Új hozzászólás Aktív témák

• Kristof_94
    nagyúr

Nagyon felcsesztem magam ezen a szaron... Remélem az EA szeptembertől nem csak a coin csalókra koncentrál, hanem arra is, hogy könyörtelenül bünteti a laggolókat. Nagy nehezen megnyerek egy meccset a TOTS kupában a silver csapatommal egy nálam sokkal erősebb ellen, erre a következő meccsen valami Szarie A-s majom jött ellenem, aki kegyetlenül laggolt, gyakorlatilag semmit nem tudtam kezdeni, a 60. perc körül ki is léptem. Komolyan lépniük kellene a laggolók ellen...

(#17682) chop: Itt is ugyan ez a helyzet, bár nem tudom volt-e 30k, de szerintem nem. A lényeg, hogy adott jó lapokat: TOTS -> Kane, Bellerin, Payet, Godin, Juanfran, Koke, Filipe Luis, Wes Morgan, Mandanda, illetve a sima lapok közül Bale. Ezenkívül volt még egy csomó filléres TOTS is... A BPL TOTS lapokon kívül mindenkit eladtam, de a zsetonom nagy részét sikeresen elcsesztem...
    Ha a 17-ben veszek pontot, akkor csak az elején és azt eldraftolom, nyitok 1-2 nagyobb csomagot, mert akkor még rengeteget érnek a most pár ezerért futó játékosok is. Nem tudom milyen platformon vagy, de PC-re az ebayen 1500-2000 Ft-tal olcsóbb 2200 pont :)

Új hozzászólás Aktív témák