- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
12400 - 12301
27950 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-10-09 22:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
-
LendvaiFeri1
veterán
1 misiből valaki futhead-en összerakna nekem egy BPL csapatot 4-3-3(4) felállásban? RW-ben McGeady alapember.

-
Kristof_94
nagyúr
Asszem harmad osztály, de nagyon nehézkes előre lépni két okból. Az egyik az, hogy itt is vannak coin farmolók, szóval kidob egy kis idő után és 3-0 neki. Illetve a játékosok nagy többsége iszonyatosan laggol.

Ezek a laggosok élvezhetetlenné teszik a játékot. Nem tudom, hogy egyesek milyen netkapcsolattal játszanak, de valami borzalmas...
(#12395) Rypejakten
Asszem annál van olcsóbb is! 4vipfifacoins-on ennyi, de most már viszik lejjebb talán... De most egy ideig, talán a TOTS-ig nem veszek max 1-2 alkalommal. Főleg, hogy most a fifavips nem akarja küldeni a coint. Emailre nem válaszol, se skype, írtam nekik facebookon is, erre azt írja, hogy írjak emailt... Nem normálisak. PayPal-en jelentettem már, hogy nem kaptam meg az árut, de kétlem h lesz belőle valami. Eddig minden alkalommal megkaptam a coint, nem értem őket...
-
Nazara
őstag
Na, megvettem Ribéry-t és SIF Alexist Robben helyére. Eddig mindketten jobbak mint a holland, majd irok, hogy mik a tapasztalataim velük. Ribéry-t a meccsek elején cserélem be, mig Alexis már ott kezd 7 kémiával (Ribéry-t azért nem tudom kezdetni, mert BPL linkek vannak)
-
Rypejakten
addikt
-
szakii6
tag
Nem kötekekedésből tényleg, de honnan vannak ilyen csapataid? Illetve hányad osztályban vagy?
Ja bocs most látom IOS
-
Shit Life
senior tag
Miért nem hűzza az isten a ...-ra az olyan köcsögöket akik 5 védővel játszik "park tehe bus" és előre Ibarbo és Giovinco oszt kúrjuk előre oszt jóvan, amivel nem lenne baj csak hogy még a gép is azt a szánalmas szégyent segíti úgy hogy visszapasszolom Caceres-nek erre a pali bebugol és elkezd totyorogni és nem reagál semmi gombra csak áll a labdával Ibrabo elveszi gól! Az eszem megáll komolyan! Ja és ha nem támadtam le hanem vártam hogy jöjjön akkor elkezdett hátul dekázni a CB-vel ! Az ilyet megfojtanám egy fémdróttal!
-
dracox
addikt
Vicc, hogy Sergio Ramos sincs már 400k alatt a piacon

-
lovi0930
csendes tag
Húú gyerekek tegnap felbasztam magam és eladtam mindenkit. Neymarek szerencsétlenkedtek meg ez a 4-3-3 se feküdt szerencsére. És ma összeraktam ezt és ezt a csapatot. Eddig 4 ből 4 győzelem sima meccsek egy volt csak cinkes de ott a végén jött aguero
. egyedül Sturridge hagy ki sok ziccert a gyengébbik lába miatt de ezen kívül nagyon brutál csapatok. 
-
Rypejakten
addikt
-
Blashe
aktív tag
-
Rypejakten
addikt
bedobtam a törölközőt mára, most ért el hozzám a hendihullám, 5 döntetlen sorban (ebből 3 az én hibám), majd 2 vereség (ebből 1,5 az én hibám), pápá div3. majd holnap hátha több sikerrel járok.
-
ali75
aktív tag
Üdv.! Én fordítva látom! Tavaly lassabb,gyengén fordult,darabosan volt szerintem.A fejelést nem tudom mert nem az elfutok szélen beadom befejelem játékot játszottam.Ebben az évben nálam viszont a legjobb csatár de ez csak az én véleményem! 4-3-3(5)-ben CF pozícióban! A sok csatár közül nálam Lewa és Van Persie a legjobb.
-
Kristof_94
nagyúr
Egyre inkább azt érzem (a hozzászólások láttán), hogy nem kell nekem ezt a FIFA15-t megvenni pc-re

-
Rypejakten
addikt
-
Shit Life
senior tag
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Nazara
őstag
-
zsoltirte
aktív tag
Houston, we have a problem.
Stat szerint Lewandowski 8 meccs 0 gól ebben a csapatban. Mindeközben Reus 8/3, Götze 8/3, Müller 8/5, szóval... mi a franc van Lewaval?
Dobjak rá egy Vadászt és hátha? Egyik legpocsékabbul teljesítő csatárom, akivel valaha játszottam a Fifa 15-ben és egyben a legdrágább is. Jó ez a Bundes csapat amúgy, de így nem sokra megyek vele. 
-
_adaml21_
őstag
Most ez nagyon felb*szott, de nem először fordul elő velem, eddig mindig beírta az aktuális eredményt végeredménynek.....
-
Shit Life
senior tag
Nabattámáá most nézem hogy robben 1,5 milláért megy most a piacon, dikk és én 800k-ért vettem

-
dracox
addikt
Kicsit több értéke lenne, ha ez PC-n lenne elérhető
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
-
_Hodor_
tag
Üdv,
Az elmúlt pár meccsből 2x is azt játszotta különböző ellenfél hogy jó 30-ról 40 ről lőtte csak kapura a lasztit (ami varázslatos müdon legtöbbször lécre ment), amivel csak az a bajom, hogy a kapus nem akar reagálni. A kérdésem az lenne, hogy nekem manuálisan kéne mozgásra birnom ez esetben a kapust? Mert sima védésnél ugrik magától, a távoli lövést meg végig mozizza. (egy alkalommal be is lőtte kb 40 ről, a kapust mindenesetre nem zavarta csak az én pultusom ugrott meg.)
Ui: fut csapatom nincs (technikai okokból) de aki szivesen meccselne sima csapatokkal vegyen fel bátran origin:ftcgellert) -
Shit Life
senior tag
Megoldódott a Bundes csapatom impotenciája a problémát Robben és Lewa okozta a felállás 4-3-3(5) helyettük Mkhitaryan CF-be és Ribery RW-be került így sokkal mozgékonyabb a támadás mert ugye Lewa nem éppen az az agilisebb fajta emberek és CF-be kötelető eme tulajdonság! Ribery pedig sztem jobb mint Robben sokkal könnyebben megjátszható és kerül helyzetbe, Robben-el szólózni lehet jól de az nem az én stílusom.
Viszont eladni nem akarom őket mert 1. érték 2. pedig nem akarom az eladásukból jött coint hülyeségekre elkülteni!
Vagy esetleg ötletek???
-
Rypejakten
addikt
-
_adaml21_
őstag
Az milyen dolog már, hogy meccs 25. percében megszakad a kapcsolat (nem az én részemről, tehát a srácnál elmegy a net, vagy mittomén), 1-0-ra vezet, és szépen beírják a vereséget? :/
Arról nem is beszélve, hogy egy kósza gólt lőtt, 70-30 birtoklási arány volt a javamra, 4 kapuralövéssel, abból 3 pontos....Ezt végiggondolták a fejlesztők, hogy jól van-e így?

-
dracox
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
-
Nazara
őstag
-
dracox
addikt
BBVA-t elfogadnám kisebb változtatásokkal...

-
Anti-Hero
aktív tag
Kijatszottad a FUT-ot.!
-
Shit Life
senior tag
Kedves kolléga a véleményem

-
Kristof_94
nagyúr
-
Nazara
őstag
Ezekről mi a véleményem? inkább nem mondom, mert bannolnak.

-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Tudnátok véleményt mondani az itt található kereteimről?

-
Nazara
őstag
-
Zsohi
őstag
Első sorban nem a védőkre gondoltam, mert őket ki lehet játszani, vagy cselezni még ha nem is olyan egyszerűen. A tegnapi agyfasz a TOTY csatárok miatt ütött be, pontosabban egy szerencsecsomagnak köszönhetően aki TOTY Ronaldo-val és TOTY Marika támadósorral állt ki ellenem. Az utóbbit nem is nehéz szerelni a gyenge fizikuma miatt, de egy hiba és a jó isten haragja nem érné utol olyan brutálisan gyors, ráadásnak 98 agility mellé 86-os balance társul. "Vak tyúk is talál szemet." Gondolom azért még megemlítem, hogy a játéka csakis az előre ívelgetésből állt a játék legjobb osztogatóival megpakolva. A végére 2-1re nyert hála Neuer varázslatos képességeinek...
TOTY Ronaldo, meg egyszerűen Ronaldo^2, de legalább a 69-es balance-nak hála neki is van gyengéje amibe lehet kapaszkodni vele szemben...Az EA meg azért kaphatja be a dákóm, mert rohadtul sok TOTY lapot adott ki, így most már a 6. osztályban 2-3 meccsenként futok bele egybe.

-
^Boss
őstag
-
zsoltirte
aktív tag
-
Shit Life
senior tag
#12352) Nazara :

Én már játszattam Ribery-t 7-es chem-el RW-ben és jó volt, hát jobb mint Robben! Most is ez az opció játszik nálam hogy Robben haldoklik! Lehet én is eladom, jó áron

Sztem ezt a Robben-t ugyan úgy elcseszték mint Agüero-t valami nem okés vele!Más:
Eme videón az első két gól egy begyakorolt szöglet kombináció amit Pogba fejez be ügyesen a harmadik gól pedig Cuadrado bekapcsoltatta a gólvonal technológiát

-
^Boss
őstag
tényleg, tavaly aki TOTY lapot kapott, kapott winter upgrade-et ? vagy már túl OP-k ígyis?
-
Kristof_94
nagyúr
-
^Boss
őstag
-
Stylerr
addikt
Godínra várható winter upgrade szerintetek? 2 IF lapja van már.
-
^Boss
őstag
most néztem egyébként, hogy SIF De Gea mekkora atomnagy vétel volt.
130k körül vettem, most 505k
és még a winter upgrade is jönni fog rá, 100% -
^Boss
őstag
köszi!
kezd visszakúszni TOTY Thiago Silva ára, remélem abból még tudok javítgatni ezt, meg a francia squadot is!

IF Agüero vagy SIF Costa lehet megérné (előrelépés), bár Costa-tól félek, nálam nagyon lomha a sima, IF-em meg nincsna közben beszereztem 8db IF Cacerest, kb 17,5-ös átlagáron (boxon felment már ennyire, de lesz ez még 40 is, remélem, Lichtsteinerből kiindulva akár több is..)
-
Nazara
őstag
Nem sajna. Kipróbáltam a Bayern Münchent sima idényekben, (ahol eddig a Barcával nyomultam) és valljuk be, Neymar és Ribéry sokkal-sokkal használhatóbbak számomra, mint Messi és Robben. Az a 5*skills, valamint normális gyengébbik láb rengeteget jelent meccs közben. Főleg, mivel én aztán abszolút nem vállalkozok hosszú sprintekre, szóval nem gáz, ha a sebesség kicsit alacsonyabb, a mozgékonyság, és a labdakezelés ami fontos. Ebben pedig Neymar és Ribéry jobbak.
Szóval Robben átigazolási listán van, még ma el fog kelni, ha minden jól alakul.
És most igy eszembe ötlött, hogy kikéne próbálni Ribéry-t jobboldalon.

-
törölt tag
-
^Boss
őstag
na, a maradék 2 meccset sikerült hozni, irány a div2 végre ismét..
első meccs: tükörsima 1-0 (
)
második meccs: óriási handit kapott az ellenfél, de nem tudott élni vele.
az első 20 percben csak szögleteket rúgott, mindent visszaadott neki a játék, én meg nem szerelhettem. hatalmas szerencse és az ellen bénasága kellett, hogy megússzam. aztán a +10 attr. Agüero-val meglógtam, 1-0. (itt anyázhatott, de mindjárt jön az ellensúly)
45. percig simán tartottam, a handi kicsit engedett is, végre nem a 16-osomnál vette el a labdát olyan játékosa, akit nem is irányít semmilyen formában. természetesen, mint a 45. percben mindig, egyenlített, Cuadradoval 20 cselt nyomott, lehetetlen volt szerelni, összevissza cselezett ész nélkül, egyszercsak lövőhelyzetbe keerült, és gól.
második félidő elején gyorsan egy remek Sanchez csellel 2 emberét vertem meg, majd Agüero duplázott középen kapásból. 75. perc környékén előrerúgta vagtában a labdát, természetesen Kompanynak nekiszaladtak, így végigcsorgott El Sharaaway elé a labda, aki gyakorlatilag a saját térfeléről kapott egy ziccer passzt laposan (2-2).
85. perc: Hazard-ral meglógtam egy csel után, majd Agüeronak bepassz, és mesterhármas. megnézettem vele minden létező visszajátszást (ahogy ő is), majd még kiahsználtam mind a 3 30mp-s pihit is. ideges lehetett.
ezzel meglett a div2, sokadik próbálkozásra.
közben Yaya elment 200-ba (178ért jött, haszon on), így nézek IF Caceres-eket, esetleg SIF Isco-t.ja igen a mostani csapat így néz ki:
angol jelenlegi 11 -
Shit Life
senior tag
Nazara:
Hogy állsz a Robben kérdéssel? Ráéreztél már?
Mert nálam nagyon szürke a pali, alig lehet megjátszani áll mint egy kuka birka, Shaqiri-t ezerszer jobban lehet játékba hozni! Azon filózok hogy eladom! -
dracox
addikt
-
Anti-Hero
aktív tag
-
dracox
addikt
-
dvtkfan
senior tag
-
^Boss
őstag
na megnéztem ma: SIF Sanchez 328-ért jött. mostani ára: 525

szakii: IF Caceres-est megfogadom, Yaya-t felraktam 200-ért, ha viszik, hozok belőle pár IF Casit.
-
rento
őstag
Szerintetek Isco fog kapni winter upgrade-et? Vettem a biztonság kedvéért egy cam hawk sif isco-t 66k-ért. Ha kap upgrade-t akkor szerintetek megduplázódhat az ára?
-
Anti-Hero
aktív tag
-
zunicum
tag
-
Shit Life
senior tag
Na jól van úgy látszik ma sem lehet játszani ezzel a moslék szarral!
Ez első 5 meccsen mindegyiken kaptam az első 3 percben valami csíra bug gólt, ha röviden nyomom elpasszolja a rákba ha hosszan akkor épp hogy belepöcköl, a játékosaim elhagyják a lapbdát menet közben, úgy fordulnak mint a busz jka és majd kifelejtettem be van lassulva az egész játékmenet!!!
Ez már tényleg nonszensz hogy játszhatatlan ez a rohadás!!!

-
szakii6
tag
Vedd meg nagyon komoly Caseres. Sőt én beszereztem 11000 12000 - ért 15 db-ot, egy két hét múlva sztem alaphangon 40ért el fogom tudni adni. Csak egy tipp aki akar pénzt csinálni

-
^Boss
őstag
gondolom ez sem a legelfogadottabb az EA-nél, dehát én úgy vagyok vele, hogy ha ilyen néhatrágya játékot adnak ki direkt (mert ez tuti direkt ilyen), akkor néha mi is lehetünk szabályszegők, ha olyan kedvünk van.
PS4-en és XBOXONE-on alapból nem is figyelmeztettek még senkit, így szerintem ha van vevőd, akkor megéri. amennyit szivatott a játék, egy jó pillanatban lehet én is így teszek majd -
Anti-Hero
aktív tag
Coint lehet eladni? Teszem azt van felesleges coinom azt ellehet adni valami oldalnak? Megéri gyűjteni és ebből rendes pénzt csinalni? (PS4)
-
^Boss
őstag
tegnap megvolt a pokol, azthittem megkeresek egy EA-s fejlesztőt, és eltemetem élve.
4 pont 3 meccsen, ennyi kellett volna div2-höz.
nem viccelek, ha azt mondom, minden meccsen már az 5. percig 0-1 volt, és nem voltak túl erősek az ellenfelek. egyszerűen minden visszapattant Ibarbo-félékhez, átgyalogoltak a védőkön, akikkel előtte 7 meccsen 3 gólt kaptam. gólt sehogysem tudtam rúgni. persze maradt a bentmaradás.
div3 újra: 1. meccs, még mindig szopóálarc, le is tettem az egészet. pár óra múlva visszajöttem, és jelenleg megint van esély a feljutásra: 2 meccsen kellene 5 pont, tehát sok esély nincs, de legalább a handi eltűnt, tudtam pl 1-0-ra nyerni. (ha ellened van handi, ez az eredmény 100%-ig kizárt)volt olyan meccs, hogy 1-0 ide, totálisan lefocizva ellenfél, erre második félidőben a félpályán nem jöttem át. (1-1 lett). jó passz nem volt.

Yaya-t tegnap megvettem 178-ért mégegyszer befektetésnek (össz pénzem elment rá), már 195, remélem hamarosan 210 fele lesz ahol szokott.
-
Shit Life
senior tag
Már az első meccs lagtenger szánalom irányíthatatlan, jól kezdődik!
De hát mit is vártam ettől a ......................
-
zsoltirte
aktív tag
Nekiálltam felvásárolni 150 zsetonért az Ír játékosokat. Ha az lesz, mint tavaly, akkor a noname bronzok is 350-400 körül mennek majd a kupa idején, hogy legyen elég játékos a padon is. Remélem idén is ez lesz, kül szívás.
Jelenleg 5 zsetonom van 
Pár IF játékos kellene vhonnan, de iszonyat drágák....

-
Jokko
tag
Az tud még különösen fair lenni, ha összehozok egy 11est, az ellenfél lecseréli a rúgó játékosát és háromszor végignézeti velem ahogy belövi
Ilyen esetekben mostanában nyomok egy ALT+ENTER-t, aztán olvasgatok valami cikket. Kb. 1 percem van, és így kevésbé vagyok ideges a folytatásban 
-
zsoltirte
aktív tag
Nem 10k zsetonos kerettel kell megváltani a világot. Hónapok óta megy a FUT. Max annak van 10k zsetonja játékosokra, aki 1 hete kezdte a játékot vagy nagyon béna, de ha tud játszani, akkor elég rövid idő alatt össze tud hozni egy igazán erős keretet.
Amúgy pl Xbox-on ez a csapat kb 15-20k zseton és ha nem tud játszani az ellenfél, akkor meg lehet csapni a Ronaldoval felálló csapatokat is, ha meg tud, akkor kb hasonló kerettel is kemény ellenfél lenne.
-
dracox
addikt
Én tegnap játszottam egy TOTY Thiago silva és TOTY David Luiz ellen.. valamint tele volt IF és SIF játékosokkal a kerete. Én semmi különbséget nem tapasztaltam a középső védők sima és TOTY lapja között. Ugyanúgy szereltem meg vettem el tőle a lasztit.Ha nem látom az elején, hogy TOTY akkor észre sem veszem, hogy azok.... 3-2-re megnyertem azt a mérkőzést, de lehet az ellenfél nem tudta kamatoztatni a TOTY-ban rejlő erő képességeket...

MÁS: Szerintetek Isco fog kapni UP-ot? Nagyon jó formát mutatott az utóbbi időben... Érdemes a SIF lapjából betárazni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nazara
őstag
Azért ez nem igaz, TOTY Luiz megvan, de semmi sem változott.

(#12329) Kristof_94:
Az a gond, hogy ezeket sokszor kb. esélytelen leszerelni, pl. megindulsz egy TOTY Ronaldóval a szélen, és hacsak nem üti el egy gyorsvonat, nem fogod szerelni. Kvázi kizárják a játékból a 10K-s kereteket, mert aki csak egy kicsit is tud játszani, az egy kék támadóval nagyon tud apritani egy Rafael ellen pl.
-
Kristof_94
nagyúr
-
_adaml21_
őstag
Mai örömök:
Kupameccs, hosszabbítás után nyertem.1-0 ide. Meg se néztem a gólomat.
1-1, a srác kétszer visszanézi azt a gólt, ahogy a védőmmel odapasszolom a csatárának, aki még a kapusba is belerúgja, mondom.
2-1 ide, meg se néztem a gólomat, pedig becsléseim szerint 7-8 egyérintős passz előzte meg, amolyan igazi Barcás gól.
2-2, a srác 3* visszanézi a szánalmas gólját (ismét valami hibát vétettem, semmi köze nem volt hozzá)
3-2 oda, az első értelmes gólja, ennek anynira megörül, hogy még a gólörömöt is visszanézi.
3-3 nem vagyok g*ci, ezt se nézem meg, inkább pörögjön a játék.
Hosszabbítás.
4-3 oda, Koscielny (!!!) szélsőt játszott nála, hihetetlen körülmények között vette át, átbotladozott két védőmön (mindkettővel szereltem, de elé pattant), a kapusomba belerúgta izomból, és bepattant.... Srác 3* végignézi, plusz gólöröm, IDEG ELPATTAN NÁLAM

