Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo V70 – a stílus érték?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyerekek, fél év szünet után lejátszottam az első meccsem. Nevetséges ez az Ultimate Team mód. Minden bekövetkezett, amire számítottam. A Div 3-ban hagytam abba a 200k-s csodacsapatommal (amit elnyitottam), szóval most azt mentem folytatni. Olcsó 79-es 10k-s Ligue 1-francia csapattal toltam (csak Griezmann volt jó, mert ő ingyen van), egy fullos Bundesliga csapat ellen (Reus, Lewa, Robben, Vidal stb). 3:2-re nyertem, de egész meccsen végig engem tolt a hendi. De tudtam, hogy ez lesz. Már az első pillanatokban megszereztem a vezetést, hajmeresztő jelenetek után, a kapus hozzám dobta a labdát, én meg kapásból be 30-ról. Egész meccsen az én játékosaim lebirkózták az övéit, minden úgy pattant, hogy nekem jó legyen. A szerelési kísérleteim indokolatlanul jó arányban bejöttek, miközben az övéi között könnyű volt vinni a labdát. És a passzaim is jobbak voltak.
Gyerekek, ez a gép előre eldönti, hogy ki nyerjen, kb semmi beleszólásotok nincs!
Abszolút nem FIFA-ztam mostanában, szóval nem vagyok olyan jó formában, és a csapatom is nagyon alap ahhoz képest, amivel eljutottam a Div3-ig. És ezzel sikerült nyernem.
2:0-ra vezettem, ekkor hirtelen megtáltosodott az ellenfél, rögtön lőtt egy gólt. Rögtön bejött neki, amik egész meccsen kimaradtak. Mert addig minden kimaradt neki. Aztán csináltam egy borzasztó hibát, és már 2:2 lett, és alig volt hátra 5 perc. De tudtam, hogy itt nekem kell nyerni, hiszen egész meccsen engem tolt a gép, és így is lett. Tudtam, hogy az ellenfél 16-osánál bármit passzolok, az be fog jönni, és természetesen jól érkezett középen is a másik, és ellőttem, és természetesen bepattant kapufáról a 88. percben, amivel megnyertem a mérkőzést. Illetve amivel a gép megnyerte nekem a mérkőzést.
Nem tudom, hogy mely algoritmus alapján szólt nekem a hendi, de már a meccs elején tudtam, hogy itt nyerni fogok. Lehet, hogy az én 79-es alacsony ratingű csapatom miatt tolta az ő 85-öse ellen. Lehet, hogy van algoritmus arra, hogy aki rég nem játszott, azt segíti, hogy visszajöjjön a kedve. Lehet, hogy új csapat építésekor lejt a pálya a új csapatnak. Nem tudom, de azt egész végig tudtam, hogy a hendi nekem kedvezett valamely indokból. Miközben az ellenfelemnek sokkal jobb csapata volt, és megkockáztatom, hogy maga a játékos is volt olyan jó, mint én, mivel én tényleg fél éve nem játszottam online FUT-ban, így nem vagyok belejőve.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- Wartales
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest