- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
hendi vagy nem hendi...
Hendi van, volt és valószínűleg lesz is! Viszont sztem nem szabad minden egyes vereséget/vereség sorozatot a hendi számlájára írni! Személy szerint ha zsinórban 3-4 vereségem van ,akkor felesleges tovább erőltetnem a játékot aznap, de mindenképpen kell pár óra pihi. De maúgy is 3-4 meccsenél 1 etapban nem érdemes többet játszani!Nem tudsz ugyanúgy koncentrálni, fáradsz, stb. Főleg, ha droidoktól kap ki az ember. ideges vagy/leszel és ez már hibákat szül, amiket észre sem veszel, csak ráírod a hendi számlájára. Nézzétek meg pl. a dartsozókat!Elront egy kiszállót és ha fejben nem képes ezt megemészteni, akkor bukta a további legeket/szetteket...
Hendi sztem akkor van, amikor azt érzed, hogy az embereid körülményesek, labdát nem tudnak kezelni, passz játék off, laggol, stb... Pl. nálam az sem hendi, ha vki belinkeli, hogy 17 kapura lövése van, de az ellenfél 16osán belül az életben nem járt, viszont a másik emberke 3 ziccerből egyet bever!
Engem is idegesít, ha egy droid nyer, majd jön egy másik az is megver, holott én dominálok...ilyenkor pihi vagy ilyenkor átmegyek nyomok 1-2 seasons meccset...
Egyébként tegnap volt 3 vereségem droidoktól zsinórban, mondom nyomok még egyet!
Az ellenfél egy div1 osztályt nyert (szép fekete ea sports mez -azt hiszem azért osztogatnak ilyeneket), amin ugyan kikaptam 2:5-re (0:1,1:1,1:2,2:2...), de végig partiban voltam és igazából simán nyerhettem volna. De kaptam egy szögletből becselezem és a rövidbe beverem gólt (talán ez az idei év 2. ilyen gólja) - nálam ez BUG, mert az alapvonal mentén befelé cselező játékost sztem a legnehezebb levédekezni (nekem legalábbis), majd kaptam 3!!! db tizenegyes gólt (ebből mind3 véleményes) - sztem is is BUG, majd a végén, amikor már fejben feladtam még egyet...közben lőttem kapufát is, ziccerek is voltak, de kimaradtak. Jól passzolgatott emberünk (90%-os hatékonysággal), összességével megérdemelten nyert, mert látszott, hogy játékban előrébb tart mint én. Úgyhogy ezt is mondhatnám csak egyszerűen hendinek, de nem teszem!
Másik meccs: 4-5-1-es felállás, ultra defensive/park the bus mentalitás, elöl egy Giovinco.Emberünk célja: Giovincoval egyedül megverni az ellenfelet. félidő 2:0 ide, majd jön egy beadás, a hosszú ötös sarkánál természetesen befejeli (első kapura lövése emberünknek), 89.perc Giovoncot szerelem, tizi 2:2 (2.kapuig eljutása), közben 3 kapufa és helyzetek tömkelege. Hosszabbítás 118.perc, Giovinco 30 méterről 2:3...
Jót mosolyogtam...Bejött a taktikája?Be...2:0-nál lehet nekem is park the bust kellett volna alkalmaznom ,csak az nem én vagyok...Én szeretem játszani a játékot..Hendi volt?Inkább szerencsétlen voltam, taktikailag megvertek...
Harmadik meccs: 75-ös chemes csapat, 3chemes Falcao, de mint a nyúl...Labda ragad, pontos passzok ,stb...Nálam minden kimarad...Mi értelme bvan a chemnek? Semmi
Egyébként én minden meccs után megnézem az összefoglalót(saját és ellenfél helyzeteit, góljait), tanulságos dolgokat lehet belőle levonni!
Mondjuk az ilyen vereségek nem is idegesítenek (kivéve a 3.), sokkal inkább esztelen játékosok bemákolt góljai...Ámen

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest