- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Azt mondja meg valaki, ha a demo 2 gb volt, akkor a "teljes" az miért 14 gb ?

Komolyan mondom, a Legendás könnyebb ellenfél, mint a világklasszis... Több hibát vét, próbál becsúszni, viszont így is 2-3 gólokat verek a Barcának a Betis-el...

-
Francesco003
aktív tag
jön az esély a fekete feketére........[link]
állítólag csak kölcsönbe ....de Rómába egy Ibárbo Dumbia kettős...pfffffffff -
Shit Life
senior tag
Nektek milyen százalékban jó a kapcsolat? Mert nekem ma a meccsek 90%-a laggol, játszhatatlan!
Nektek? -
Shit Life
senior tag
Képzeljétek volt most egy meccsem és a kommentár nem tudom mit ivott, de amint az ellenfél támadóihoz került a labda állandóan azt szajkózta hogy TEVEZ - TEVEZ közben nem is volt a pályán mert én is és az ellen is full BPL csapattal mentünk!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Az elején nem volt, emiatt a legtöbben lehúzták a játékot az App storeban, szóval ezért tették bele!

Szerencsére most már a gyengébbik láb - trükkmozdulatok csillagok javítva lettek, mert eddig mindenkinek max 2 csillagos volt mindene!
-
losilee1337
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Jogos youtubon lestem meg a menuben be kell kapcsolni amugy nincs csel

-
MdewC
nagyúr
Skacok!

Kérlek ezt az 1. videót csekkoljátok le. Az 1 dolog, hogy Marci ilyeneket durrant a gyengébbik lábával, de mit keres az ellenfél játékosa 4-1-nél a közönségnél a kapu mögött? Autogramot osztogat, vagy mi?

-
Francesco003
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Itt is van
De még a 2*agos védő is tudja az 5csillagos cseleketD
Fiam szokott rajta játszani... -
losilee1337
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
14 ben volt cselezés is nem?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Értelemszerűen lebutított és a 14-hez képest nem sokat változott!

De azért annyira nem rossz!
-
losilee1337
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Letöltöttem én is ios re a fifát hát itt max a nyitogatás lehet élvezetes ha veszel egy rakás coint,mert a játék maga hát az jogy is mondjam ....
-
Kristof_94
nagyúr
Jött egy sima Ronaldo is, kiraktam 7 millió kezdővel és 9 millió azonnali vétellel és megvették 9 millióért

Még jó, hogy vannak ilyen hülyék, akik inkább megveszik 9 millióért, miközben licittel 8 körül meglenne
-
zsoltirte
aktív tag
Xbox-on miért szálltak el ennyire az IF árak? IF Lacazette már 350k, SIF verzió meg 700k-tól indul! IF Higuain 300k. etc. Vicc.

-
Nazara
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Nálam két csatár mögött eszméletlenül jó volt, Sturridge és Agüero széthúzta a védelmet, Robin pedig rengetegszer indult be és került helyzetbe. Passzolni nagyon tud, és ha használod az LT-t a labdafedezéshez, akkor elnyomni sem lehet.
(Koscsielnyyiiit mindenesetre továbbra sem fogja hátrányból lefutni...
) -
Rypejakten
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
igen.
szpal17: szerintem RvP előtt még Joveticet próbáld ki CAM-ként, nekem csatárként borzalmas volt, de CAM-ként felnőtt a feladathoz.
vagy esetleg Paulinhot. -
FIREBLADE78
addikt
Ha manager módban elfogadom időközben a válogatott irányítását,akkor mindkét csapatot irányítom?
-
szpal17
őstag
Van Persie CAM-ba megállja a helyét? Cabella hiána gyors és ügyes nagyon könnyen leszedik...
Di Mariára most nincs még elég zseton. Van Persit régen próbáltam ST-be, de ott nem jött be. Meg most van Diego Costa, Aguero ott...
Rooney-t is próbáltam CAM-ba, szintén nem jött be.
-
Shit Life
senior tag
Szerintetek SIF Sneijder ára fel fog menni miután nem lesz nyitható vagy nem annyira keresett játékos?
-
Cseri0058
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
nem-nem
-
Cseri0058
őstag
Készen vagyok. 88 as csapat ellen játszottam. 1-1 nél a kapum elött szabálytalankodott az ellen. Szabadrugásnál ide hívtam ramost hogy kipasszolom neki. Erre mit csinál?? Át lépi a labdát!!! Nevetséges!
-
Nazara
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
A játékosok 95%-a képtelen a normális kereskedésre... A full-TOTY csapattal nyomuló, a labdát csak előrevagdosó vérpistikék pont, hogy nem tudnak a kereskedésről semmit. Gondolj csak bele, miért van Market crash a különböző időszakokban. Akkor akarják eladni minél gyorsabban a lapjaikat, hogy nyithassák a rengeteg pakkot, és ha mákjuk van, akkor van benne valami. Persze legtöbbször nincs, akkor veszik a rengeteg FIFA pontot (ez is biztos, hiszen ezért vannak ezek az időszakok az EA-től, hogy minél nagyobb legyen a profit) és buktak egy csomót.
Nyilván nem vesz mindenki coint, de hogy millió dolláros piac az a szegmens, az biztos.

-
Francesco003
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És pakkok is ritkák.pl 100k pakk ps3on szerintem utoljára év játékosainál volt.(max 2öt lehet nyitni olyankor)szóval kicsit kedvezőbb akkor az ios...
Előbbi hozzászóláshoz "coinvásárlás"
Nem hiszem ,hogy mindenki vesz coint kinek fullos csapatai vannak.Tegnap adtam össze jelenleg kb 12 millióm van .Soha nem vettem coint nem is fogok .Havonta 1x nyitok 2-3 ezerért pointot.Az kb 5-7pakk.Idén egyszer kaptam yaya T azt annyi ..Semmi más értelmes. Viszont kereskedéssel simán meglehet csinálni több milliót.Már csak Ronaldo Messi hiányzik.1-2 hónap kereskedés és remélem meg lesz.
itt van 2 jobb csapatom.bbva bpl
liga 1 orosz
serie a -
MdewC
nagyúr
Hihetetlen ótvar a játék.
A 2-3 napban elcsalt meccseim után kárpótlásul adott 2 kupameccset, amin annyira fel voltak turbózva a játékosaim, mint superman.
Nyolcad döntő, 1-0 ide, de mindent mellé lőtt az ellenfelem, plusz volt kapufája is, minden labda ide, minden passzt úgy kezeltek le, hogy szinte azonnal kapura tudtam törni... De a legdurvább a sebesség volt.
Aztán a következő meccsre lépnék be, de nem osztott le ellenfelet, hanem mielőtt meglátnám a mezeket, csak üres képernyő... 5 percig állt, de semmi. Restart game, belépek, erre nem volt ott a megnyert nyolcad döntő.

Ismét meccs, 4-0 ide, ugyan az a forma 1 kategória, mintha Ferrarival mentem volna egy roller ellen. Életemben nem cseleztem még le így senkit, 2 szabadrúgás gólom volt, felső kapufás fejesem volt, a becsúszásaim pedig nem szabálytalanok voltak, hanem méterekről lasztira mentek... Megértem elnézést kérni a végén!!!
Bár túloznék, de nem. Mi lenne, ha egyszerűen minden meccs 0-0-ról indulna és a játékosok valódi tudására bíznák...
B.a.x.ó.d.j.o... meg az ea.
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyiból már kb. megveszed a piacon
... Én is már csak nyitogatok pc-n, mert messire meg cr-re már nincs kedvem a játék végéig piacolni... -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elhiszem, de ahányan itt a fórumon nyitottunk, az tuti több, mint amennyit te nyitottál és nem nagyon olvasni varázslatos nyitásokról, csak elvétve 1-2 nagyobb fogás.
De semmi rosszat nem akartam.

-
Zsohi
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat!

Amúgy vicces miket dobál iOs-n...

-
Kristof_94
nagyúr
Megvan SIF Neymar, végre, már azt hittem sosem fogom kihúzni!

-
Kristof_94
nagyúr
Wow! Nyitottam pár 100k pakkot és jött még 1 Messi!

( kb. 2 hete nyitottam egyet a TOTY után) -
ferni
őstag
válasz
Garsza
üzenetére
A Seasonsnak meg az UTnek köze sincs egymáshoz, egy kis túlzással olyan, mintha két különböző játék lenne...
UT az olyan szinten fel van gyorsítva, hogy az nevetséges... és ezért nem jön ki annyira a tudásbeli különbség az UTban...
játékosok túl vannak húzva és a többi.
Szóval a Seasons sztem sokkal jobb.És mégis mindig az UTval tolom....

-
Pacos
tag
válasz
Garsza
üzenetére
Ott mindenkinek jobb van gondolom
Nekem is. A mostani Bilbaotól nem nehéz jobbat összehozni. 
Amúgy a Seasonsben ez a 4.5 csillagos a legjobb kategória -szerintem. Én is ezekkel játszom akiket írsz mivel -ahogy írtam - ugyanabban a kategóriában vagyunk és azonos besorolásúakat ad a játék. Lehet vagy 40 csapat, ha nem több. (Everton, Tottenham, Roma, Galata, Sahtar, stb. nekem ilyeneket is dobott már, bár ritkábban)
-
tigomigocika
senior tag
most vagyok túl egy ut meccsen valami papp team ellen ps4...
hihetetlen hogy így kikapni, nagynehezen egyenlítek erre a 90. percben lőtt góllal nyer...
ja és a kapufák kifele pattannak

-
argentin27
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ha már olyan tájékozott vagy akkor tudhatnád hogy ha PC-n játszol tartósan és utána játszol egyet PS-en akkor érzed a különbséget, én azzal csak azt akartam mondani hogy hiába ugyan az a játék akkor is szokatlannak érzed egyik platformot a másik után!
De mint látható nincs is birtokodban Fifa 15 játék, csak beszólogatni, okoskodni és véleményt formálni másokról jársz ide! Ez a közelmúltban is megmutatkozott!
Itt a játékról kell véleményt alkotni és társalogni. hiába volt sok a negatív véleményem akkor is a játékról szólt nem pedig az emberek fikázásáról ahogy te csinálod!
-
turul79
tag
Nálam pontosan ua ez volt, Ronaldo, Robben párossal szétfutotta Walkert és Filipe Luist... Nálam 3-2 lett a vége 11-6 kapuralövéssel nekem Nuer itt aranylabdát kapott volna olyanokat fogott

-
Pacos
tag
válasz
turul79
üzenetére
Én később kezdtem, meg ahogy néztem a barátlista ranglistát nem is játszottam túl sokat
és ezért sem járok túl magasan(6). De már az alacsonyabb osztályok is tele vannak ilyen meg még durvább csapatokkal.
Aktuális szezonbeli első meccsemen egy 91!!! ratinges csapat várt (enyém 80-81
) Ha jól emlékszem 9 TOTY és két IF vagy ilyesmi játékossal és még nyerhettem is volna(1-1) mert ő nem is volt még túl jó. De annyira lehetett érezni hogy mi az amit ő csinál mi az amit a script. Ronaldo passzai szinte indexeltek ahogy kikerülték a játékosaimat. Egyébként semmi csel vagy hasonlóak. A program játszott helyette 
Garsza: azért a Juve nem rossz. Ugyanabban a besorolásban(4,5csillag) vagyok a Bilbaoval...Mivel itt a valós formát is figyelembe veszi...szerintem én járok rosszabbul
Már nem is azt nézem hogy az adott héten lefelé mutató piros nyíl van-e az ATT/MID/DEF mellett, hanem hogy mekkora szám van benne 
-
turul79
tag
Na szerintem most egy ideig elegem lett ebből a szarból! Utolsó meccs 1 pont kellett volna 2. osztályhoz erre mi jön velem szembe? Természetesen egy 89-es német kis gazdag coin buzi.... Decemberi alakitásu csapata hemzsegett az IF meg TOTY lapoktól... Így elégé kérdőjeles számomra hogy van e értelme ezt a játékot folytatni! Egyébként vicc hogy a német nemzetiségű majmok büntetlenül coinoznak minden csapatuk 88-89-es már oda jutottam hogy legszívesebben jelenteném őket pedig életemben nem voltam az a felnyomkodós fajta!
-
MdewC
nagyúr
Rövid összefoglaló:
SIF Pogba = csak handi meccs. Több ellenfél elismerte írásban. (respekt nekik)
1M jött, 2,76M ment.
IF Matuidi 100K jött, 800K ment.
IF Pogba vissza 1,56M.81 rating beállítva 1-0 belassult meccs, 120. perc, Abate hazagurít, IF Lopez szemmel ver, öngól. 11es párbaly, 3/3 lőttek középre, pedig húztam a kart, 3/3 védés az ellenfélnél.
ea, összehoztad az év játékát.
-
Kristof_94
nagyúr
Én most karrier módot játszom a Barcelonával, csupa fiatal tehetség van a klubban, Messi eladva már az elején!
Neymar, Bruma, Depay, stb. -
Garsza
veterán
Nekiálltam mostanában a Seasens -nek és már az 5. ligában vagyok sorra lépnek ki az ellenfelek ellenem pedig papíron gyengébb csapatom van TU ben ahol 5. még nem tudtam feljutni. Sőt egy időben kiestem egész a 8. osztályig. Nem azt mondom hogy hü de nagy spíler vagyok (cselezni még nem igen tudok) de annál jobb mint amit az UT ben el tudok érni.
Pedig Seasensben se gyeggéb csapatok ellen játszok mint az enyém (Juventus). Úgyhogy ennyit az UT ről. -
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
én unnám, semmi kihívás.
-
Kristof_94
nagyúr
Egy ilyen keretet elfogadnék!

-
Pacos
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Talán még az is lehet benne(majd egy külön szavazással felmérem a helyzetet)
Kösz a safaris infót
, legalább nem kell csak azért még egy böngészőt letöltenem. Én alapból jó ideje Chromeos vagyok. Most a teszt miatt szedtem le egy Firefoxot, meg IE11et is...(ha van vmi munka akkor szoktam még Safarit,Operát is) -
Pacos
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Köszönöm!

Igaziból webprogramozással szoktam foglalkozni úgyhogy a kód részének kell jónak és hasznosnak lennie, a dizájn az piff-puff
Kivéve amit css-el lehet azt igyekeztem azért esztétikusra csinálni. Ráadásul már kész lehettem volna pár nappal hamarabb, de akkor jutott eszembe hogy "milyen jó, hogy van több böngésző" és mind máshogy képes megjeleníteni dolgokat
Úgyhogy meg kellett keressem a kompromisszumokat. Majd még menet közben amúgy is fejlesztek dolgokat, minden téren -
Francesco003
aktív tag
Most hallottam ,hogy Ibarbo is romás lehet.Erről van valami infó??
-
Garsza
veterán
Úgy néz ki, Doumbia nem elég a Romának, a legtöbb olasz sajtóorgánum (Gazzetta, Di Marzio, Corriere, stb.) a mai nap során arról számolt be, hogy a Farkasok vezérkara igen erőteljesen érdeklődik a Cagliari szélvészgyors támadója, Victor Ibarbo iránt. A hírek szerint a gondot - természetesen - a pénz jelenti, a szárdok ugyanis 16 millió alatt nem szeretnének megválni egyik utolsó gyémántjuktól. A Roma ugyanakkor magabiztos, és ne feledjük el, hogy a Nainggolan-Astori kettős fél-fél játékjogával is seftelhetnek még e transzfer során Sabatiniék...
Úgy néz ki a Rómánal sokan játsza a FUT -val. Így legalább meg lehet a full chem köztük.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen, aki szerint a 14 totál más ps3-on, mint Pc-n
"Elbaszták az irányítást." 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Aki 10 hozzászólásból 9,5x szidta a játékot?
-
Pacos
tag
Sziasztok!
Rypejakten-el egyeztetve felélesztettem régi FIFA-s kódomat. Ha van kedvetek játszani akkor:
Az oldalon is kiírtam, de itt is leírom hogy elsőre csak szavazni kéne hogy FUT csapatokkal vagy un. Sima/Valós csapatokkal játszanátok és BL-t vagy Ligát. Mondjuk hétfő este 18h-ig. Utána megnyitom a Regisztrációt.
Ez a most futó Rypejakten által menedzselt bajnokságtól független! De azért addig is játsszátok le az ő bajnokságának meccseit!!!

-
_adaml21_
őstag
válasz
Garsza
üzenetére
Ez szörnyű hír

Bundes RW posztra kipróbálnék pár alternatívát Shaqiri és Aubameyang mögé: Balszczykowskyn, és Mülleren gondolkozom, tapasztalat, ajánlat?

Illetve még mindig gondolkozom Reus olcsó cseréjén, aki NEM Schürrle

Mondjuk, jut eszembe Schürrle ha tényleg elmegy a Wolfsburghoz, tökéletes lenne Reus mögé. De lehetne a klubbomban egyszerre egy Chelseas és egy Wolfsburgos Schürrle?
-
Garsza
veterán
Hivatalos: Doumbia a Roma csatára.
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Nektek működik az online rész xbox-on? Nekem reggel óta azt írja, hogy nem tud kapcsolódni az ea szerverekhez, pedig a Live-ra tud kapcsolódni. -
Shit Life
senior tag
Üdvözlet!
Most nyitottam egy SIF Sneijdert, most ér 190k-t. Szerintetek adjam el most vagy várjak vele míg nem lesz nyitható? Vajon sokat emelkedhet, nem annyira keresett lap nem?

-
Rypejakten
addikt
válasz
üzenetére
Biabiany csak gyors, low def. workrate, 3*/3*, nem tud lőni és passzolni, plusz nem túl erős, a beadása nem rossz.
Candreva ezzel szemben lassabb, erősebb, medium def. workrate, 57 def, magasabb, erősebb, jobban lő távolról, szabadrúgást, jobban fejez be, 4*/4*, nagyobb munkabírású és király szakálla van.

nekem Candreva, de lehet valakinek Biabiany jön be. ízlések és
közhelyekpofonok.
-
törölt tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Candreva helyett Biabiany?
-
Cavalera
tag
Üdv! Ha már egyszer megvettem egy financial takeover-t a katalógusból (jelen esetben a level 9-eset), akkor azt már más karrier módban nem tudom megvenni újra? Tehát nem többször akarom azt felhasználni, hanem ugyanabból akarok még egyet venni. Erre nincs lehetőség?
-
szpal17
őstag
Csak, hogy ne mindig rosszat írjunk a játékról, ma valami csoda történt.
Minden passz a helyén, minden játékos tudja a helyét. Lövések rendben, jönnek a gólok. nem tudom mi történt...biztos pár nap alatt sokkal jobb lettem.
Ma a DIV 3-ban kezdtem a múltkori folyamatos zuhanás után. 1 kivételével az összes meccsen győzelem és title cím.
Tudtam, hogy nyomni kell tovább...éreztem, hogy ez most más.
Jön a DIV 2...minden meccs győzelem, kivéve 1, amikor a Fifa.exe leállt.
Szóval 3 és fél óra latt visszamentem a DIV 1-be és elég sok coint is kaptam érte.Mára be is fejeztem, ilyen érzésekkel nem nagyon szoktam letenni a fifát. Ma nekem dolgozott a hendi.

-
Csokipuding8
tag
Fohhh....
Határba se vagyok a fórumozók csapataihoz képest, nincs annyi időm se piacolni se játszani, így néha igyekszek kikapcsolni amennyire a játék engedi ugye, de most egy rohadt meglepő dolog ért.
Tradelés:
észrevettem hogy a bronz és ezüst játékosokat jobban hanyagolják az emberek, licitálás szempontjából legalábbis. És én így kicsibe elvagyok, 1000-10000 coinos bronz és ezüst lapokra licitálok, kizárólag negyed ötöd vagy akár sokkal kisebb áron. Be is jön eddig a dolog, aztán kirakom ugye árába, vagy az alatt h vigyék....
Tegnap találtam egy játékost, akiből kb 15 volt a piacon akkor, abból 200-as azonnalitól 100 ezerig mindenféle áron. De a nagyja inkább max ezer körüli azonnalival. Na mondom, szarok bele, behúzom mindet. A legtöbbet 500-alatt sikerült, összesen 8-at, max 2500 pézzé. Kiraktam őket 2800 kezdő, 3000 azonnalival. Lépek ma be, nézem h bő egy tizessel több a lóvém. Na mondom elment vagy 3 chiellini, aha.... Ezeket az ökröket elvitték b@sszátok meg majdnem mindet
A 30 chiello meg tevez meg ott szarik már nem tudom mióta várva egy kis emelkedést....
Beszarok. Na..Élménybeszámoló off

-
Chereiose
addikt
35-40 ezer coinból lehet építeni egy tűrhető bundesliga csapatot szerintetek?
-
LendvaiFeri1
veterán
Valaki játszik be a pro carriert?

-
Rypejakten
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
természetesen a túl nagy lesz a kereslet helyett túl nagy lesz a kínálatra gondoltam.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1

-
Stylerr
addikt
Én IF Pogba kereskedő lettem. Anno 327k-ért vettem meg, tegnap eladtam 865k-ért, majd visszevettem liciten 726k-ért. Gyorsan csináltam vele 96k coin profitot.
Egyébként elkezdtek csökkenni az árak, TOTY után S.Ramos 400k fölött járt, jelenleg 320k körül mozog. -
Rypejakten
addikt
válasz
szakii6
üzenetére
szerintem mindenki kivár, hogy az upgrade-ek után adja el a gyűjtögetett kártyáit, de mivel mindenki akkor akarja eladni, túl nagy lesz a kereslet, szóval szerintem esni fognak az árak. én még 2 hetet várnék az eladással, de - személyes véleményem szerint - az upgrade-ek előtt jobban megérheti eladni a játékosokat, és az upgrade után jobban megéri venni.
-
szakii6
tag
Nem tudja valaki lesz még valami őrület, vagy így maradnak az árak? Csak mert nagyon drága most minden, és csak drágul és drágul..
-
drk88
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha az pénzéhes EA máshogy állna a dolgokhoz, akkor minden más lenne.
Amíg 10€-ból 7tetves packot tudsz nyitni illetve a 100k-s packok 2000 fifa pontba kerülnek nem tudom mire számítanak és 1 meccsért átlagba kapsz 450 coin
inkább fizetek még1x ugyan annyit coinokért mint a játékért és nem fifa pontért 
-
Rypejakten
addikt
ezt a csapatot bedobom, ha valaki újat építene, én is csak ajánlani tudom.
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1
-
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ajánlom a top kommentet figyelmedbe:
You and your fellow YTs broke FIFA by spreading the coin sponsoring message. EA also broke FIFA by being greedy fucks who overprice points and keep card weights super low.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
... Én is már csak nyitogatok pc-n, mert messire meg cr-re már nincs kedvem a játék végéig piacolni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)