Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
válasz
toome1985
üzenetére
Nekem ezzel kapcsolatban az a hülye rigolyám, hogy azokat a játékosokat akiket egész évben használok nem tudnám eladni és később visszavásárolni, mert akkor annak a lapnak a statisztikái elvesznek a klubban és ha visszaveszek egy másikat akkor kezdődik előről minden ami nem reális, mert már előtte is játszottam vele a klubban.
. Amúgy még fognak lejjebb menni az árak az 100% úgyhogy megéri eladni őket még most is. -
toome1985
tag
Érdemes most eladni a jobb embereket? Konkrétan Dybala Marchisio Movember Barzaglira gondolok. Bem számítok nagy zuhanásra de ha összesen egy 40k-t nyerek rajta már megéri. Xbox one-on most az ő áraik stagnálnak.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
azon kívül, hogy nyert egy bajnokságot, és valóban jó szűrő, szerintem semmi extra a pali. fut, ütközik, és amit megkapott, egyből továbbadja. ebben valóban világszínvonal, de Matuidi ugyanezt csinálja 4 éve, a BL-ben is, de ezért még nem kapott TOTY lapot.
a hozzá hasonló játékosok egy adott rendszerbe tökéletesen passzolnak, ez domborítja ki az erősségeiket is.nézd csak meg a 4-ei Spurs-Chelseat. ahol a Spurs szándékosan szélre kényszerítette a Chelsea támadásait, mert egyszerűen középen se Matic, se Kanté nem volt képes szervezni, impotens is lett az egész támadójátékuk. a saját játékukat is kitolták a szélekre, és beívelésekre, és nem a földön gurigáztak, ezáltal kihúzták a Chelsea méregfogát, Kanté haszontalan volt egész meccsen.
effektív játékos Kanté, de nem tesz hozzá annyit egy csapat játékához, mint bármely középpályás a fent linkelt csapatban. -
Stylerr
addikt
Originen ez a Holiday Sale meddig tart?
-
veterángeri
tag

-
HdRew
őstag
Grízember annyira szerintem nem jó. Nem tudom miért, nekem nem válik be. Majd talán a TOTGS lapját valamikor megveszem, addig most 610k coin pihen a csapatban, a nagyobb értékűeket eladtam, így is maradt 10 játékosom.
Remélem jóval lejjebb megy a játékosok ára, majd vizsgaidőszak után akarok egy Pogbát, remélem 450k környékére lemegy az ára PS-en, addigra hátha kijön egy új patch, és nem 2-3 naponta szánom rá magam 1 meccsre.. -
szupersanyi
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
De, ra gondoltam. Nyilvan nem o a legjobb kozeppalyas, de hulyeseg azt allitani, hogy IDÉN volt nala jobb. Es tudom, hogy nem lesz benne a hivatalos FIFA ev csapataban sem, de csak azert, mert egy atlagos futballszurkolonak lathatatlan a palyan. A hozza hasonlo jatekosok sajnos sosem kapjak meg azt az elismerest, amit megerdemelnenek. Nekem peldaul Carrick az egyik kedvenc jatekosom, de rola is a mai napig olyanokat mondanak, hogy nem United szint. Ezekre mar nem is szoktam reagalni, mert aki ilyet mond, az semmit sem tud a focirol.
-
77Guba
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Most este kétszer is ledobott,egyszer egy elődöntőbe,egyszer a 2. meccsen...Miért csinálja ezt?Sokan vannak fent egyszerre,vagy mi?(ONE)
-
Sanyicucu
aktív tag
CM pozícióba Rooney vagy mata a jobb szerintetek?Adrága játékos nem mindig jobb.

-
Lori82
senior tag
CSak Lacazette-ért akartam SBC-t csinálni,de nagyon vonzó volt a belga ligáért járó Rare player pack és végül elcsábultam .Természetesen minuszos lett a dolog,jött egy Bravo,Krychowiak,Lichtsteiner,a többi 21 felejtős.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ciki
nem fogok rajta idegeskedni
megint tanultam valamit, olvastam én a topikösszefoglalót de átcsúsztam rajta
köszi! Megpróbálom így eladni, hátha van egy hasonlóan amatőr aki megveszi 
-
sz_abika
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Mi a baj vele azon kivul h kis dugo? Amire hasznalom arra patent - vedelmi labdaszerzest hajszalpontos inditassal ki szélre, majd 16oson be valakinek.
Ráadásul untradeable, legalább hasznalom.Cuadradot nem szívesen tennem be, nagyon fekete a csapatba :x
-
Rypejakten
addikt
-
radesz
csendes tag
sziasztok!
félve kérdezem, hogy létezik-e még coin vásárlási lehetőség? ha igen, akkor ki tudna nekem ebben segíteni?
remélem ezzel a kérdéssel nem szegtem meg semmilyen szabályzatot..köszi
-
bdave16
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Az a baj,hogy ez csak 1 meccsre érvényes. Több fajta van minden statra külön (pass,lövés stb.) és egy ami mindent boostol . De nem látom sok értelmét a használatának.
-
sz_abika
addikt
Atalltam 4-1-2-1-2re, mondom div6bol ideje tovabb allni. 3 meccs 5-11es golarany, ebbol 6ert egy lacazette musa páros felel. Szerintem kidobalom a CB postot, es Marcelo meg Jordi Albaval toltom fel :/
Pedig ez azért egy korrekt team, jobb mint a 16osom...
http://www.futhead.com/17/squads/3678289/ -
törölt tag
válasz
bajzal
üzenetére
Minden héten van marquee matchups sbc, 4 rangadó szokott benne lenni. Korábban linkeltem két helyet, ahol össze vannak szedve a várható csapatok erre a hónapra.
Ezekre érdemes játékosokat venni minimáláron, vagy ahhoz közel, és eladni őket, amikor kikerül az sbc. Érdemes elsősorban azokra fókuszálni, amelyekhez sok ezüst kell, azokon szokott lenni a legnagyobb profit.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
mondd hogy nem Kantéra gondoltál..
Unbaised-Ben: egy meccsre szól, utána a sima lapja statjai maradnak.
befürödtél kb. 3k-t.
a topikösszefoglalóban minden benne van. -
kutkut
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ott van, pont középen.

-
levike92
tag
Sziasztok angol ligából milyen kapusok a jók 10 k alatt? Eddig spanyol hátvédjeim voltak többnyire és moya volt a kapusom de az nem is moya hanem muja. Hát olyan gólokat engedett be 10-ből 8 szor, hogy szerintem azokat még a kutyám is kivédi.Néha elalszik, egy helybe áll és csak simán begurul mellette a labda meg ilyenek.Úgyhogy a csere mellett döntöttem. Vagy francia kapus kéne vagy angol ligás. Köszi előre is.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
veterángeri
üzenetére
Ez már egész jó, csak az év legjobb középpályása hiányzik. De legalább a többi poszton stimmel.
-
MdewC
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
Ezen besírtam!
Ez még semmi, ahhoz képest, hogy 20 perce azon agyalok, milyen chem lapot tegyek rá...
Na ez már tényleg gáz.Rype: Teljesen jogos.
(elsődlegesen befektetési céllal venném, ha egyáltalán lejjebb megy, akkor viszont már kipróbálnám, de egyébként nem létkérdés valóban.) Mondjuk ha lenne JUVE játékos a TOTY-ban, az azért beleszólhat... 
(#10965) veterángeri: Ez még nem hivatalos.
Bár jó lenne, Bonu jól mutatna. 
-
veterángeri
tag
MdewC el kell adnod a szép buffonodat.

-
veterángeri
tag
-
MdewC
nagyúr
Eddig a hónap kommentje!

Más:
Elgondolkodtam Messi megvételén TOTY alatt, igazából már nem kéne sok, hogy meglegyen.
Nagyjából 150K. Egyrészt befektetési céllal, ha esetleg lejjebb menne, másrészt Őt még soha nem próbáltam, a drafton kívül, CR megvolt tavaly, most rajta lenne a sor.

Így nézne ki a keret közép kezdés után, Martialt egyébként is minden meccsen át teszem a jobb oldalra, nekem ott jobban bejön. Messi menne CAM, építész lappal, SBC Fekir meg menne LW-be.

1. keret és 2. keret ---> IG keret
Vélemény?

-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
MCCARTHY helyett DELE ALLI vagy LEROY FER , csatárnak meg esetleg MUSA és kész az OP csapat

-
kutkut
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Amennyire a HDD engedi, gyorsan betölt, és akkor nem akad. 1-2 meccset is le tudok játszani (menedzser karrier mód), utána jönnek a másodperces megállások meccs indításnál...
Amúgy Logitech F310 & F510. Tesómmal szoktunk együtt játszani. Viszont ha már szóba hoztad, megemlíteném a legnagyobb problémámat a játékkal... Mindketten egyéni gombkiosztást használunk a 2 kontrollerhez, de a játék csak az egyiket hajlandó elmenteni. Fifa bezárása után elfelejti. Csak az elsődleges kontrollerhez beállítottakat jegyzi meg, ahhoz mind a 4-et, de a többi kontrollerhez másik négyet akar elmenteni, viszont az a program bezárásával törlődik is. Fifa 14-ben úgy volt, hogy összesen 4 egyéni gombkiosztást lehetett elmenteni, viszont azt "használhatta" az összes kontroller. Itt viszont a második kontrollerrel ki se tudom választani az elsődleges gamepaddel elmentett egyéni beállításokat.
Elég idegesítő, hogy mindig, amikor játszani szeretnék, előtte azzal kell szórakoznom, hogy átcserélem a gombokat, és kikapcsolom az összes segítséget... Mert ugye azt sem jegyzi meg (passz, lövés stb. assist), még a CLASSIC-ot sem lehet úgy "felülírni", hogy legalább azt megjegyezze. Ha valamibe, ebbe tényleg belelátom, hogy az EA direkt nem javítja ezt a hibát -> ketten ne játszatok egy játékkal, vegyétek meg 2 példányban... De arra már nem gondoltak, hogy így nem lehet rendesen együtt játszani. Továbbá kb. 10 perces programozói munkát igényelne, hogy normálisan működjön, de nem... Reddit/google/internet szerint a '15 óta ilyen. Gratulálok...

Azért ha valaki találkozott már a játéknak ezzel a hiányosságával, és talált is rá megoldást, kérem, ne tartsa magában!

-
dracox
addikt
Az új SBC mikor fog jönni? Azt hittem ma este 19:00kor kint lesz már.
-
Rypejakten
addikt
válasz
üzenetére
annak az SBC-nek nincs semmi értelme.

bajzal: nem kell 100 ezres csapat, csak pozíciónként hasznosabb és effektívebbek.
ha ragaszkodsz a 4-4-2-höz, ez is sokkal ésszerűbb és hatékonyabb lenne, és max 6-7k-val kerülne többe, mint a jelenlegi csapatod.
sokkal több változást hoznának pozíciónként a jobb játékosok, mint egy Martial a jelenlegi csapatodba.
főleg, hogy el lenne pazarolva annyira távol a kaputól, wide-mid-ként.és coin, nem coins. légyszi..

-
-
törölt tag
A Pro League SBC szerintetek mennyiből jönne ki? Gondoltam rá, hogy még a TOTY vége előtt meg kéne csinálni a 100k-s pakk miatt, meg akkor már a többit is akkor nyitnám ki, bár azok elég gyengének tűnnek.
-
zsoltrs
tag
Hali
A Voice chattel valami problémám van. Mindent úgy csináltunk, mint a 15-be, de itt nem működik.
A Co-op szezonba, amikor keresni kell ellenfelet, látom a társamnál, hogy ott füles jele, amikor csatlakozik, meg a hangszóró jel (mint az asztalon jobb lent).Voice chat pipa mindkettőnknél, mikrofon be van kapcsolva, mert az originen tudunk beszélni.
Mi lehet a gubanc?
Remélem tudtok valami okosat mondani.
köszönöm
-
törölt tag
válasz
evibly
üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy mi értelme volt szerezni egy untradeable játékost, amikor van még 2 másik ugyanolyan lapja is. Persze lehet hogy azok drágábbak voltak akkor, de legalább el lehet adni őket, ha nem válnak be. Akár még keresni is lehet rajtuk.
Arról nem beszélve, hogy ott van a sima lapja is, aminek csak 1-el kevesebb a ratingje, illetve az in-game statjai is max 3 ponttal rosszabbak, amit kizárt, hogy a gyakorlatban lehet érzékelni.
-
evibly
senior tag
Srácok, ki használja az SBC T. Müller lapot? Jó lenne valami mástól is tapasztalat, mert nálam olyan, mintha direkt el lenne rontva, ki vagyok tőle totál.

-
Sz7Cs
aktív tag
Nyakleves1980-nak üzenném, ha olvassa... amennyiben leülsz az xbox elé játszani, akkor arra az időre szüneteltesd a kecskés videók letöltését, mert élvezhetetlenül laggol a meccs.
téged biztos nem zavar, de az ellenfeleidet igen. FAIR PLAY
-
törölt tag
-
bajzal
őstag
Div 8-ban még nem érzem, hogy lassú lenne. Nincsen több százezer coins-om, nem tudok jobb csapatot venni. 25 ezrem van. SBC-ből milyet érdemes csinálni? Mert karácsonykor megcsináltam egy futmas-osat aztán kaptam egy pakkot és volt benne egy 500-at érő játékos, ez így valahogy nem éri meg.
-
sz_abika
addikt
Online nem mutatja a 11eskor az irányjelzőnyilat?
Hiaba nyomtam meg a gombot h mutassa csak a felirat látszódott. Bug v feature? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
veterángeri
üzenetére
-
törölt tag
válasz
veterángeri
üzenetére
-
Meghivott
addikt
válasz
veterángeri
üzenetére
FA Cup
-
veterángeri
tag
marquee matchup tippek?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1Ezzel csak egyet érteni lehet.
Direkt ilyen lassú a csapat?

-
Lori82
senior tag
válasz
kutkut
üzenetére
Próbáld meg rőgzíteni az FPS-t 60-ra,az előugró ablakban a settingsben. Nekem core i5 2500k-m van 8 gb rammal és gtx 560 ti 1gb Vram kártyával.Én is rögzítem az FPS-t 60-ra.A másik meg nézd meg,hogy nem melegedik túl a videókártya vagy a proci,nem pörög-e nagyon?Nálam néha "beakad" az explorer és 10-15 fokkal magasabb a proci,ez nyáron komoly proci melegedést tud eredményezni.
-
Lori82
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
PC-n tolod?Pár hete, talán 3 vagy 4, én is felhívtam a supportot,hogy gold 2 rank-ban végeztem és nem kvalifikáltam magam a következő heti WL-re.Rosszul tudtam,mert azt hittem,hogy PC-n Gold 3 Rank már elég ezért nem is mentem rá a hétközi kupákra. Ezt leírtam neki,mert chateltünk ,picit utánanézett és berakott a WL-be. Szerintem nagyon amatőr vagy új lehetett az arc,mert azt mondta nekem,hogy PC-n GOLD 2-ben kell végezni és automatikusan ott leszel a következő heti WL-ben. Most már tudom,hogy PC-n Elite 3 szükséges azaz 25 meccsből 18 Win ami elég magas arány szerintem.
-
szimisi
tag
Megpróbálnék kicsit az IF lapokkal kereskedni, Eriksenen és Dembelén sikerült 40-40k profitot behúzni, most van kb 300 ezrem, ebből szeretnék néhány lappal csinálni még egy kis profitot. Az a kérdésem, hogy amikor kijön az új TOTW, hanyadik nap kerültek az eddigiek során mélypontra az árak? A ehetit nézem, de még alig van a piacon a mostani játékosokból.

-
kutkut
addikt
Hogy ne mindig a momentum, csalás legyen a téma... Milyen konfig kéne a játék akadásmentes futtatásához?
Az enyém: i5-2400, 2x4GB RAM, Radeon HD 7850 1GB (+ Win 7, FullHD, grafikai beállítás mindegy, Vsync off).
Meccs közben viszonylag ritkán és nem is annyira zavaróan, de a meccs előtti gyakorlómód betöltésénél, illetve amikor onnan lép tovább a meccsre, akkor hosszú másodpercekre be tud akadni. Egyébként ez is csak a 3-4. meccstől kezd durván zavaró lenni. Onnantól viszont minden meccs előtt megáll így gondolkodni.Ahogy néztem, az ajánlott gépigény is hasonló teljesítményű VGA-t ír, mint a 7850, csak azok 2GB-os modellek. Esetleg a VRAM lenne kevés neki? Nektek milyen konfiggal, hogy fut? Ilyen lagok erősebb VGA-val is előfordulnak? (Szerintem az is vicc, hogy PC-n az átvezető animációk korlátozva vannak 30 fps-re.)
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Bizony! Dybala architetc! +1

Nálam is úgy burogatott, sőt labdát szerzett! Az IF megette még Radjat is egyszer.
Plusz ott van rajta a playmaker, ideális CAM.Újra div 1, div 2 title win, köszi ea a könnyebb ellenfeleket! Ez is kellett hozzá.
Pogba az utolsó 5 meccsén eredményes volt, valamelyiken 2x is, összesen nem lőtt ennyit, mint most a div 2-ben. Köszi ea, köszi!
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ha PC, akkor biztosan csaló...
(#10911) bajzal: Simán.
-
bajzal
őstag
Martial megér 30-35k-t?

-
Sanyicucu
aktív tag
Most így néz ki a csapatom de arra a posztra szerettem volna vérfrissítést az olcsóbbik megoldásból.

-
Sanyicucu
aktív tag
4-3-2-1 felállásban melyik játékos illik legingább LF pozicióba Depay,Sterling vagy Walcott?
-
-
Rypejakten
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
miért nem adogatod össze a chem pontokat egyesével? világosan kijönne, hogy ez 99, és azok közül valakire kell módosító lapot tenni, akiknek 8 a chemistry-je.
-
scholl
tag
pc-n vagyok, nálam nem igen icardira jön ki a lépés, passzolgatnia kell sokat neki, inkább kék mertens fut el,
pár passz, és pjanic, mertens -re jön ki lépés. ziccert 11 pont és környékére gondoltam,
nálam sem anynira klasz mint Bacca egy hunter lappal, ár/értékben Bacca jobb.
a 2* lehetne jobb, jó lenne egy berba spin , a rulettel még hadilábon állokDybala pc-n 180-190k, 66phy-re arra gondolok, hogy könnyen fellökik.
vagy egy dybalam ami loan -ban van 6 meccsre , amjd kipróbálom azt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Sztem többen tolják.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Amúgy még fognak lejjebb menni az árak az 100% úgyhogy megéri eladni őket még most is.
Remélem jóval lejjebb megy a játékosok ára, majd vizsgaidőszak után akarok egy Pogbát, remélem 450k környékére lemegy az ára PS-en, addigra hátha kijön egy új patch, és nem 2-3 naponta szánom rá magam 1 meccsre..

köszi! Megpróbálom így eladni, hátha van egy hasonlóan amatőr aki megveszi
Ezen besírtam!
Na ez már tényleg gáz.
(elsődlegesen befektetési céllal venném, ha egyáltalán lejjebb megy, akkor viszont már kipróbálnám, de egyébként nem létkérdés valóban.) Mondjuk ha lenne JUVE játékos a TOTY-ban, az azért beleszólhat... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)