- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Nem nagyon akarok a védelmébe szállni, de szerintem eléggé képben van ő is a dolgokkal, általában hasonló véleményen szokott lenni, mint te, de mindegy is, most ez nem lényeg.
Ahogy én látom: szerintem az idei, Mandzu-Dybala csatárpáros mögé elég lett volna egy Morata szintű pótlás, mert ő sem zavart az elmúlt idényben már túl sok vizet, a fontos meccseken a horvát és az argentin voltak az elsőszámú választás. Hozták ezt a Pjacát, szerintem ő tökéletesen megfelelne erre a szerepkörre. Ami Higuainnal kapcsolatosan zavar engem, az az, hogy bár az elmúlt idénye parádésra sikeredett, kifejezetten vesztes típus, nagyon nagy lehetőségek kapujában hasalt már el sokadik alkalommal. Persze ennek Barca szurkolóként örültem, Messi miatt viszont kifejezetten haragszom rá, mert állítom, hogy a VB egyértelműen rajta ment el (ráadásul nem csak a döntőn volt szar, több meccsen is játszott gyengén), de a Copa vereségekben is vastagon benne van. Nem véletlenül készült már róla ezernyi ilyen összeállítás, persze ilyen csak azokról készülhet, aki eljut ekkora lehetőségekhez, de ez nem csak rajta múlt, hanem a csapatán is (ami pedig a Napolit leszámítva mindig csúcsnak számított). Ezeknek a fényében ennyi pénzt messze nem ér meg, felborítja a csapaton belüli egyensúlyt az értékek, illetve a fizetések tekintetében, ami nagyon rossz irányba fordíthatja a dolgokat, mert, mint ahogy Dracho kollega is írta, eddig pont a CSAPATban volt a Juve ereje.Azt a véleményemet is tartom, hogy Higu nem az a csatár, akit tavaly láthattak a Serie A-ban, hanem inkább olyan, mint előtte: évi 15-20 gólra hivatott. Azt meg tudja Mandzukic is. És vele is el lehet jutni, és helyt is lehet állni BL-döntőben is, mint a példa már mutatta.
Az ellenfelek gyengítéséről: lehet, hogy rosszul látom, de szerintem a Nápoly, Higuval, vagy nélküle, tök mindegy, nem ellenfele a Juvénak. Meg más csapat sem Olaszországban. Jó lenne, ha lenne olyan csapat, aki összeszedné magát a nyáron, mint most a BVB Németországban, de semmi jel nem mutatkozik erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest