Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
szakii6
üzenetére
Aki nem teheti meg, hogy sokat játsszon az akkor nem is való az 1. osztályba szerintem

Én értem, hogy valaki nem tud annyi időt rá szánni, de akkor pedig a lehetőségekhez képest mérje fel a helyzetet, hogy mi a valós osztály amelyet elérhet azzal a játékkal töltött idővel. Ráadásul szerintem a coin vásárlók többsége inkább apuci pénztárcájából veszi meg, de ha meg ez tiltott akkor csodálkozni sem kellene egy esetleges büntiért. EA helyében aki vesz coint és ez nyomon követhető akkor szépen sorban pucolnám ki a fiókokat, az 1. átküldéstől haladva, vagy visszafelé vagy akárhogy ameddig követhető. Gondolom ez náluk a rendszerben benne van, ki kitől mikor és mennyit vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest