Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware

addikt

Gyerekek, fél év szünet után lejátszottam az első meccsem. Nevetséges ez az Ultimate Team mód. Minden bekövetkezett, amire számítottam. A Div 3-ban hagytam abba a 200k-s csodacsapatommal (amit elnyitottam), szóval most azt mentem folytatni. Olcsó 79-es 10k-s Ligue 1-francia csapattal toltam (csak Griezmann volt jó, mert ő ingyen van), egy fullos Bundesliga csapat ellen (Reus, Lewa, Robben, Vidal stb). 3:2-re nyertem, de egész meccsen végig engem tolt a hendi. De tudtam, hogy ez lesz. Már az első pillanatokban megszereztem a vezetést, hajmeresztő jelenetek után, a kapus hozzám dobta a labdát, én meg kapásból be 30-ról. Egész meccsen az én játékosaim lebirkózták az övéit, minden úgy pattant, hogy nekem jó legyen. A szerelési kísérleteim indokolatlanul jó arányban bejöttek, miközben az övéi között könnyű volt vinni a labdát. És a passzaim is jobbak voltak.

Gyerekek, ez a gép előre eldönti, hogy ki nyerjen, kb semmi beleszólásotok nincs!

Abszolút nem FIFA-ztam mostanában, szóval nem vagyok olyan jó formában, és a csapatom is nagyon alap ahhoz képest, amivel eljutottam a Div3-ig. És ezzel sikerült nyernem.

2:0-ra vezettem, ekkor hirtelen megtáltosodott az ellenfél, rögtön lőtt egy gólt. Rögtön bejött neki, amik egész meccsen kimaradtak. Mert addig minden kimaradt neki. Aztán csináltam egy borzasztó hibát, és már 2:2 lett, és alig volt hátra 5 perc. De tudtam, hogy itt nekem kell nyerni, hiszen egész meccsen engem tolt a gép, és így is lett. Tudtam, hogy az ellenfél 16-osánál bármit passzolok, az be fog jönni, és természetesen jól érkezett középen is a másik, és ellőttem, és természetesen bepattant kapufáról a 88. percben, amivel megnyertem a mérkőzést. Illetve amivel a gép megnyerte nekem a mérkőzést.

Nem tudom, hogy mely algoritmus alapján szólt nekem a hendi, de már a meccs elején tudtam, hogy itt nyerni fogok. Lehet, hogy az én 79-es alacsony ratingű csapatom miatt tolta az ő 85-öse ellen. Lehet, hogy van algoritmus arra, hogy aki rég nem játszott, azt segíti, hogy visszajöjjön a kedve. Lehet, hogy új csapat építésekor lejt a pálya a új csapatnak. Nem tudom, de azt egész végig tudtam, hogy a hendi nekem kedvezett valamely indokból. Miközben az ellenfelemnek sokkal jobb csapata volt, és megkockáztatom, hogy maga a játékos is volt olyan jó, mint én, mivel én tényleg fél éve nem játszottam online FUT-ban, így nem vagyok belejőve.

Új hozzászólás Aktív témák