- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
-
12700 - 12601
27950 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-10-09 22:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
Ezt a szégyent öcsém olyan ellen kaptam ki aki 2 értelmes passzt nem tudott adni, de érdekes hogy minden passza emberhez ment még amit beadott vaktában az is, meg a mit szorult helyzetből elpasszolt valahová!
Nekem meg képtelenség volt passzolnom egy pontosat!
Arról nem beszélve hogy a bika védőim nem képesek szerelni mert minden kibaxott labda nála marad egyszerűen semmi nem maradt nálam, és a játékosaim úgy veszik át a labdát mint anyém!
Ilyen mértékű hendit mint ami most van régen tapasztaltam és ezt mind belassulva, Cuad úgy fut mint én bakker!Kéne valami más játék mert ez így értelmetlen!
-
Shit Life
senior tag
-
tigomigocika
senior tag
nyugi én is kpes vagyok ilyen "hős tettekre"

-
losilee1337
aktív tag
Ez se rossz de én multkor 5:1 vezettem még a 70.percben majd ki kaptam 20perc alatt 6-5 re,esküszöm csak mosolyogtam.

-
zsoltirte
aktív tag
-
Rypejakten
addikt
div5 > div4 7-0-0, ez is kicsit vicces. legalább ne lennének ekkora átmenetek.. teljesen hepi lennék, ha 2 jó meccs után egyen szívnám a torkosborzét, és nem 15 meccs hawaii, 15 meccs pokol..
-
Shit Life
senior tag
Na most az IF lapjaim nagy részét kiraktam listára, szép kis summa lesz,van aki 2x-es és 3x-os áron mennek most! Ez azért történt mert amióta megint fullos csapataim vannak azóta nem megy a játék!
Sokkal jobban ment amikor csak rare gold palikkal mentem!Egyedül IF Vidal, IF Benatia, IF D.Lopez marad meg őket nincs szívem eladni!
Meglátjuk mi lesz az eredménye!
-
tigomigocika
senior tag
-
Barell
őstag
Mókás ez a videó, sokszor tartanék itt is de ez kamu. A TV már be volt ütve, látszódik a fekete sáv amikor kicsit arra fordul a kamera.
Ez csak színészet. 
-
tigomigocika
senior tag
-
drk88
senior tag
Tegnap toltam két gémet..de megtörtént az első altf4 a fifa karrierem során...még mielőtt idegeslettem volna

-
tigomigocika
senior tag
-
Shit Life
senior tag
Na jól van végleg elment a kedvem ettől a játéktól!
Belassult fáziskéséses meccsektől, kajak nyomom a passzt nem reagál inkább lekezeli és 2 ütemmel később passzol! Kajak masszírozni kell az analógot hogy embert váltson amire odavált már elment a csatár!
Nem tudom hogy ez kapcsolati késés belassulás de már elegem van! Mintha be lenne Xanax-ozva a játék! -
tigomigocika
senior tag
na ez hihetetlen....
2-0 megy az ellen. felhozom 2-2 és a 90. percben egy nagyon hulló falevél beadásnál a kapusom végig nézi ahogy befejeli a csatár, hozzáteszem 4 játékosom volt benn és nyomtam a fejelés gombot de mindenki csak nézi ugye...
1: miért nem tudj lehuzni a kapus?
2.faszomért nem fejelik ki a játékosaim? -
Rypejakten
addikt
na, végetért a hendisorozatom, 15 meccs, abból 11 vereség, 3 döntetlen és 1 győzelem, ennek a fele totálisan az én hibám, a másik felében segítettek.
irány div5-ből div2 ismét.. -
Shit Life
senior tag
-
Stylerr
addikt
-
tigomigocika
senior tag
-
MdewC
nagyúr
-
Nazara
őstag
400-ért is abban a pillanatban megvették volna, most nem nagyon van 450 alatt.

-
tigomigocika
senior tag
-
Nazara
őstag
Basszus, az előbb a szemem láttára vettek meg egy Neymart azonnali áron 102 ezerért.

Úgy felugrott a vérnyomásom, de nem kattintottam elég gyorsan..
-
tigomigocika
senior tag
-
Stylerr
addikt
Hát, őőő, igen, ez ciki.
Neked Vegitossj pedig

-
vegitossj7
addikt
Kattints a HSZ számokra, aztán szépen lassan körbeérünk.

-
tigomigocika
senior tag
-
drk88
senior tag
bocs, hogy beléd kötök de ha a team containt nem ismered akkor nem tudom min csodálkozol h 3. osztályból leesel a 6.ba és a hendire fogod.
Amugy team cointain + cointain használatával lehet jó védő munkát csinálni vagy manuális védő vezérlés + team cointain(hivod a csapat társadat ez aggressziótól függ h 1 v 2 játékos indul rá).
zsoltirte: Én csak azért írtam elemet mert azt adnak alapból hozzá, én sosem használtam azzal én Play and Charge Kittel vettem

-
Stylerr
addikt
Igen, egy másik játékosod besegít a szerelésben, ez a "teamate contain". Ezzel viszont óvatosan, mert ugye ha ezt nyomod akkor elmozdul a helyéről, ha esetleg CB, akkor kimozdul a falból, ezáltal rés marad ott, és be tudja indítani egy másik támadó játékosát az ellenfeled.
-
zsoltirte
aktív tag
-
tigomigocika
senior tag
Szerintetek megvegyem torrest?
hátha megnő az ára..... -
tigomigocika
senior tag
-
Stylerr
addikt
-
drk88
senior tag
-
Stylerr
addikt
-
drk88
senior tag
Nem használom elemmel, én vettem hozzá Play 'n' Charge Kitet. Ezzel nem kell foglalkozni h mikor merül, mert azonnal rátudod dugni usb-s kábelre és tölti + játszhatsz is vele. A merülést jelzi a középső xbox jel a kontrolleren ha elkezd villogni, de jelzi a windows is a töltöttségi szintet ha megnyomod az xbox gombot. Nekem általában 1 töltés ha sokat játszok 1 hetet bír, de legrosszabb esetben is 5 nap. A töltés idő viszont pár óra. Elemmel sosem használtam azok nem sokat bírnak sztem, nem túl gazdaságos

-
Stylerr
addikt
Próbálj containnal szerelni, sose egy játékossal ha lehetséges.
-
tigomigocika
senior tag
Cabella-t kipróbáltam első meccs 3 gól
Vezetek 2-0 jó a védekezés, jó a csapat, a szerkezet erre hirtelen nem tudok szerelni és kikapok 4-3 ugy h sturridge 3 olyan gólt lőt h lesprintelt mindenkit és akik mellette voltak védők, hiába nyomtam a kört(lövés gomb) akkor sem szerelték csak nézték....na ilyenkor lehet agyfaxt kapni hogy hiába nyomok akár mit akkor sem engedi a játék...hihetetlen...
És még csak nem is volt jobb....12/7nálam 6/5 nála
55% ide 45% oda... -
losilee1337
aktív tag
-
Shit Life
senior tag
Ezt nem hiszem el hogy megint az első meccsen már kell kapnom egy bugos gólt!
A csávó messziről rárúgja Lopez kivédi de a kipattanót az érkezővel 16-ról rárúgja de eltöri a labdát és fél gőzzel gurul a földön de a poraiból feltápászkodó Lopez csak áll ás nézi ahogy fél méterre tőle lassan begurul a labda a kapuba! Kajakra hányok már ettől a szartól!
Most már nem g*cizek amint jön egy ilyen gól kilépek a p*csába én nem fogom idegesíteni magam és lesz*rom ha minusz 100% lesz a BNF mutatóm!
-
Stylerr
addikt
-
tigomigocika
senior tag
na kipróbálom

-
tigomigocika
senior tag
hoppú devan a william em

-
tigomigocika
senior tag
-
Shit Life
senior tag
Mi a helyzet Yaya-val?

Amúgy Di Maria jó CAM vagy pedig Rooney ha még olcsóbb kell Cabella
-
tigomigocika
senior tag
hali
a 2 csatárom mőgé kit ajánlotok cam-ba?
BPL csapatom van
megfizethető áron persze...
thx
-
Stylerr
addikt
-
Shit Life
senior tag
zsoltirte:
Azért nincsenek benne a bugos gólok az összefoglalóban hogy minél kevesebb bugos jelenetet lehessen felrakni a Youtube-ra, mert a nagy többsége nem rögzíti programmal az egész meccset! Az EA szándékosan csinálja ezt, én is fel akartam már tenni ide érdekes bugos gólokat de nem teszi bele a highlights-ba vajon miért???
-
dracox
addikt
-
zsoltirte
aktív tag
Öngólok miért nincsenek benne az összefoglalóban? Pedig a mostani szépen jellemezné a rakás zsetonból összerakott bundás csapatomat. Weidenfeller a földön fekve, kb a tizenhatos vonaláról beütötte a saját kapujába a labdát, de úgy hogy a labda nála volt. De nem ám csak úgy egyenesen, hanem ilyen szép íve volt. Tippem sincs hogy csinálta.
-
Shit Life
senior tag
-
dracox
addikt
-
szakii6
tag
-
Shit Life
senior tag
SIF Isco ára mi a bánatér csökken és nem növekszik???

-
LedyGyuszi
addikt
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Én nem szoktam FUT-ozni de vannak feloldható ill. ajándékozható tárgyaim(az összes megvan a 41-es szintig). Ha kell valakinek szívesen elajándékozom neki.
-
evibly
senior tag
-
losilee1337
aktív tag
-
bombibmw
veterán
-
Nazara
őstag
Nézd meg a FUT-on belül a csomagok menüpont alatt kell lennie a saját csomagokban 4 darabnak, amit nyiss ki.
Egy ilyen csapatot tudok ajánlani az elején, először Cerci-t szerezném be, mert ő folyamatosan drágulni fog, hiszen elment a Milanba, igy már nem elérhető. Helyette Uche és Chicharito is jó alternativa lehet olcsón, de akkor Dos Santos jöjjön le CAM-ba és valamelyikőjük csatárba.
Meccsenként kapsz majd kb. 500 coint, ami kelleni fog szerződésekre, és a bajnokságok végén a kiesésnek/bennmaradásnak/feljutásnak/bajnoki cimnek megfelelő dijazásban részesülsz, ami lehet szép summa is. Sajna ilyen Ronaldók, Bale-ek nagyon elérhetetlenek, főleg az elején, hiszen előbb 8 millió alatt nincs PC-n, mig utóbbihoz is legalább kell 1M...

Ha velük szeretnél játszani már most, akkor a FUT-ot hanyagold és a sima Seasonst ajánlom a főmenü/Online menüpontja alól, mert ott választhatod a Madridot csapatnak. Ekkor is 10 osztályon keresztül kell lépdelni, de itt nincs lehetőség épitkezni.
-
bombibmw
veterán
-
Nazara
őstag
Az érdekes, az 576-tól, de máshol se nagyon kapott senki kimondottan elkölthető játékbeli valutát.

Betudnád linkelni azt a részt ahol irják, mert én nézem most a honlapjukon, de nem találom.Érdemes egyébként az Ultimate Teamen belül elkezdeni játszani a gép ellen. Az alap csomagokból először csak kis vacak csapatot tudsz majd épiteni, de a felsőbb osztályokban a gép ellen azok is tökéletesek, és néhány meccsel a hátad mögött 10-15K -ból már nagyon ütőképes keretet össze lehet állitani.
De ha megmondod, hogy milyen ligás kezdőt álmodtál meg magadnak, akkor segithetünk is összedobni egyet olcsón! (Gondolom spanyolok érdekelnének
) -
bombibmw
veterán
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Tegnap 1. osztályban nyomtam egy meccset a Liverpoollal 5-2-3-as felállást használva, elég gusztustalan volt de nyertem iszonyat rossz játékkal 1-0-ra egy egész jó ellenfél ellen
Mondjuk most úgy érzem h egy kicsit segít a gép. Majd látjuk meddig tart...gondolom nem sokáig. 
-
Nazara
őstag
Szia!
Az Ultimate Team játékmódban van úgynevezett Coin/zseton, amiből csapatot tudsz épiteni. Ha jól emlékszem, a topic-összefoglalót már ajánlottam, ott nagyon sok dolog le van irva ezzel kapcsolatban.
Itt kétféle módon szerezhetsz játékosokat: Csomagnyitások: Ez szerencsejáték, legtöbbször csak olcsó szemét van benne, ami még a pakk árát sem hozza vissza, nagy ritkán esik valami értékesebb, de nem éri meg hosszú távon erre alapozva épitkezni.
A másik a piac: Az összegyűjtött pénzből tetszőlegesen lehet vásárolni.A Futhead.com-on részletes játékosstatisztikákat találsz, van keretösszeállitó is, szóval érdemes elmenteni a könyvjelzők közé.
A Semi-pro talán kevés online, amondó vagyok, hogy minimum profi, de inkább világklasszis szint az, amivel már bátran lehet emberek ellen is nyomulni.
Hol és milyen kiadást vettél? Leirásban szerepelt ez az 500K?
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Elkezdeném az Online játékot,egy kicsit félve,az itt olvasottak miatt.
Elvileg járt 500000 fifadollár,vagy mi,a játékhoz.
Hol látom ezt?
Milyen játékosokat érdemes ebből vásárolni és hol?
Mit érdemes elkezdeni először?
Bocs,de láma vagyok még!
Semi-pro-n játszok offline,itt 5-0-kra szoktam nyerni,de ez gondolom nem jelent semmit.
Általában támadó focit játszok,de megpróbálkoznék a védekezésből kontrába felállással. -
vegitossj7
addikt
-
szpal17
őstag
Mondj egy jobb játékost a jobb szélre Olasz csapatba. Cuadrado nem csak gyors, hanem jól is cselez. Nem sprintelős játékot játszom.
Ibarbo elleni felháborodás jogos....a többi nem.A csapat amit belinkeltem nem jön ki 1 millióból (1 játékosa 15 misi
) , az enyém meg simán. A az össz rating 91 volt, az enyém 82.
Tehát, ha ellenem játszik egy 73-as és engem nyom, akkor nem lehet jogos a kiborulás az ellenfélnek?
Akkor most miről beszélgetünk?
-
Cseri0058
őstag
-
MdewC
nagyúr
-
Stylerr
addikt
Xbox 360 vezetéknélküli gamepadom van PC-n, olyan kérdésem lenne, ha merül az elem azt jelzi valahogy, vagy csak nem érzékeli normálisan a gombnyomást? Nektek meddig bírja az elem?
-
Tomate
veterán
Logitech rumblepad 2-k
-
Shit Life
senior tag
-
Zsohi
őstag
Hát anyám jó drágán mérik... Ráadásnak voltam akkor farok, hogy 280ért sikerült egyet elcsípnem, amely lapot azonnal kis is raktam az átadólistára egy kis profit szerzés céljából, mondám, hogy estére majd realizálod az ára, hát nem úgy néz ki...
Legalább kerestem rajta 1 óra alatt 40 000et. -
MdewC
nagyúr
-
szpal17
őstag
Most kellett ezzel az ellenféllel megmérkőznöm: Miezz??
Vezetek végig...Ibarbo, meg Tevez góllal, erre a 80. perc után, mint a mágnes úgy pattan eléjük a labda. Ronaldo kétszer üreskapuzik, mert egész egyszerűen a védőimről elé pattant...
Ilyen csapattal és a gyerek kettőt nem tudott egymás után passzolni. De mégis nyer és úgy érzi ő a király. No mindegy...ha nyertem volna akkor DIV 1..így marad a 2 lehet jobb is.Ez az enyém most...felállást változtattam: [link]
-
Shit Life
senior tag
-
lovi0930
csendes tag
-
Stylerr
addikt
Miért rontanám el vele? Egyébként csak kíváncsiságból szeretném kipróbálni, de van nekem is egy olyan sejtésem, hogy ami most van az jobb. Chiello>SIF Godín (Godín lassú), Pogba>Modric (Pogba egy tank, és bitangul lő) Vidal>Enzo Perez (Vidal az Vidal, ezt nem kell magyarázni). De ki tudja, hogy az "új" felállás mit hoz ki az új játékosokból, az a 3 csatár elől eléggé halálosnak tűnik! Neked mi a véleményed erről, hasonló mint nekem?!

-
MdewC
nagyúr
1 CDM tényle fölösleges, 2 viszont arany!!!

Rengeteget segítenek a védelemben, sok passznál pedig növelik a variációkat!

-
MdewC
nagyúr
-
Shit Life
senior tag
Máris jött egy elcsalt mérkőzés mindössze 5 meccset kellett várni!
1. Szitu, hosszú indítás a csatár nem éri jön a kapus , sima kapusnak kellett volna lennie de nem mert Neuer meggondolta magát és nem fogta meg meg semmi inkább megmakacsolva megállt egy helyben, jelzem bebugolva így már a csatár besétált a kapuba a még MINDIG ugyan ott lefagyott kapusom mögött!
2. Szitui, jön a védelmemre Götzével, eltolja a védőm mellett de simán utolértem volna Alaba-val csak a sprint közepette Alaba meggondolta magát és abba hagyta a futást inkább sétált, kajakra nyomtam a sprintet de semmi! És nem hosszú sprint volt hogy elfáradhatott volna!
Persze nyomtam egy ragequit-et mert ennek így nem volt értelme!

Ezek a bugos hibák borítanak ki a legjobban, sokkalta mint a hendi vagy bugos hendi = Fifa 15

-
Stylerr
addikt
Amint olcsóbb lesz Enzo Perez, én is kipróbálom. Nálam így fog kinézni a csapat.
Jelenleg pedig ez a csapatom. -
zsoltirte
aktív tag
Ti hogyan fejlesztenétek ezt a csapatot? Hybrid verzióra is jöhet ötlet. A húdedrága játékosokat hanyagoljuk ha lehet, esetleg, mint később lehetséges alternatívaként jöhetnek. Kb annyi a fontos, hogy Thiago Silva maradjon.

-
Shit Life
senior tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyenlőre még mindig hasítok ezzel az új felállással, nem akarom elszólni magam, de mint tudjuk ez nem végtelen történet! Egyszer ennek is vége lesz

Még mindig azt érzem hogy sokkal jobban vissza tudok zárni meg stabilabb a középpályám, ez tuti a 3 CM egymás mellett helyezkedése! Csak erre tudok gondolni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vampire Bat
aktív tag
Ok köszi a választ. IF Caceres milyen lehet?
Más
Szerintetek lesz olyan fifa,amikor már nem lesz hendi az UT-ben?
Jön a gyerek 86-os Ratinggel TOTY Iniestával,TOTY David Luizzal,SIF Griezmannal.Megrúgja 40 méterről-gól,a hátvédjeimen pattogott a labda,mást nem csinált,minthogy cselezett,nekem meg Ibarbo 1 méterről üres kapura mellé.Már majdnem elbőgtem magam,végül 6:1-re kaptam ki olyan hendi volt,hogy az csak na.Mondjuk azért hozzá tenném,hogy nem volt olyan rossz a gyerek,megvolt ma a második vacsorám is,annyit etetett.
Ettől a sz.r fifától már idegbeteg leszek,múltkor is ordibáltam,meg utöttem az ágyat.(akkor is hendi volt)

-
vegitossj7
addikt
-
Rypejakten
addikt
Konko, Maicon, Richards mind jobbak nála RB-ként.
argentin27
Shit Life:szerintem fölösleges a CDM idén, mindenki a szélen vezet támadást, cselez, ad be, sokkal egyszerűbb egy gyors és agilis CM-mel becserkészni, mint középen a CDM-mel várni, hogy hátha arrajön, és belevezeti az ellen (nem fogja).
-
Shit Life
senior tag
Rypejakten:
kipróbáltam a 4-3-2-1-et és és 4 meccset játszottam mindet hoztam azt lehet mondani hogy magabiztosan 2-3-4 gól különbségekkel!
Ugyan azzal a taktikával alkalmaztam és nem tudom miért de a védekezésem sokkal-sokkal stabilabb lett nem volt káosz hátul és elég hamar labdákat tudtam szerezni! Ezt nem tudom hogy lehet pedig itt nincs is CDM. Lehet hogy a CM-ek egy vonalba helyezkedése miatt?

A támadások kicsit szokatlanok, de nem rosszak végtére is bekotortam 3-4-5 gól meccsenként!
Szokatlan az RF és LF de a legtöbb gólt mégis velük lőttem! Az az érzésem hogy ezt a felállást megéri begyakorolni, szokni mert ebben van ráció! Lehet tömni zsugával az ST-t itt most Lewa és Sturridge voltak az alanyok és sokszor kerültek ők is helyzetbe.Most van két alternatíva is Ibra-ra:
MdewC kolléga által javasolt 4-3-3(5) hibrid
vagy a 4-3-2-1-es hibridMindegy Ibra jön aztán meglátjuk hová passzol jobban!

Köszi még egyszer

-
Vampire Bat
aktív tag
-
Tomate
veterán
Miért áll le vajon a fifa.exe működése ha 2-nél több kontrollert csatlakoztatok a géphez?
Köszi! -
törölt tag
Hát Vidics hátul nem egy életbiztosítás,plusz mit keres Evra RB-ben?
Egyébként 2-3. osztálytól a futókat simán levédekezik,plusz lehet akármilyen csapata valakinek ha nem tud vele játszani(kivéve ha be nem segít neki a handi
) -
Rypejakten
addikt
hát én ezen a védősoron én is át akarnám futni magam.

-
Vampire Bat
aktív tag
-
Shit Life
senior tag
Hűűha izmos kis hibrid lett

Boa-Silva CB atya ééég álő szövet a fémvázon!!!
Tetszik is nagyon csak félek Ibra-tól CF-ben, de mondjuk ha a CF-re nem "target man"-t rakok hanem "get in behind"-et akkor rögtön közelebb fog helyezkedni a kapuhoz nem???

Mindegy megcsinálom az Ibra üzletet ezzel a hibriddel és ha esetleg CF-nek kevés lesz akkor váltok sima 4-3-3-ra vagy 4-3-2-1-re és ha ST-ben sem muzsikál akkor kiadom az útját!
Már csak fun-oládsból is Ibrázni

Köszönöm mindenkinek az ötleteket!

-
törölt tag
Elvileg Cuadrado megy a Chelseaba,szóval aki meg akarja venni az most vegye még mielőtt felmegy az ára

Új hozzászólás Aktív témák
-
12700 - 12601
27950 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest