link] -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez elég profi.

most jól elb@sztad a kedvem SIF Lukakuval kapcsolatban.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nem baj, azért köszi!
Sajnos ha gyorsak, akkor rosszul passzolnak és alacsony a PHY, ha meg jól lő és jól passzol, akkor lassú, eddig kb. ezt láttam.
Mindenképpen kellene valami beton középpálya. Most jut eszembe, hogy nekem megvan Kessié a Serie A-ből, mint inform Monthly Reward. Lehet, hogy "köré" kellene építeni?
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó lesz ez a felállás, értelmes Silver szélső nem nagyon van (legalábbis nem tudok róla).
Viszont abszolút érdektelen vagyok ezüst játékosokban, nem is tudom, kik vannak, így a kérdést továbbpasszolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tegnap nem is kereskedtem, 2 napja vettem 800K-ért játékosokat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs normális csapatom se, nem tudok több száz ezret belefektetni egy sbc-be.