Új hozzászólás Aktív témák

• Shit Life
    senior tag
    válasz evibly üzenetére #12751

Üdvözlet! :R

Ezen nincs is mit filózni ez így van! :K

Azért az a tény hogy itt mi jó néhányan (én kb 600) több száz meccset pumpáltunk már bele a játékba, van tapasztalatunk és pontosan meg tudjuk különböztetni az egyik meccset a másiktól!
    X meccsig jól megy minden passzolgatok játszom a játékomat és utána X meccsig nem tudok passzolni egy egyeneset pontosat, vagy a sebesség lejátszok X meccset és megvan a megszokott tempó és varázsütésre a következő meccsen érzem hogy az addig száguldó Cuadrado olyan mint öreganyám!

Van bennünk annyi rutin hogy nem felejtünk el játszani egyik meccsről a másikra és észleljük a visszahúzást!

Én személy szerint 2 napja olyan szinten nem tudom játszani a játékomat hogy az már felháborító, az eddig jól működő egyéni taktikám és passzjátékom hipp-hopp semmivé lett mert kb minden második passz az emberem mögé megy és ellenfélnél landol! Miközben észreveszem hogy neki minden vaktában előrevágott labdája vagy kiszorított helyzetben kétségbeesett passza is emberhez megy!
    Meg hiába szerelek a játékosai mágnesként vonzák a labdákat, minden nála marad,l odapattan, nálam meg semmi és még a labdákat is úgy veszik át hogy direkt elpattan 3 méterre!

Kicsit hosszú lett sorry, de az elmúlt 2 nap egy kicsei felháborított, HOGY A JÁTÉK JELEN ÁLLAPOTÁBAN MÁR ARRA SEM ALKALMAS HOGY GYŐZNI AKARÁS NÉLKÜL FUNOLJON AZ EMBER!!! :((( :((( :(((

Új hozzászólás Aktív témák