- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
Ez nem kérdés hogy valami nagyon el lett cseszve, valamit machináltak az tuti!!!!
Érdekes módon a fórum 70% a pont 3 napja szopik a játékkal!
Ja persze........Én pont kedd óta amikor vége lett a TOTY-nek azóta nem vagyok képes egyetlen meccset lejátszani úgy ahogy előtte 100x meccset! Érdekes nem .........

-
dvtkfan
senior tag
Kedves ea, hogy temetnének el egy zsák szarral...

2.osztályból kiestem a 4.-be, ahol ugyanúgy szopatott a játék, de legalább meghagyta annak a tudatát, hogy esetleg bent tudjak maradni, mert 3 meccsen kellett volna egy pont...hát persze, hogy nem jött össze...
Utolsó meccs...persze hogy egy non rare arany csapatot adott be, ahol a gyerek semmit sem tudott, csak rohangált, előre vágta és futott, majd előtte és a kedves ea tolta a kis kocogot, hogy még véletlenül se legyen esélyem...persze, hogy beakadt a kapusomnak minden lövése, mert azt se tudta, hogy milyen rendezvényen van...

Na mind1...a két fifa 15 dvd-m látta kárát, majd később teszek fel képet, hogy mi maradt a dvd-kből...

Biztos elfelejtettem fifázni 2 nap alatt...
-
Shit Life
senior tag
ali75:
Ezzel szó szerint pofán köpik az UT-t

-
Nazara
őstag
Jeee, feljutottam újra az első osztályba.
Mondjuk érdekes volt, mert SIF Sanchez amilyen bivaly volt az első két-három összecsapáson, annyira gyér a második hármon. Egyszerűen nem hittel el, hogy milyen lassú, üres területem volt (parkthebusolt a srác, a védői a saját 16-osánál a középpályásokkal, csak a csatárokkal futkosott), igy próbáltam felgyorsulni vele, és egyszerűen nem sikerült... Látom, előző mérkőzésen mint a villám ugyanez a lap, most meg... képtelenség, hogy ne lenne vele valami berhelés.(#12790) LedyGyuszi: Májusban kb. amikor vége lesz a nagy bajnokságoknak.

(#12791) ali75: +1, nevetséges...
-
ali75
aktív tag
Üdv.! UT-hendiről! Most játszottam egy gyerekkel.Kupa meccset!55.perc vezet 4-0-ra,de úgy hogy a játékosaim mintha nem is meccsen lennének!!!Az ő játéka egy nagy semmi,totál látszik hogy segíti a gép!Erre én kiléptem.Ír a gyerek hogy jót szoptam tanuljak még sokat erről a játékról!!! Írom vissza hogy ok,de szerintem a gép kicsit belenyúlt a meccsbe! Azt mondja nem igaz,erre írom hogy visszavágó meccs szezonban? Ő ok! Meccs eredménye:SZEZON MECCS!!! 3-0 ide!!!labdabirtoklás 65-35 ide!!! Kapuralövés 14-0 ide!!! A tizenhatosomíg nem tudott eljutni! Jó ez a UT szeretem...!
Vagy a visszavágóra megtanultam játszani...? Lehet.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
thx

Az május környéke?
-
Shit Life
senior tag
Kajakra előre ugranak a védők mintha lestaktika lenne beállítva ezt nem hiszem el, letörlöm ezt a rákot
!Pedig most direkt semmit az égadta világon nem állítottam mindent úgy hagytam szűz állapotban!

-
Rypejakten
addikt
válasz
Nazara
üzenetére
Alexandre Lacazette, most ép a negyedik generációjánál járok, a jelenlegi 14 meccs 18 gól és 9 gólpassz, az előzőt 128 meccs 140 góllal és 40 gólpasszal, II. Lacát pedig 101 meccsel és 150 góllal adtam el, nálam ő az egyetlen csatár, aki stabilan tartja a több gól mint meccs átlagot.
a szélsőim, Lucas és Alessandrini most 14 meccsnél és 4-4 gólnál, valamint 5 illetve 6 asszisztnál járnak.
Cabella 14 meccs, 2 gól, 12 gólpassz.Cabaye-jal és Matuidivel szinte sosem lövök gólt, nekik csak 2-2 gólpasszuk van. Védők 0-0 mindkét stat.
-
drk88
senior tag
Működő, figyelmeztetés mentes accot vennék, normális áron. Coin tartalma nem érdekel sem az UT állapota úgyis törlöm és újat kezdenék...Elegem lett a tetves supportból h nem képesek kijavitani 2 hónapja a kupámat + a katalogusból sem tudok vásárolni.
Szal aki eladná írjon privátot

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szerintem a TOTS
-
Nazara
őstag
Régóta felakarom rakni ezt a kérdést:
A csapataitokban a legnagyobb gólvágók milyen statokkal birnak? A Futhead-en a review-k 90%-a olyanokat állit, hogy hasrapacsizok, Pl. Benteke whatabeast, 8 meccsen lőtt 15 gólt és adott 9 gólpasszt. De ezt igy tényleg szinte mindenhol, ezért már csak az olyan "teszteket" olvasom, ahol 9 pont alatt kap az adott játékos, mert különben csak annyi jön át, hogy "beast"....
Nálam Robin van Persie az online fifás karrierem legeredményesebbje, jelenleg 258 meccsen 185 góllal és 80 gólpasszal. Ez a valóságban is megsüvegelendő teljesitmény lenne, nyilván játékban más a helyzet, de ennél jobbra én még sose voltam képes játékossal.
Érdekel mindenkinek a tapasztalata, csatárokról, szélsőkről, gólfelelősökről.

-
Shit Life
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem de ha akarnál sem tudnál mert nincs pedig azt jelzi a menüben hogy van!

Más:
Az miért van hogy az egyik meccsen kajak be állítottam a csapat szélességet 10-re a pressinget 20-ra és mindenki az oldalvonalhoz helyezkedett nem hogy tömörültek volna széthúzott a csapat és kajak fent állt a védelmi vonalam

-
Shit Life
senior tag
Jelentem még mindig játszhatatlan ez a...............................
(3.napja)Amúgy jelzi hogy "Jombo Pack offer" de semmi sincs a Store-ban!

-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Rexcsek
üzenetére
(#12764) Rexcsek
Fentebb az osztályok között már egyre komolyabb különbség van, mivel ott már 18 pont kell a feljutáshoz, így akárki nem tud osztályt lépni. Pl ha én feljutok DIV2-be, szinte egyből kivernek onnan, aztán 15 idényig megint DIV4-DIV3 pattogok.
Most a képességjátékokat akarom megcsinálni, mert egyértelmű, hogy amíg a védekezést, azon belül is a szerelést nem javítom, addig nem fogok stabilan feljutni. Sajnos a helyzetkihasználásom se az igazi, mert rakás meccsen képtelen vagyok gólt lőni és mindent azért nem lehet a gép számlájára írni, szóval gyakorolni kell és akkor jobbak leszünk.
Hendispassz.
Ha érzem, hogy szivat a gép, akkor én hátul már egyáltalán nem merek passzolni, mert 90%, hogy eladja a játékosom a bogyót és az ellen 1-1-be ronthat kapura.Bundás-team
Uccsó 7 Meccsen 3 öngólt sikerült összehozni velük, ami 5 pontomba fájt. Volt még pár érdekes védelmi helyezkedés és elcseszett labdaátvétel, amiből gólt kaptam/életveszélyes helyzet lett. Lewa 13 meccs / 1 gól arány után eladva. Ment vissza Ramos és azóta újra tudok a csatárral gólt lőni. Utolsó előtti meccsen az 1. percbe behoztam RM Thomas Müller ST poziba. Kettőt vágott.... (2-2 lett). Kövi meccsen ramos csere előtt vágott egyet, így fent hagytam, de félidőbe csereként megint bejött Müller csatárnak és igaz, hogy gólt nem sikerült vele rúgnom, de sokkal veszélyesebb volt a fazon azon félidő alatt, mint Lewa a 13 meccsen összesen. Szóval nekem egyelőre a Bundesliga csapatom nagyon nem alakul.
Ligue 1
Ha lenne cash, akkor kit vennétek meg ebbe a csapatba? Ribéry vagy IF Lacazette? Esetleg más?IF
Másnak is feltűnt, hogy Serie A IF játékosok ára megint kilőtt? Elérhetetlen messzeségbe mind már megint....
-
lacko8117
csendes tag
A rossz poszthoz annyit írnék,hogy pár hete nagyon ideges lettem,mert Benzivel egyszerűen nem tudtam gólt rúgni vagy hat meccsen és folyamatban kikaptam.Nem érdekelt már a kiesés sem az ötödik osztályból sem és Vermaalent tettem ST-be.Figyu ötödik osztály.Első meccs nekem 1-0 Vermaalen gólt fejelt.Második Vermaalen mesterhármas.Első fejes Hamesz passzból.Második tizenhatosról olyan bomba,hogy letépte Neuer kezét.Srác kitámadt full Bayernnel és kipasszoltam a kapusát Vermaalen hat-trick.Komolyan már én szégyeltem magam.aztán persze ki is kaptam,de esküszöm kb.nyolc meccsen komolyabb gólátlaga lett,mint bármelyik bbwa-s csatárnak.Ennyit akartam Csá.
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szia!
Ez a kérdés bennem is felmerült. Van egy haverom akinek a mérlege 131-25-34, szerintem elég ütős, van már neki 20 db 1. osztályban összehozott idények ligacíme. Ő nem érzékeli a hendit annyira, mint én. Több eshetőség is lehet, vagy egyszerűen tehetségesebb nálam a haverom, de a valószínűbb az, hogy egyszerűen jóval több meccset játszik mint én. A Fifa 14-ben lenyomott kb. 1200 meccset míg én összesen 300-at. Azoknak a játékosoknak nagy része akiket kap az 1. osztályban, nála jóval gyengébbek( ő most a 245. a világranglistán), így a hendivel együtt is simán veri őket. Erre jó példa:tegnap nyomtam pár meccset az első osztályban, nálam jobb mérlegű, tényleg erős ellenfelek ellen, szoros ki-ki meccs volt mindegyik. Erre ezek után jött egy 2. osztályú nem túl acélos ellenfél:60 percig bírtra, aztán 4-1-nél kilépett. Rajta a hendi se segített volna. Nyilván ez minden osztályban így van. Ha valaki stabil 4. osztályú(mert az a tudásának a megfelelő) valószínűleg simán veri az 5. vagy 6. osztályú ellenfeleket, de egy 3. osztályban játszó ellen már rázós a dolog.
A kupában nekem volt olyan, hogy egy 4. osztályú ellenfél ellen a meccs első 25.percében rúgtam 3 kapufát, kihagytam 3 ziccert és mégis vezettem 2-0-ra, mivel annyira gyenge volt h belefért még az is.
Közel azonos tudású ellenfelek ellen viszont gyilkos a hendi...
Nazara12755: maximálisan igazad van
-
Nazara
őstag
válasz
evibly
üzenetére
Ahogy (#12758) ferni mondja egyel alattad, tényleg létezik ez a csúszka, én erről teljesen megfeledkeztem. Azt meg ne szégyelld, hogy gyors játékost használsz, 99% ezt teszi, egyszerűen saját magadat szúrod tökön, ha nem igy cselekszel.
(#12759) LedyGyuszi : Nekem a legnagyobb hiányosságom, hogy nem tudom kihasználni a szabadrúgásokat és a szögleteket, ellenem bezzeg nagyon megy az ellenfeleknek ezekből. Ha én is ráfeküdnék, akkor plusz 10-15%-ot tudnék javitani a nyerési mutatómon, mert igy teljesen esetlegesen sikerül néha kihozni belőlük valamit. A profik pedig minden téren profik.

(#12761) Stylerr
Szerintem itt érdeklődj, biztosan tudnak rá válaszolni!

-
Shit Life
senior tag
Nektek a "gameplay assistant setting"-ben az a funkció hogy "auto switching move ass" az mire van állítva???
-
Stylerr
addikt
Viszont, ha ez a hendi dolog létezik, akkor a tapasztalt játékosokat űzik el, mivel akkor hiába játszik valaki sokat, szerez rutint, tapasztalatot, kitörölheti vele a seggét ha a játék úgy dönt, hogy márpedig hendivel befolyásolja a meccset. Szerintem ha valakinek van egy kis esze, akkor tudja, hogy minden játékban úgy tud idővel érvényesülni ha gyakorol, de ez mindenben így van, nem csak a játékban. Ha egyből feladja akkor az annyit is ért. Én sokági nem hittem ebben a hendiben, inkább pszichológiai dologra kentem (befeszül a játékos, ideges lesz, hogy előnyről nem akar kikapni..stb), de már kezdem belátni, hogy lehetséges, hogy létező dolog.
Kis OFF: Iponról rendelt hibás terméket pickpack ponton keresztül (ahol átvettem) vissza tudom küldeni, hogy cseréljék ki garanciában? Másfél hete vettem egy x360 kontrollert, és a dpad néha nem veszi a gombot amit nyomok neki ha nem erősen nyomom, és érezhető, hogy mintha a nyomáspont nem lenne megfelelő, mert olyankor ha lenyomom kattog, holott mikor veszi a lenyomott irányt akkor szép puha, halk.
Remélem tud valaki segíteni, hálás lennék. Köszönöm! -
tigomigocika
senior tag
Na hali
Megkezdem a div4-et..
Kíváncsi vagyok ma mivel mérgelem fel magam
-
evibly
senior tag
válasz
Nazara
üzenetére
Ok, akkor szégyentelenül rámegyek a pace-re RB/LB vonalon, bár most sincsenek ott lassú játékosaim, de tény, hogy nem 87+-osok

Persze, ez a "van egy haverom, aki azt mondta, hogy" típusú dolgoknak nem szoktam felülni, de a streamer elég normál arc, nem egy pöcs, mind sokuk, és valóban részletesen taglalta, hogy miként megy ez a cégnél. Én sem hiszek el mindent feltétlenül, de ez volt az első alkalom, hogy ebből élő streamer mondott ilyen véleményt. (Vagy legalábbis én pont hallottam, h mondta
)Azzal is egyetértek, és az előbb is írtam, hogy aki profi, úgy értem, tényleg a kisujjában van az egész, minden szitura van egy csele, tökéletesen olvassa a másik játékát, az tud uralkodni ezen. De a nagy többség nem ez a kategória, ezért amennyiben mindez igaz, akkor pont a tömeggel qrva nagy kicseszés ez, azokkal, akik vannak annyira jók, hogy eljussanak a 3. osztályig (ahogy én), de annál feljebb már csak nehezen jutnak.
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Aki streamel, vagy YouTube-ozik, az jellemzően az átlagnál sokkal jobban játszik, profibb és rutinból megoldja, ha a handicap beindul. A casual játékosok (például én) sztem csak nagyon nehzezen tesznek ez ellen bármit...)
Meg most az, hogy a kijelzőn milyen számot látsz, az nem biztos, hogy készpénznek szabad venni

-
Nazara
őstag
válasz
evibly
üzenetére
Megveszed a leggyorsabb RB-LB páros, lehetőleg minél fizikálisabbak és 87+ pace. Imádnám, ha Rafael lehetne a csapatba, de öngyilkosság. Walker oszt cső, mert nincs nála jobb.
Egyébként én a handi létezését elismerő játékos vagyok, viszont honnan tudjuk, hogy ennek a srácnak tényleg van egy ilyen "haverja"? Persze, hogy ezt mondja, hiszen a többségünk ezt akarja hallani, és megerősitést keresünk a sikertelenségünk megmagyarázásához. Viszont akkor is nagy humbug ez az egész, mert azért handi ide, vagy oda, a többség a szintjének megfelelő osztályokban van, ingáz 2-3 között. Aki nem tud játszani, az a handivel az oldalán sem fog megmaradni a magasabb vonalakban, mert egyszerűen akkor is lefogják mosni. Én általában az élvonalban tanyázok, ahonnan csak akkor esek ki, ha tényleg ellenem van minden körülmény. Ilyenkor azt hinném, hogy ha leteszem a játékot, lenyugszom kicsit, mást csinálok, esetleg tartok egy-két nap szünetet akkor jobb lesz. Mert ezt diktálja a józan ész, és más gammákban szerzett tapasztalat. Na itt nem, itt akár két héten keresztül szivsz, majd egyszer csak megjavul minden.
Nem érdemtelenül Amerika legrosszabb vállalata az Electronic Arts már évek óta, nagy hulladék, kapitalista, pénzéhes banda.
(#12748) Rypejakten: Csak mondom, hogy soha, akármilyen beállitást alkalmazva sem sikerült még olyan szintű csapatnyomást előhoznom, amiről a kolléga panaszkodott és én is rengetegszer tapasztaltam. Pedig elhiheted, hogy tavaly is, és idén próbálkoztam mindenféle csúszkával és beállitással...

-
Shit Life
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
Üdvözlet!

Ezen nincs is mit filózni ez így van!

Azért az a tény hogy itt mi jó néhányan (én kb 600) több száz meccset pumpáltunk már bele a játékba, van tapasztalatunk és pontosan meg tudjuk különböztetni az egyik meccset a másiktól!
X meccsig jól megy minden passzolgatok játszom a játékomat és utána X meccsig nem tudok passzolni egy egyeneset pontosat, vagy a sebesség lejátszok X meccset és megvan a megszokott tempó és varázsütésre a következő meccsen érzem hogy az addig száguldó Cuadrado olyan mint öreganyám!Van bennünk annyi rutin hogy nem felejtünk el játszani egyik meccsről a másikra és észleljük a visszahúzást!
Én személy szerint 2 napja olyan szinten nem tudom játszani a játékomat hogy az már felháborító, az eddig jól működő egyéni taktikám és passzjátékom hipp-hopp semmivé lett mert kb minden második passz az emberem mögé megy és ellenfélnél landol! Miközben észreveszem hogy neki minden vaktában előrevágott labdája vagy kiszorított helyzetben kétségbeesett passza is emberhez megy!
Meg hiába szerelek a játékosai mágnesként vonzák a labdákat, minden nála marad,l odapattan, nálam meg semmi és még a labdákat is úgy veszik át hogy direkt elpattan 3 méterre!Kicsit hosszú lett sorry, de az elmúlt 2 nap egy kicsei felháborított, HOGY A JÁTÉK JELEN ÁLLAPOTÁBAN MÁR ARRA SEM ALKALMAS HOGY GYŐZNI AKARÁS NÉLKÜL FUNOLJON AZ EMBER!!!

-
dracox
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Ez várható volt az EA részéről, hogy valami ilyesmihez nyúlnak, mert én is 6 meccsen zsinórban sz*ptam ki, mert pont a passzokkal volt hatalmas problémám amit leírtál..3 ember közül a passzoló játékosom nem a legközelebbihez gurítja a labdát, hanem aki a legmesszebb van és még lesen is, de ezeket sorban produkálja ez a x*r..

-
evibly
senior tag
Nyomtam tegnap este pár meccset és elég nehezen vonatkoztattam el a handicap dologtól, ami azt illeti

Szoktam nézni a Nick_28t néven futó srác streamjeit Twitchen és tegnap pont a handicap jelenségről beszélt. Azt mondta, hogy van egy haverja, aki évekig az EA-nél dolgozott, sok FIFA megbeszélésen vett részt, amin mindig is szó volt arról, hogy az újonnan jövő, tapasztalatlan játékosokat hogyan lehet ott tartani a játéknál és hogyan tudnák megakadályozni, hogy az első kudarcok után azonnal lelépjenek.
Ebből született meg az az algoritmus, ami (a srác szerint) belenyúl a játékmenetbe és konkrétan a játékosok kulcs képességeit módodítja. Amikor azt érzed, hogy egy lőtt gól után a csapatod meghülyül, vagy a 90. percben nem megy a passzolás, az azért van, mert a kiegyensúlyozás bekapcsol, a te játékosaid passz képessége a csúszkán lemegy mondjuk 20-ra, a másiké pedig felmegy 80-90-re. (mondjuk egy 100-as skálán). Vagyis abszolút célzott, bizonyos értékeket módosító mechanizmusról van szó, és ezt érzed.
Sokat agyaltam én is ezen, hogy ez csak pszichológia, vagy sem, én kezdek bénázni, de tegnap este bizonyos szitukban megint annyira látványosan elkezdtek botladozni, szerencsétlenkedni az embereim, hogy csak az a kurva csúszka járt az eszemben

Más: azt vettem észre, hogy a rendre erősebb csapatok középpályán nem tudnak kipasszolni, mindent ki tudok védekezni, ezért a gólokat jellemzően a szélen elfutok Walcottal, Sterlinggel, Navasszal, beadok, befejelem módban kapom. Ez ellen lehet valahogy külön védekezni?
-
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni. Az elmúlt napokban beleszaladtam több olyan ellenfélbe az 1. osztályban akiknek egyénileg beállított felállása volt. Minden esetben ugyanaz a játék képe. Iszonyat agresszív letámadás, a pálya közepét megszállják és ki se nagyon bírtam hozni a labdát a térfelemről. A hosszú indítások előtt mindig szereltek, folyamatosan jött vissza a labda mint egy falról. Utána gyors lapos indítás és kiugratás. Én 4-3-3- ban nyomtam ezeken a meccseken de semmit nem tudtam csinálni hiába nyomtam a nagy nyomást és csapat nyomást semmit nem ért Próbáltam a széleket erőltetni, az sem ért semmit.. Ötlete van valakinek h ez ellen a játékstílus ellen mit lehet tenni?
-
Blashe
aktív tag
Én még ilyet nem tapasztaltam. Most sem hittem volna el, ha nem velem történik.
Mindenki nézze, hogy hogyan vert meg valaki első osztályban!!! Ez hihetetlen......

+a második félidőt végig emberelőnyben játszottam !
A csapatára is érdemes vetni egy szempillantást. Összhang 4ever. Még csodálatosabb így... <3 EA -
drk88
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Első vagy második.
-
Shit Life
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
dracox:
Hát nem is tudom, nem szeretném elpakkozni mert a TOTY-kor is eknyitottam 300k-t 7,5k pakkból és egy tetves 10k-s játékos nem esett, ha elnyitnám az egészet sem esne semmi nagyágyú ez biztos!
Inkább akkor kivárom vele a TOTS-t.drk88:
Na az ilyet zárnám be egy sötét kamrába hosszú időre, még attribute lapokat rak a TOTY lapokra pfejj, kik ezek az istentelen barmok??? Ezek menjenek Angry Birds-özni!
lovi0930:
Én próbáltam CDM-et olyat aki M/H wr-je volt és a fenének sem maradt hátul, szóval tök mindegy egyik sem marad hátul! Támadóknál én csak olyat használok akinek High attack wr-je van.
-
lovi0930
csendes tag
válasz
Shit Life
üzenetére
A cdm-nél a stay back while attacking tényleg nem nagyon működik. A H/H meg H/M leszarják. matuidi meg lahm úgy jönnek előre... De pl fernandinhonál jobban működik neki M/H a workratje. A get in behind is workrate függő eléggé. na meg ha van offside trap képessége az se hátrány vagy kurva gyorsnak kell lennie mint Ibarbonak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shit Life
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Akkor lehet hogy nagyobb a mancsod mint az enyém, mert nekem a d-pad kényelmetlenül távol van az LB-től.
De ez is megszokás kérdése, úgy is az lesz jó amit megszoksz.
Ha tanácsolhatom próbáld meg már az elején az analógot megszokni!
Amúgy milyennel toltad eddig Logitech?
-
turul79
tag
Na megfordult a szerencsém... Újra 3.-ik osztályban vagyok és ismét elfelejtettem gólt lőni... 3meccs 3 vereség:1-2,2-3,1-2 kapuralövés 8-10 van közte nekem... Kiváncsi leszek hogy megint 7.-ik osztályig zugok e vissza csont nélkül vagy 5-6 meccs után meg áll a hendi... bár nálam olyan 15-20 meccses periódusok váltják egymást
-
Stylerr
addikt
Kis közvélemény kutatás, ha megengeditek. Xbox 360 gamepaddal játszók d-paddal, vagy analóg stickkel (joystickel) irányítjátok a játékost, és miért?
-
dvtkfan
senior tag
Azért néha vannak szép pillanatai is a Fifa-nak, amiért még nem töröltem le a fenébe...Pl 21 óra után egy ilyen ellenfél jött velem szembe...

Félidőben már szegény sírt...

A végeredmény pedig itt látható...(csodálkoztam, hogy nem lépett ki...
)
-
losilee1337
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Vért izzadva de meglett,persze 85 ellenfel en80as vok és minden emberem mintha mocsárban játszana kb pogbánál ezen a meccsen egy 70 eves papa is gyorsabban szalad a busz utan ha a helyzet ugy kivanja.
-
Shit Life
senior tag
Tiszteletem!

Igen adok meg, de csak a CF az LW és RW és CDM posztra, de ha nem adok az LW és RW-re "get in behind" utasítást akkor egyszerűen nem hajlandóak beindulni, üresbe mozogni hanem állnak mint a fax!
De ha már így mondod kipróbálom utasítás nélkül csont nullán hátha igazad lesz, ennél rosszabb már úgy sem lehet!

De lehet van benne valami mert a CDM-re is hiába állítom hogy maradjon hátul támadásnál feszt elől kolbászol, szóval ha az kamu ennyi erővel a "get in behind" is kamu lehet!
Elég régóta használom az Instructions-okat, mert régebben volt egy Patch ami miatt kellett használni, mert a patch-el elszarták a löbbölt labdák és a védők mozgását változtatták ezekre és e nélkül nem indulgattak be!
-
losilee1337
aktív tag
De gyulolom ezt a faszopo játékot 4meccsem volt hogy kupaval vigyem a div6 erre 3.meccs megy le ugy hogy ultra támadáson is lézengenek a,támadoim ugy a közép pályán hogy egy folytaban nyomkodom még a beindulast is és semmi 1szál emberel kell golt loni akinel a labda mert senki nem jon segiteni,ha meg vezetek a vége elott 3percel akkor tuti olyan golt kapok hogy a barom elindul és végig szalad kozepen a játekosaim meg mint mozes elott a tenger ugy nyilnak meg szinte menekulnek ki a palya szelere,hogy szopna szart ez a fos,4bol maradt egy meccs

ui:ja és minden meccsen legalabb 2x annyi lovesem megy kapura mint az ellenek.
-
Shit Life
senior tag
Na végre SIF Isco elindult felfelé most már nincs 105k alatt!
(eddig 85-90k-értment)Akik várják Isco felemelkedését azoknak üzenem hogy látjuk a fényt az alagút végén!

-
Shit Life
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
De azért ne battamá meg a ku...en hogy ilyen rating lehuzó bronz csere csicskaságokat és habi ezüst csapatokat kelljen csinálni ahhoz hogy ne szívasson a gép!
Akkor minek a FUT? Minek kereskedni, minek jó csapatokat építeni? Mi értelme így az egész UT rendszernek?Csak azért nem fogok ezüst csapatot építeni hogy nyomjon a gép, ugyan már akkor inkább hagyom a fenébe az egészet!
Ezzel a szívatásokkal teljesen az UT lényegének ellentmond az egész!
Ja ezüst meg bronz csapat persze........................
-
törölt tag
Sziasztok
Vélemény? A védekezésemmel vannak problémák, ezzel a csapattal próbálnám stabilizálni.
-
-
szakii6
tag
válasz
Shit Life
üzenetére
Ne is mondd... hát az hogy minden meccsemet Ronaldo, Messi, TOTY Di Maria, TOTY Isten, Pele *** tudja kik ellen játszok a szaros csapatommal az szégyen. Eddig simán 1. Osztályban voltam mindig, meg is nyertem sokszor, de ez a köcsög TOTY óta 85 alatti csapattal nem dob össze a gép. A 83as szaroa csapatomat, komolyan már nincs kedvem játszani, már talán öregapám elkezdene játszani neki is meg lenne Ronaldo meg Messi... :@ :@ :@
-
lacko8117
csendes tag
Sziasztok én új vagyok itt ,de régóta fifázom.Online a 14 volt az első.Eleinte nagyon lekötött a dolog,mert próbára tehettem magam másokkal is.Sok játék miatt viszonylag jól játszom,tavaly voltam első osztályban is.
Olvasom,hogy sokan írtok csalásról,hendikről.Én már régóta észrevettem ezt.Pl első négy meccs behúzva,osztályban maradás aztán öt vereség zsinórban.Tuti,hogy van ez és sokak játékát megkeseríti.Ezt tisztességtelennek tartom magunkkal szemben a gyártók részéről.Megfigyeltem,hogy nagyon sokszor akkor kapok 90.percben gólt,vagy gólt 30 méterről,vagy akkor lesz ellenfelem kapusa 9,2,ha amerikaival játszom.Nem akarok okoskodni,de szerintem azoknak csal a fifa,akik pontokat vesznek.Aki pontot vesz az előnyben van,mert szükség van a pénzére.Igaz,hogy én is megvettem a játékot és fizetem az online tagságot,de ez semmi azokhoz képest akik renszeres vásárlók.Régóta olvaslak benneteket és örükök,hogy van ez az oldal.Ennyit akartam csá. -
dracox
addikt
-
Shit Life
senior tag
Jelen állapotában ez a játék már arra sem alkalmas hogy Fun-oljon vele az ember!!!
A tetves TOTY óta játszhatatlan a játék, össze vissza futkosik mindenki a védelem egy vicc úgy szerelnek hogy MINDIG az ellennél marad a labda, a támadók belassulva!
Nem tudom milyen lépfenét eresztettek erre az amúgy is trágya játékra de most nincs megfelelő kifejezés arra amit produkál!!! -
dvtkfan
senior tag
Még a TOTY idején vettem robbie-keane IF lapjából 13K-ért, hogy majd St.Patrick napján jó kis haszonnal elpasszoljam, erre most kíváncsiságból ránéztem, hogy milyen áron megy jelenleg...hát leesett az állam...130k alatt nincs...

Ezt akárhogy is nézem, legalább 10* növekedés...

A kedves ea most jó kis copó ágra tett, mert a 2.osztályból már visszacsúsztam a 4.-be, és az ottani bent maradáshoz is 4 meccsből két meccset meg kéne nyernem, ami úgy lehetetlen, hogy a kedves kapusom a gólvonalon guruló labdát ahelyett, hogy megfogná inkább öngólra beüti...hát köszönöm ea, hogy megalkottad, ezt a foshalmazt és még játszani se hagysz...

-
Rypejakten
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
-
drk88
senior tag
Vettem én is egy IF Oscart nem akartam otthagyni kerek 100k-ért úgy h fresh volt...ez 1 hónap múlva lesz 200is

-
Nazara
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Csak egy gyors regisztráció, majd hozzáadod a kártyát, és kész. Két perc max.
-
drk88
senior tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
paypal
-
Vampire Bat
aktív tag
Ha veszek zsetont bankkártyával,akkor nem tudják leszívni róla a pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor lehet az ilyen n00b-okat segitik megint, mint én.

Mondjuk érdekes volt, mert SIF Sanchez amilyen bivaly volt az első két-három összecsapáson, annyira gyér a második hármon. Egyszerűen nem hittel el, hogy milyen lassú, üres területem volt (parkthebusolt a srác, a védői a saját 16-osánál a középpályásokkal, csak a csatárokkal futkosott), igy próbáltam felgyorsulni vele, és egyszerűen nem sikerült... Látom, előző mérkőzésen mint a villám ugyanez a lap, most meg... képtelenség, hogy ne lenne vele valami berhelés.