Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigomigocika
senior tag
és hogy ezzel mennyire de mennyire 1et értek!
csak valahogy ezt a hendis időszakot kellene átvészelni,megtanulni,lehozni legalább egy x-re!
már az hatalmas előrelépés lenne...
gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás...
tudom a hszeim alapján nemígy ítél/ítéltek meg de akik a legjobbak azoknak hogy nem jön a handi?
tuti van valami módja csak nem jöttünk még rá... -
Shit Life
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem több mint 600,voltak cifra meccseim elhiheted!

Akkor viszont értem miért nem találkoztál vele, de ne aggódj fogsz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shit Life
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Vszinü azért mert konzolos vagy itt PC-n sokkal több a hiba, amúgy meg örülj neki

Hány meccsed van eddig az UT-ban? -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pedig tényleg jó csapatnak tűnik.
Chemet nem néztem, de egy 4-2-3-1(2)??

-
Kristof_94
nagyúr
LOL, G2A-n a 8600ft-os játékból hirtelen 11400ft-os lett a 27%-os áfának köszönhetően!
Éljen a kormány!

-
Shit Life
senior tag
Két teljesen ugyan úgy kezdődő mérkőzés után nyomtam egy jó nagy rageqiut-et és mára ennyi!
Mindkét meccs teljesen ugyan az:
30 percig nyomok mint állat egykapu, ziccerek mellé fölé alá kapusba és rögtön az első semmitmondó támadásból jön egy olyan gól mint ali75-nél csak nekem a védő bugolt be, sima labda lett volna amit tovább passzolok oldalra de nem mert Ramos elfelejtett reagálni bebugolva megtorpant és ziccer oda 1-0 köszi ragequit

Másik ugyan ez a szitu kb 25-30perc nyomás ezerrel, kósza ellentámadás és a Cb-mre az istennek sem tudtam ráváltani se LB-vel se analóggal hiába masszíroztam ezerrel erre csatár besétál gól, oké rageqiut ez is köszi

De hát ezek biztos biztos merő véletlenek!

-
ali75
aktív tag
válasz
Nazara
üzenetére
Nem értem a játékot de tényleg! Tegnap áradoztam éppen hogy milyen jól ment a tegnap a játék! (Kb.14 meccs zsinórban nyeréssel) Mára 2 meccs nyerés a többi bukó!!! De nem úgy hogy 1 góllal hanem 3-4 góllal! Érdekes az egészben hogy akitől sok góllal szopok azt kihívom egy barátságos meccsre mindíg! Ezeket pedíg simán nyerem! Ez hogy van??? Pl.volg ma egy gyerek (cseh) 1 félidő vezet 4-0-ra kiléptem! Rematch nyerek simán 3-0-ra! A gyerek div.1 oszt.-ban játszik rég! Rematch ismét ő kéri 3-1 ide ismét!!! Áááh! Tetű szar szemét játék ha lemezen lenne már rég repülő lenne hajtogatva belőle de így letöltött formában....! De gondolkozom így is néha rajta!!!
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én konzolok szervizénél vettem 14-15-öt, mindig ott a legolcsóbb pc-re.
15öt 10 890-ért vettem. Szerintem megér 1-2 ezer pluszt a nyugalom
-
Nazara
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
G2A-t felejtsd el, szürkebolt, Ubisoft pl éppen ezen a hétvégén vett el a felhasználóktol rengeteg ott vásárolt játékot minden ok nélkül az accountokrol. Semmi figyelmeztetés, semmi.
Én nem venném onnan, dobozosan alig drágább, de van elado acc itt a fórumban is.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Srácok segítsetek gyorsan, nem akarom, hogy véletlen elfogyjon!

-
bombibmw
veterán
Első lépésként Pique helyett Miranda lesz a kezdő.
Második lépésben ki kell tapasztalnom,hogy milyen taktikát is fogok használni és ehhez még sok meccset kell lejátszanom.
Sajnos lomha a csapat egy kicsit,ezért be kell majd szereznem egy-két gyorsabb játékost. -
^Boss
őstag
Szerintetek ezt erdemes meglepni?
Toty silva eladasa + megtakaritas =sif pogba? A francia keretbe, igy nyilvan sima silva lenne hatul a vedo.
-
ferni
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én szóltam

De a csapatot próbáld ki más felállásokkal, hátha úgy jobbak
-
Rypejakten
addikt
na urak, lehet nem sokakat mozgat meg ez a poszt, de azért leírom.
megépítettem a csapatot, gondolván 4-3-3, szélsők kellenek, velük hepi az élet, és a védelem is fejlődés a full Ligue1, majd Ligue1+ Koscielny build után, minden fasza lesz, irány a div1, etc etc.
na, a helyzet az, hogy adom is el a BPL felét, ez a felállás abszolút nem játszható számomra. a középpálya se nem elől, se nem hátul van, Cabella, a kreatív, agilis CAM-em belevész a mezőnybe, túl nagy területet kell befutnia/átcseleznie, Paulinho jól passzol, de az a 80-as defending stat egy hazugság, és túl sokszor out of position. Luis nem elég erős, Cahillel meg voltam elégedve, Cech pedig első osztályú, csak drága.
középpálya:
nincsenek beindulások, félpályán borzasztó átrágni magam velük, és hamar beszorítanak, mert nincs ki széthúzza a középpályán a védelmi vonalat - ez picit faramucim hangzik, de lényegében azt jelenti, hogy ha nem egy vonalban állnak a srácok, akkor nehezebb átpasszolni őket földön és levegőben, mert jobban le vannak fedve a rések. ez való életben is így van.
ez 433(4)-nél egy tökéletes háromszöget jelent, hiába van a CAM föntebb, ki tud támadni, ami jobbra/balra cselre készteti az ellenfelet, ahol érkezik második hullámban az RCM/LCM, és szereli.
ez sima 4-3-3-nál egy egyenes vonal, ahol a lyukakba be lehet passzolni/át lehet löbbölni a konkrét középpálya felett a lasztát (tekintve hogy egy égimeszelő sem volt a csapatban, kaptam is ebből gólt).ez a felállás annak lehet jó, aki sok passzal, lassan építkezik, és jobbról balra, balról jobbra járatja a labdát.
nekem ez nem fekszik.illetve megtaláltam álmaim mezét, majd veszem is meg, gyönyörű.

-
_adaml21_
őstag
-
Shit Life
senior tag
ali75: +1

bombibmw:
Én azt javallanám neked hogy csatárba próbáld i Rodrigo-t és G. dos Santos-t gyorsak és jók, Mandzu kuka!
Pique helyett CB-be szerezd be Miranda-t feltétlen klasszisokkal jobb!
CM az egy kicsit drágább mulatság, Gabi egyenlőre megteszi, de kellene oda egy Modric vagy Iniesta vagy Perez ha lesz coin!
Ha esetleg az LM poszton Arda nem jó akkor ajánlanám Pedro-t vagy Munain-t gyorsabbak és nem fáradnak el olyan hamar mint Arda!De persze ezeket Te látod hogyan állsz coin-al!

-
Kristof_94
nagyúr
Köszi a válaszokat!
Még annyit kérdeznék, hogy a karrier mód ér annyit, h megvegyem miatta a játékot? Sokat javult a 14 óta? -
ali75
aktív tag
Tetves szar játék! Aki azt mondja hogy nincs Handicap az nem tudom mivel játszik akkor!!! Ès szezonban is van!!! Igen kemény!!! Ilyet még én sem láttam!!!5 meccsen kellett volna 1 pont! Persze nem lett meg! Utolsó meccsen az ellent teljesen beszorítottam full egykapúztam! Csak vágta kifelé a labdát a semmibe! Erre egy kivágott labdánál ami a félpályánál repül kifelé, ki rohan oda megmenteni????? Casillas!!!A félpályánál úgy hogy a CB a saját térfelemen kb 25 méternél kártyázik!!! Ja! Nem nyomtam semmi gombot sem!!! Persze elesett a vonalban üres kapu a gyerek berúgta! 1-0! Egyenlítek.1 perc múlva Ramos hazagurít 20 méterről jön ki az ökör megint de minek???? És elfut a labda mellett!!!!!!! Ez mi ????? Ez nem Handicap ez csalás! Gyerek írja mi volt , mert ilyen dolgot még nem látott egy meccsen kétszer??? Köcsög paraszt aki ezt megalkotta,a ku........meg!!! Ez nem játék ez egy hulladék!!!Aki tervezte és kiadta játszatnám reggelig és mikor szopó ágon lenne és nem tud nyerni addig verném a fejét míg egy épp centiméter lenne rajta!!!!!
-
_adaml21_
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ha Shaqiri megvan Bayernben, akkor hiába veszem meg Interesen, az duplicate-nek számít, nem?
A 4-5-1 új felállás lesz számomra, próbálgatnom kell.Jelenleg ez az állás, sajnos már csak nagyon kevés pénz áll rendelkezésre, Cuadrado egy ideig még biztos nem lesz meg.
LB Radu folyamatban, valami RM-et kellene találnom. 3000-ig durván. -
Shit Life
senior tag
Pedig a 14 után azt merte feltételezni az ember hogy tanultak a hibákból és odafigyelnek, de még sem, sőt sokkal-sokkal több hiba és bug van benne! Kedves fórumtársaim mi már nem fogjuk megélni azt a Fifát ami ezektől az évek óta létező hibáktól mentes lesz sajnos! A tendencia sajnos a negatív irányba halad! Na mindegy......

-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Azért kérdeztem, mert PS3-on minden meccsen külön kell állítani és sztem ez ezen a platformon bezavar. Sztem a kb 15/15 is beszédes.

Reméljük nálatok lehet álltani "bünti" nélkül, én már nem kockáztatok, mert nagyon látványos, a sima egyéni taktikát viszont tudom menteni és hála az égnek az nem zavar be.

-
cas89
csendes tag
Tudnátok olyan neveket írni akiken lehet keresni??!! 😊😁 1-10k Köszi
-
messi6502
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
és Shit Life:
Köszönöm mindkettőtöknek, még egy kicsit agyalok a számok ( és a pénz) tükrében, melyik legyen.

-
szakii6
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most már fele annyi, mint volt pl TOTY idején, szóval megéri. Pontot véletlenül se vegyél
Én konzolon vagyok, nem tudom mi van pc-n. Előttem már írták, hogy csak figyelmeztet először, akkor szerintem vegyél -
messi6502
tag
Bemásolom ide is, hátha valaki tud segíteni.
linkHálás köszönet!
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég sokan kaptak már sőt valakit már reseteltek is

-
_adaml21_
őstag
LW Reusra milyen Chem lapot ajánlotok? Alapból se rossz, de ki kéne belőle hozni a maxot

-
Rypejakten
addikt
az összes meccsem egyéni utasításokkal játszottam, mint az 500-at, és ebből úgy 80-on szembesültem hardcorehendivel, szóval nem függ össze a kettő.
Kristof_94: elsőre figyelmeztetés, másodikra accountsöprés, harmadikra permanent ban.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Első vásárlásért kapsz,aztán a másodikért resetelnek, a harmadikért meg bannolnak

-
Kristof_94
nagyúr
Azoktól kérdem, akik PC-n játszanak!
Akik közületek vettek nagyobb mennyiségű coint, akár milliós tételt is, kaptatok már figyelmeztetést? -
MdewC
nagyúr
válasz
Blashe
üzenetére
Ezt csak nagyon halkan és zárójelben jegyzem meg, hogy (PS3-on, amikor egyedi játékos instrukciókat adtam meg, akkor fullos belassulás, helyzetkimaradások és ellenfél táltosodás jelentkezett nálam. Magyarul hendi. Lehet PC-n másképp megy, de nálam több mint 10 meccs bizonyította ezt. Régen nem állítottam, elvétve volt, amikor állítottam akkor nem tudtam miért szívok, de leesett, amióta nem állítom ismét, azóta megint csak random elvétve...)
Teszteljétek.

-
Rypejakten
addikt
válasz
Blashe
üzenetére
én máshogy látom,szerintem a két szélsőre kellene, mert senki sem támad középen, vagy ha igen, azt könnyű levédekezni (tekintve hogy középen van 2 CB is, plusz a középpályások, míg szélen egyedül a wingback-ek vannak, akiket ha megver egy szélső, üresen marad az egész oldal, és szabadon viheti kapuig, ahol jól tudjuk, hogy a beadást MINDIG befejeli az érkező, legyen az Insigne vagy Iniesta.)
a stay back while attacking hasznos dolog, 4-3-2-1-nél az összes KP-ra ráraknám, úgyis ha egy játékosnak magas támadó workrate-je van, akkor előre fog merészkedni.
-
dracox
addikt
Kösz a választ srácok!

-
Zsohi
őstag
SIF Lacazette beépítve a csapatba, nem is akárhogyan.
[link] A menedzser Pellegrini, Ligue 1 lappal, így Pogba 10 chem, Vidal és Lacazette 8-8, Sanchez 7. -
Shit Life
senior tag
cas89: Nincs rá megoldás, azok ajándékok nem eladható!
dracox:
Én is megvettem Perezt és nagyon jó és "powerhouse"-t raktam rá mert kellően gyors de a védekezésén azért lehetett mit tuningolni és a jó passzolás ugye sosem árt a CDM-nél! Fizikálisan amúgy is erés, jól is lő ezért a legoptimálisabb sztem a "powerh"!
Más:
Ma az egész napot arra fogom szentelni hogy a Rypejakten kolléga által javasolt 4-3-2-1-es felállást gyakoroljam, mert nagyon tetszik, főleg hogy néztem hozzá dracox kolléga felhívására a Youtube-on "istruction" beállításokat!
Semmi extra végül is annyi hogy mind 3 támadóra ugyan azt kellett rakni: "cut passing line" , "stay central", "get behind" és a CDM ""stay back" és az LB és RB is "stax back"! Hozzátettem a jól megszokott passzolgatós egyéni taktikámat és:Most toltam velük 4 meccset és azt tapasztaltam hogy soha nem látott módon helyezkedtek és voltak aktívak a támadóim valami nagyon el lett találva mert szuper!
Aki ezt a felállást használja tegyen egy próbát, nem fog csalódni, egy próbát megér!

-
dracox
addikt
válasz
Shit Life
üzenetére
Jelen esetben Enzo Perez barátunkról van szó. 14k-ba elhoztam a piacról.. nem volt kedvem várni vele amíg lejjebb megy az ára..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cas89: Azokat sajnos nem tudod elpasszolni semmilyen módon csak 0 coinért qucik sell ha nagyon zavar a klubban. Tavaly sokan azt csinálták és coin ill. csapat nélkül maradtak, mert azt a kis bejövő coin mennyiséget is elpakkozták amit ebből tudtak profitálni. EA valahogy ennek akart ellenállni.
-
cas89
csendes tag
Sziasztok!
Az ajándék csomagokban kapott lapokat ellehet adni pénzért??
Mert nem engedi átigazolási listára tenni és gyors eladásban is 0 coins ír...

Ha van rá megoldás írjatok rá légy szíves!
Köszi

-
Rypejakten
addikt
válasz
dracox
üzenetére
én egy ideig próbálkoztam azzal, hogy a hiányosságokat próbálom kompenzálni, de nem igazán válik be sokszor. pl. egy Busquets-nél nem érdemes a sebességet boostolni, mert úgysem lesz fürge, annál inkább a passingot és a physical statot.
védekezést idén enm érdemes boostolni, a legtöbb játékos agresszióból és erőből szerel, ezek meg mind a PHY stathoz tartoznak.
de amúgy igen, nagyban függ attól, hogy ki a játékos.
-
dracox
addikt
Az eddigi tapasztalatok alapján CDM poszton mit érdemes a játékoson növelni chem lappal?
-
tigomigocika
senior tag
na azt hiszem mára ennyi
tól sok közöm nem volt a játékhoz abban a tekintetben, hogy hiába csinálok bármit is akkor is cumicecil.kis példa rá hogy tarti kollégával bemelegítettünk:
első meccs 4-1 ide
második 4-2 oda
harmadik azt hiszem 5-0 ide
és mindketten ugyan azt a játékot játszottuk, de már röhögtünk rajta, hogy mit művel ez a szoftver...kész

a szilveszteri watts műsorba csak a fifa 15 borítóját kell berakni és halálra röhögik magukat az emberek

alá irom vannak 1000x jobbak nálam,de kész vicc amiket tud produkálni...
talán arra kellene csak rá jönnöm, hogy miként tudom ezeket a furcsaságokat kiküszöbölni és akkor TALÁN előrébb tudnék lépni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tigomigocika
senior tag
minden apra jut valami

pár napig ment most megint nulla a fifa tudásom...
bennem van a hiba tuti -
tigomigocika
senior tag
hihetetlen hogy üres kapura megy a játkosom és elhagyja a labdát
köszi ea köszi
-
turul79
tag
Erről a 25k pakkról valakinek tapasztalati véleménye van már??? Érdemes nyitni?
-
Pacos
tag
-
Garsza
veterán
Helló! Használja valaki a Fifa15 Companion -t S5 -ön 5.0 androiddal? Mert nekem nem akar rendesen működni. 4.4.2 vel rendesen működött.
-
bombibmw
veterán
válasz
Shit Life
üzenetére
Annyira gáz dolgok vannak ebben a játékban.
Még nem is játszottam vele sokat,de már most felb..z egy-két momentuma egy-egy meccsnek.
Kifutok a kapussal,na mondom,ez simán az övé lesz,erre elugrik egy teljesen más irányba,mint ahol a labda van.
Az egyik pillanatban szépen átveszi a játékos a labdát,a másikban elpattan tőle 10 méterre,az ellenfélről visszapattan rá,erre a jobb helyzetben lévő ellenfélhez kerül tőle,aki megcsinál tíz cselt a tizenhatoson belül,mindenkit elfektetve és a földről befejeli a ficakba.
Egyfelől vicces olvasni,amit írtok,mert lehetetlen helyzetek vannak a játékban,másfelől vérlázító,hogy ilyet kiadtak 2014-ben.
Istenem,mi lesz később,mikor majd feljebb jutok? -
Shit Life
senior tag
Komolyan mondom hogy ez most kivere a biztit!
Attól hogy azokat segíti a gép akik sok fifa pointot meg mittomén mit tesznek a játékba,mert olyan csapattal jön a játszani nem tudó kis gyökér hogy nem volt benne arany lap bakker csak két és fekete de a kék volt a domináns és persze semmi mást nem tud a ...... mint a szélekre lenyomni kék Robbennek meg fekete Aubemayangnak és kék CR-nek oszt gyíí előre paripa!
Ezzel nincs is gond de hogy két semmilyen helyzetből 2 gólt tud lőni én meg komolyan mondom hogy egész meccsen egy kapuztam Sturridge és Remy egy tetves labdát nem voltak képesek normálisan átvenni se leposat se magasat, a helyzeteikről nem is beszélek ajtó ablak ziccereket bénáznak el elbotlanak lövés előtt meg direkt a jó lábra helyezkedek hogy betekerem erre direkt a gyengébbikkel rúgja el suta módon!
Nem tudom mikor játszottam utoljára ilyen fölényben és egyértelműen, de.....Annyira idegesít hogy tönkrevertem így is az 1 milliárdos csapatát, de mivel a gép eldöntötte hogy itt nem nyerhetek mert a játszani nem tudó teltházas Vér Pistikének kell nyerni!!!
Akkor inkább írja ki meccs előtt hogy bocs paraszt le se játszd kikaptál mert most a kis.....-nek kell nyerni nehogy megunja a játékot és abba hagyja, hagyjuk nyerni mert legközelebb nem veszi meg és nem vesz pointot a szegény kis........!
Ezer bocsánat ezt le kellett írnom!

-
Shit Life
senior tag
válasz
Nazara
üzenetére
Én tegnap futottam bele egy olyan csapatba ahol Ibra volt a CDM, J.Martinez CB, Pique CB, Hazard LB, Bale RB és előrébb is össze vissza mindenki mindenhol és képzeld el hogy semmi chem-el az amúgy is csiga CB páros olyan sebességeket mutatott hogy Ribery és Reus sírva mentek le a pályáról! Kajak nem bírtam legyorsulni őket!

Nyertem de nagy nehezen mert irdatlan hendis volt a meccs!
Na mondom aztán chem ide vagy oda lótúrót sem számít az egész!
-
Nazara
őstag
válasz
Shit Life
üzenetére
Ja, az ilyenre mondaná a bunkó énem, hogy "gyere fiam, aztán bő nyállal....!"

De hogy on is legyek: Összeraktam egy csapatot, 39 a kémia a futhead szerint, ez nyilván a hűséggel lehet majd picit több.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a squad szinte minden szempontból megfelel az igényeimnek, az összes posztra olyan játékost válogattam, amire szükségem van. A héten tesztelni fogom, aztán megirom a tapasztalataimat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Napelem
- Elite: Dangerous
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)