Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Ez egy így mind egy óriási baromság (nem a te véleményed, de) a Juve fan barátod egyáltalán nincs képben. :N

1. A Juve eddigi gazdasági modellje és az Exor pénzügyi csoport (tulajdonos) támogatásával a Juventus pénzügyi büntetés nélkül engedhetné meg magának Higut, ráadásul még eladások is lesznek, Pogban kívül is, ha megy. (Sztem megy.)

2. A pótlásról: megpróbálom elmagyarázni, ahogy én gondolom.

1. Ha Pogba menni akar, akkor egy olyan ember kell, aki fossa a gólokat, bizonyított Olaszországban, kész csatár, kerül, amibe kerül, mert ha tényleg BL-t akarunk nyerni, akkor biztosra kell menni. Pogba lőtt X gólt és szerzett Y gólpasszt, ezt egyedül Higu gólmennyisége tudja pótolni, ráadásul egy az egyben, nem számít, hogy más poszt. Plusz még marad is a két tétel között valamennyi, pont egy Pjanic. (Ráadásul gyengül a Roma, bocs kolléga úr :) , illetve gyengül a Nápoly is. Nemcsak a bajnokságban, hanem a BL-ben is. Kisebb sansz marad mind a két együttesnek továbbjutnia a csoportjukban, meglehet nekik, csak nehezebben. Így a BL bevételből is több kerülne a Zebrákhoz. Ezt csak mint kiegészítést írom.) Pjanic klasszis játékos, Roma legjobb játékosának tartottam, ráadásul a legjobb korban, Ő egymagában is képes Pogba pótlására, csak nem olyan látványosan. Annyi, hogy Pogbat védekezésben erősebbnek tartom a fizikai felépítése miatt.
    2. Ha marad Pogba, akkor egyértelmű, gólokkal akarunk nyerni minden BL meccsen, a BL döntőben is, kis túlzással persze, de akkor nagyon erős keret jönne létre. Pogba nélkül is az marad, de akkor lesz még igazolás sztem.
    3. Higu kora nem számít, mert 2-3 év múlva szintén lehetünk olyan jó anyagi helyzetben, ha kell, akkor tudjuk pótolni, ha megy a kínaiakhoz, akkor pláne kiváló húzás. (Ha nem megy Kínába, az se gond, a gazdasági modellünk szerint pár évente ki termelhetünk egy ekkora volumenű igazolást, nekünk igazán nem kell aggódnunk a költségvetésünk iránt, elég nagy hülyeség is lenne. Fejlődünk, spórolunk, befektetünk, mi értelme, ha néha nem költünk? Sokszor pénzt is kell beletenni, ha azt akarjuk, hogy a többi befektetés is sikeres maradjon... Nem sorolom, pláne ha megy Pogba, akkor még a fedezet is megvan anélkül, hogy a Klub költsön.)

Mással nehéz lenne pótolni Pogbat (más ember kéne Higu helyett?), ezekkel a nevekkel dobálóznak a Juve fanok is, de:
    - Grizi? Esélytelen elhozni, nem is akarna jönni.
    - Cavani? Nem is jönne, nincs is olyan jó, mint most Higu.
    - Alexis? Más poszt, nem eladó, nem rá lenne szükségünk, nincs benne annyi gól.
    - Laca? Szvsz Ő jó lenne, de benne sincs annyi gól, nyilván olcsóbb, de nem kockáztathatunk.
    - Icardi? Jelenleg fele annyi gólra lehet képest SZVSZ, ezét, mivel nekünk a következő 1-2 év a fontosabb, nem jó megoldás. Ő még simán jöhet később is, ha Higu már nincs. Például.

Nálam a legtöbb tekintetben meggondolt és indokolt igazolásnak tűnik, szerencse is kell, hogy jól süljön el, de abszolút JÓ DÖNTÉSNEK GONDOLOM, HA IGAZ.

Én így látom. ;)

:R

Új hozzászólás Aktív témák