Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr
    válasz LedyGyuszi üzenetére #8652

+1, a lényeg sztem is ez.

Én se tudok letolni 3-nál több meccset azon a színvonalon, amit elvárok. Ha van időm játszani, akkor is 2-3 meccs után tolok valami mást, tartok egy 30 perces szünetet és csak az után folytatom. ;)

Automata passz? Melyikre vált először? Jó kérdés, ezt nem is figyeltem, egyedül azt tesztelem pár meccse, hogy mennyire tudok hamar rá váltani arra az emberre, akire szeretnék, védekezésnél. Így az én stílusomnak úgy tűnik (megelőző, védekezés, csapat társ a labdásra), hogy ez kedvezhet, mert gyorsabbnak tűnik, mint a másiknál, persze néha levált arról akiről kell, ez a hátránya. Tesztelem még, ha tudom, este megnézem, hogy melyikre vált hamarabb. Minden esetre néhány meccs után azt mondom, hogy így gyorsabbnak tűnik nekem az, hogy arra váltsak, akire én szeretnék. Ha ez több meccsen át is kitart, akkor maradok ennél.

(A kicsi taktikai váltásnak köszönhetően és az emberváltásnak, persze még tesztelem, tegnap sikerült megverni egy olyan barátot, akit idén vettem fel, első osztályban tolja és eddig volt ellene 4 vereségem, még döntetlent se értem ellene. A tegnapi 1-0-ás karcsú győzelmemnél azt volt a lényeg, hogy hamarabb értem oda a támadójára, köszönhetően, hogy hamarabb váltottam és a kisebb agresszivitás miatt nem rohantak egyből a labdásra az embereim védekezésnél. De még kell jó pár meccs, hogy végső konzekvenciát vonjak le.)

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák