Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
A 81-es rashfordot melyik SBC-ből lehet nyitni?
-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mit nyitottál?
Ennyi packod honnan van?

Fifa pontot vettél?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tudsz mindent.

-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Miért nem vársz még 2 hetet TOTY-ig ?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
77Guba
üzenetére
köszi!

a nyitás után játszhatunk egyet, de nem biztos, hogy te fogsz tőlem tanulni...
Más:
Beépítettem Tevezt a seriaAs csapatomba, egyéb ötleteket szívesen elfogadok.
Tudom, Lulic helyére Sandro...
-
77Guba
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi a tippeket neked és adaml21-nek,végülis ez lett,gyönyörű csapat...
[link]
szatir1899:Mondhatni igen...😉
LedyGyuszi: Nézem,és sok szerencsét!Aztán majd játszhatnánk is egyet,hadd tanuljak már...☺ -
LendvaiFeri1
veterán
Ismét, mintha 50es játékosaim lettek volna, a gyereknek meg persze össze-vissza ficánkol Shaqiri meg Costa.

Van még 13 meccs, 4 győzelem kéne. Szerintem nem lesz meg.

-
LedyGyuszi
addikt
https://www.twitch.tv/ledygyuszihu
fél 12kor kezdés...
-
HdRew
őstag
Kolléga, mit sikerült nyitnod? Pogbát?

Amúgy vicc, gold2-nél rosszabb egyszer sem voltam, és a silver1-esek nyitnak több százezret érő játékosokat.. 21 winért a legjobb játékos egy 84-es Martínez.

És igen srácok, Martial az egyik legOP-bb játékos. Simán übereli az IF Aubameyangomat.. (Most lehet, hogy ezt csak a skillhuszárságom mondatja velem, de a 4* skill moves rettentő sokat számít..)
Az év utolsó napján tolok egy fifa maratont, gondolkodom rajta, hogy nyomjak-e egy twitch közvetítést..

Eddig 1/1 győzelem.
Már csak 17 win kell, és MONTHLY ELITE BABY!
-
MdewC
nagyúr
Akkor hallgassuk meg a másik oldalt is, akik nem hisznek a belenyúlásvan.

https://m.youtube.com/watch?v=e8j9YiJTwh4
-
bdave16
senior tag
2-6,6-6,6-9 röhej ez a játék,ha nyersz 3 meccset egyből olyat dob be,hogy véged. Előző havi top 40-est hát kössz ea. Utána megint egy jó ellenfél 1-3,majd 3.meccsen jön a remény vezetek is erre kapok egy ILYEN gólt hát vicc komolyan mondom. Még mielőtt jönnének a mit csináltam a védővel kommentek: úgy húztam rá a labdára ahogy csak tudtam és meg se mozdult . Szkriptelt fos az egész.
-
77Guba
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miért mi bajod van?
-
77Guba
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az a probléma,hogy ezekkel a cserékkel 82 fölé megy a rating,és én babonás vagyok...😉
-
77Guba
aktív tag
válasz
szatir1899
üzenetére
Egyet sem vettem,és eddig:IF Mitrovic,IF Luis,IF Brozovic,SIF Pogba,SIF Icardi,Sturridge,Marchisio,Chiellini,pår movember,ami most hirtelen eszembe jut...
-
bdave16
senior tag
válasz
sinya19
üzenetére
Meg a Sau-Ibarbo nállam
Meg az Eto'o-Sturridge volt még nagy vagy a Benteke-Eto'o áhh régi szép idők
. Mikor volt a Klose a 99-es headinggel és haveromnak adtam coint,hogy nyisson az én pénzemből kinyitotta a Kloset,de nem vette észre és majdnem quick sellezte,de sikerült az üzlet

-
szatir1899
csendes tag
persze hogy manipulálva van!

Nekem legalábbis nagyon nincs szerencsém a nyitogatással!
Az idei fifában kb 100 de lehet több különböző gold fajtájú pakkot nyitottam és pique valamint matic volt a legjobb amit nyitottam! Én ezt annak tudom be hogy kizárólag sbc-ben szerzett pakkok egyet se vettem sima coinért vagy fifa pontért! vagy csak lehet kimondottan engem utál a fifa!
lol -
sinya19
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát az utóbbi 30 meccsemen szerintem 25 BPL volt,sokszor Musa-Remy csatársorral,kicsit se unom már

-
77Guba
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tetszik,de Khedira nekem kiábrándító volt.De így minden játékosnak 10-es lenne a chem?Bale nagyon állat amúgy,hawk lapot tettem rá...
-
chop
őstag
Szerintem amugy a pakknyitas is manipulalva van. Volt 30k-m, elkezdtem nyitogatni.
Jumbo: 75-os nemtom ki a legjobb.
Premium: 79-es Gourcuff
Utolso 5k. IF Icardi... -
szatir1899
csendes tag
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Az inkább csak 250k.
egy ilyen cb-ért ez kicsit kevés szerintem. -
sinya19
csendes tag
Elég lenne Butland és Kanté a pályára.Előbbi úgyis kivéd mindent,utóbbit meg leszerelhetem háromszor,akkor is nála marad.
Túlértékelt PL fos... -
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Grat a silvához gondolom beszartál,hogy Pogba vagy Hazard
. Amúgy nekem se megy jobban a wl 4-6 eddig.... Szokásos kezdés xD -
szupersanyi
aktív tag
Csináltam 5 eladható TOTW-es SBC-et, kaptam belőle 1 Thiago Silvat és 4 szart. Végülis majdnem kijöttem így nullára, szóval nem nagyon sajnálom. TOTY előtt ha lemennek a 84-es lapok árai, akkor bevásárolok.

-
77Guba
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor a mezőnyjátékosoknak nem lesz 10-es a chemje...Bízom benne,hogy Umtiti fog kapni jövőre IF lapot,és olcsó volt...Volt már az összes olasz védőm,ezek sem rosszabbak.És miután játszottam már Guzmiccsal is jópár meccset,azt vontam le,hogy a védekezési szisztéma,meg a program kedve számít jobban.Pénzt inkább előre költök...
-
77Guba
aktív tag
Nem bírtam magammal,és a Pogbáért kapott pénzemmel,és minden észérv ellenére vettem egy La Ligás csapatot...Ezt:
[link]
Mindenki 10-es chemmel,Buffon 4-essel,rating 82.
Tapasztalat,nincs jobb eredmény,mint az ezüst csapattal.Ott megtanultam,hogy türelmesen járassam a labdát,ésszel játszak.Ezekkel meg egyénieskedem,de majd megtanulom velük is.Illetve a játék nagyon felgyorsult,mintha flipper lenne...Egy nagy rohanás az egész.És mintha nerfelték volna a L2+R2-t... -
BigDeal
tag
Tudja valaki hogy mikor szokták kiadni a TOTY első körét a játékban?
BenXL: +1 Shaqiri
-
BenXL
aktív tag
Nektek BPL kezdőben ki van RF-ben? Mkhi-re akarok gyűjteni de még drága, valami olcsóbb kéne nagyon max 10-15k-ért.
-
törölt tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
A többi tényleg elég gyenge, de ilyen pakkból nekem már esett Touré, Eriksen, Sterling, IF Valbuena, IF Mandzukic, stb. Ettől függetlenül tényleg inkább eladok mindenkit, az biztosabb.
-
Meghivott
addikt
Megcsináltam a 4 új SBC-t, köszönhetően Nektek, minden zsebben volt.
Dobott egy Filipe Luist, az ment a tradeable TOTW SBC-be, az pedig egy Thiagot.
80K körül megy, ami szerintem elég alacsony, szóval nem adom el most. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
ha este beb@szok, még az is előfordulhat...

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Reggel?

-
LedyGyuszi
addikt
srácok, közbejött egy vacsi...úgyhogy holnap délelőtt lesz a grand pack opening 10-11 körül...

-
törölt tag
Kint van a derbis SBC.
A másik 3 meccset nem mertem megtippelni, de a Celtic vs Rangers-re betáraztam 120 játékost, úgyhogy dőlhet a lé.
Már csak az a kérdés, hogy megcsináljam-e a csapatot, vagy jobban járok, ha eladok mindenkit. Már most brutál árak vannak, viszont 2 Rare Gold Players Pack-ot ad, amikkel elég jó a tapasztalatom eddig.
-
szupersanyi
aktív tag
Nem sikerült a havi elite... Szánalmas ez a játék, semmit sem számít, hogy ki mennyire tud játszani, egyszerűen csak a gép eldönti meccs elején, hogy ki nyerjen. Utolsó meccsen úgy kaptam ki, hogy az ellenfélnek 2 támadása volt, nekem pedig semmi sem ment be. Ja és nem Martial van leginkább túlhúzva... Hanem Butland. Ez az ember csalás, mindent megfog. Rohadjon meg mindenki, aki részt vett ennek a szar játéknak a fejlesztésében... Utolsó előtti meccsen pedig 4-0-ra kaptam ki, de úgy, hogy folyamatosan mentem egy az egyben a kapusra (nem tudott védekezni a gyerek, csak kb. 5 millás csapata volt), de TOTGS Fahrmann minden szart megfogott.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Use momentum.
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez a mársziál gyerek ilyen óllöránd pléjer? Jobban támad, mint CR. Jobbak védekezik, mint Matic. Nem ártana nerfelni.
Azt hogy lehet kivitelezni, hogy az ellenfél játékosa ne kapja meg az adott passzt, de már szereljem? Érdekes, mindenkinek működik, csak nekem nem.
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én is így vagyok vele minden hétvégén,de mindig vissza találok hozzá. A TOTY előtt meg főlleg nem szabad abbahagyni. A fifa 14-től kezdve imádom ezt az időszakot
. Tavaly sikerült is nyitnom több totyt is .Tényleg nektek van valami jó élményetek a toty-król ? 
-
Meghivott
addikt
Aki korábban feltankolt a két új liga játékosaiból, mikor érdemes kitenni őket? Többségüket most 2-4K között lehetne eladni...
-
sagem
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Az év hátralevő részére biztosan befejezted
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
hawk
-
szupersanyi
aktív tag
Már nem tud érdekelni... 7 meccs maradt, 5 győzelem kellene. Ha sikerül, annak örülök, ha nem, akkor már idegesebb úgysem leszek. Letolom ma mind a 7 meccset, aztán én egy ideig befejeztem a WL-et és talán az egész FIFA-t.
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Uhh hogy állsz? Játsz online meccset hátha magukhoz térnek.
-
szupersanyi
aktív tag
Vicc ez a játék... Valószínűleg nem lesz meg a havi Elite, pedig 6 győzelemmel kezdtem. Utána pedig elkezdett szopatni a gép. Most úgy kaptam ki tizikkel, hogy két tizenegyesét kiütöttem Buffonnal, de utána bepattogott... Az ellenfél Neuere persze úgy védett végig, mintha már TOTY lap lenne.
-
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nálam bal CM. Szuper: jól védekezik, erőszakos, jól lő, szabadból is életveszélyes (bár most azokat már SIF Eriksen lövi). Nehéz kihagyni a kezdőből.
-
LendvaiFeri1
veterán
Rooney jó lehet Fabregas helyett CM poszton 4312-ben? Matic, és Yaya lenne mellette. A m/h cuccostól kicsit parázok.
-
Meghivott
addikt
BPL-fanok, érdemes valamelyik védőből IF-et venni?
Jelenleg: Shaw-Koscielny-Smalling-Clyne van. -
MdewC
nagyúr
válasz
zarakisan08
üzenetére
Sztem ne.
Erős, ügyes, IF, de Alexis legalább tud passzolni és lőni... -
zarakisan08
tag
Sziasztok!
IF Bolasievel volt valakinek dolga? Kéne egy kis coin ezért lehet eladnám sima Sanchezt, az ő helyére lenne. Tudom ott van Martial, de ő másik csapatomban van. Samchez most ráadásul 40k-val többe kerül mint amikor vettem. Szerintetek megéri IF Bolasie, vagy inkább ne cseréljek?
-
Geradossz
aktív tag
Ez a hétvége a decemberhez tartozik ugyE? Januárban csak 4 hét lesz akkor a wl-ben? Amugy zat honnan látjátok ha valaki 90-e sjátékosokkal csal?
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Amúgy igen . Spanom multkor megnyerte 24 winnel és akkor tele volt 23asokkal,de volt olyan hogy 23al be se került.
-
IF based on Clubs
1. Chelsea 9
2. Liverpool 5
3. City 56. Utd 6
Kicsit se részrehajló az EA...
-
Meghivott
addikt
Szerintem az ok, hogy egy játékosnak rossz napja van. Csak n3minden második meccsen és jó lenne jelezni, hogy van és mennyire, akkor el lehet dönteni, hogy ő kezdjen vagy más.
-
badzsó
csendes tag
az érzés mikor a kis szerény olasz csapatommal 2-0 ra megyek(másodosztály)a gyerek félidőig azt se tudta merre hány méter,lőhettem volna 5-őt aztán a második félidőben reus valahogy oda került puff 2-1 beálltam védekezni 5 védőre átálltam (a gyerek szerintem amugy végig védekezőben volt) a védőim pedig hirtelen elfelejtettek védekezni 10 perc alatt kaptam ketőtt és kikaptam ......

-
BigDeal
tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Szerintem nagy gond!
Úgy gondolom hogy ha jobb vagyok az ellenfelemtől és több helyzetet dolgozok ki akkor abba ne szóljon bele a "momentum". Gyakorlatilag amellett hogy jól kelk játszak amellé még kell a gép áldása is hogy épp ne rossz morált dobjon! Elfogadhatatlan egy online felületen! Tegyék offline az élethű kamu dolgaikat.Mellesleg ha vezetek 2-0ra akkor utána hová tűnik az én jó illetve az ellen rossz morálja? Mert ilyenkor hirtelen megfordul minden.
Amúgy ez egy gyorsan kitalált kamu maszlag, morál, momentum hazugságok nincs semmi ilyesmi, ez józan paraszti ésszel is a csalás, nincs mit szépíteni.

LedyGyuszi:
+1

Írd ki hogy mikor indítod, én meg szeretném nézni

-
_adaml21_
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1 a közvetítésre

-
LedyGyuszi
addikt
Van most 44 különböző gold pakkom. Este megvárom még, hátha lesz hétvégi sbc.
Utána kinyitom mindet. Igény esetén megpróbálom twitchelni, hogy együtt osztozkodhassunk egy nyitott Szalai örömében...
-
rvn_10
senior tag
Hello, várhatóan mikor kezd emelkedni a kontraktok ára? Mert most eléggé lent van.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kantét én is rühellem...

-
_adaml21_
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez az elfordulva, hosszút kilőni, tök mindegy, hogy rossz lábbal, a leg OP-bb dolog a 17-ben. Ugyanaz, mint 14-ben a beívelés-fejes, vagy 15-ben a löbbölt indítás.
Nézegettem lefekvéshez profi, top100-as FIFA-sok WL meccs összefoglalóit, és 70%-ban ilyen gólokat lőnek. Valamelyik borzalmasrettentő kiejtésű profi Coinhirdető (Krasi, vagy Ovvy, már nem tudom melyik balkán herceg) még valami tutoriált is csinált róla
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na, a másik. Akinél Manolas, vagy Kanté van, azt nem tudom megverni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tegnap két meccsen is kaptam öngólt, elég standard fícsör lett a visszapattanó labdák mellett.

-
77Guba
aktív tag
A mostani 87-es Icardit érdemes most eladni,vagy mehet még fejjebb az ára,rengeteg van a piacon...?
-
Chereiose
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
És akkor vannak (itt is) akik bizonyítani próbálják, hogy nem csal ez a szar ellened...
-
LendvaiFeri1
veterán
Megint, a 76os fos donnacsicskarumma megfog mindent, de Oblak 0szögből köténybe gólt kap, 'fullríl'.

-
Meghivott
addikt
válasz
BigDeal
üzenetére
Pedig alapvetően ez egy nagyon élvezetes játék lenne. Lehetne még persze csiszolni rajta, de szerintem a játék is jó és az SBC ötlet is szuper. A momentum és a csalók nélkül sem esne vissza a bevételük, azt gondolom. Bár a konkrét számokat nem ismerjük. Az adott játékos hangulatának változásával sincs gond, csak ezt jelezhetné valami ikon, jelző stb.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ismerős.
-
szupersanyi
aktív tag
Szánalmas ez a játék. Megnyerem az első 6 WL meccsemet, aztán pedig a következő 4 meccsemet elvesztem... Olyan volt ez a 4 meccs, mintha minden játékosom ezüst lenne, tehát nem tudtak passzolni, csak kapufát tudtak lőni és le is lassultak. Az ellenfélnek persze szinte minden bement. Ja és 3 csalóval is játszottam... Egyiknek 90 feletti játékosai voltak, pedig a csapatnál egy átlagos PL csapatot mutatott, másik 2 pedig bronzcsapattal jött és kilépett az elején. És ahogy ismerjük az EA-t, gondolom, hogy ezeket nem fogják kizárni a WL-ből és bannolni. Top 40 velük van tele... Most pár órát pihenek, aztán újrapróbálom. Rohadtul elegem van már ebből, hogy a játék dönti el, hogy ki nyer, nem pedig a játéktudás...
-
bdave16
senior tag
válasz
szatir1899
üzenetére
Igen az orosz is drégább lett mára gyorsan be is fejeztem . 50kba fájt így a Smolov.
Göróg bajnokság nem lehet,mert nincs benne a játékban az ósszes görög csapat.
A lengyelben én sem tudom így ki lehet . A skót jutott még eszembe ott van már szinte egyedük arany játékos aki tavaly gólkirály lett .(azzal hogy tevez elment)
Ja és a nagy bajnokságok szerintem junius előtt nem fognak jönni. Jövő nyáron nem lesz semmilyen nagyobb esemény ezért ott is felkell tartani valamivel az érdeklődést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Mikor volt a Klose a 99-es headinggel és haveromnak adtam coint,hogy nyisson az én pénzemből kinyitotta a Kloset,de nem vette észre és majdnem quick sellezte,de sikerült az üzlet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)