OK, Sturridge, Willian be Costa és Sánchez helyett.
4-4, Willian lefutja a halálán lévő LB-t, bead, Sturridge fejes, igazi szánalmas gól, 3* végignézem, plusz gólöröm, persze.
5-4, kb. 8 egyérintővel a védelmi vonaltól a 16-osig, és egy kiugratással átemelem Rooneyval a kapusa felett. Ez a gól amúgy is megérdemelt volna 2 visszajátszást, de én még rádobtam egyet, és ismét jól megünnepeltem.
6-4, Schürrle bead, Sturridge fejel. Kilépett, mielőtt megnéztem volna 3*Összefoglalva, iszonyat nagy g*ciségnek tartom visszanézni az olyan gólokat 3*, mintha legalább Rabonával kapásból lőtt volna kapufás gólt.
Egyszerűen úgy éreztem, muszáj "megleckéztetnem". -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Tegnap este toltam én is egy kicsit. 1. osztály, 3 meccs 4 pontról kezdtem. Első meccsem 0-3 fél óra után, innen jöttem fel 3-3-ra. Következő meccs, ekkor már nagyon húzott le a gép, tipikus szlalomozós gólok, 3 védővel sem lehetett szerelni a csatárt. 2-4 a vége. Na mondom ez tuti kiesés. Következő meccs, vezet az ellenfél 1-0-ra erre kap még egy tizit is. Kivédtem valahogy. Az utolsó 10 percben fejeltem kettőt neki és 2-1 ide. Köv. meccs, iszonyat rossz játékkal, egy gusztustalan góllal 1-0 nekem, az volt a mákom h az ellen is kiesésre állt és iszonyat rossz formában volt. Ucsó meccs: sima 3-1 nekem, ezzel együtt sima bent maradás 14 ponttal. Végre tudtam hozni a hendi meccseimet is annyira h bent maradjak. Ritkaság

-
Zsohi
őstag
A bús p****** elmehetne az EA ezekkel az agyon szteroidozott f***kalap TOTY játékosokkal együtt. Elég, ha van egy ilyen mitológia mutáns patkányod és már a kezedben a győzelem...

-
rapidsquirel
aktív tag
Azt veszem észre, hogy az AI ugyanolyan buta mint eddig(is volt).
A kapusok legtöbbször olyanokat védenek amiket egyébként lehetetlen, a kezük(kesztyűjük) továbbra is mágnesből van, a legvédhetetlenebb lövésekhez tapad, máskor meg olyan buták, hogy nevetni nincs kedvem, a csatárok 1 az egyben helyzeteket lőnek kapusba, amelyek természetesen egyértelmű gól-gólok lennének, mert a harmadosztályú pistike sem hagyná ki, ha két ballába lenne akkor sem, az ellenfél csatárai pedig keresztül masíroznak mindenkin, ha épp az eredmény úgy kívánja. Szánalmas.
Tipikus fifa betegség, 2014-ben sem sikerült, és úgy látszik sosem növi ki. -
dracox
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Van valami oldal ahol nyomon lehet követni a focisták teljesítményeit? Csak kíváncsi lennék kik az esélyesek a TOTS lapokra!
Bár az angoloknál még hátra van azt hiszem 16 forduló. Szóval ez olyan május környéke ugye? -
losilee1337
aktív tag
Ezt a szart 2kamu 11 es után leteszem a joyt és csinál még ugy is 1et.

-
Shit Life
senior tag
-
Anti-Hero
aktív tag
Na szépen emelkednek az árak.

CR - már 4,5 millió
Schweinsteiger - 45k
Lewandowski - 80k
If Cáceres - 20k
Costa - 30k1-2 hét és újra lesz mindenkinek zsetonja és mehetnek is a piacra. (addig meg még emelkedik is szerintem)

(#12319) szpal17
Az igen xDDDD Az kapus.

-
szpal17
őstag
Ma ismét rászántam magam egy-két meccsre. Nem sokáig bírtam szombat óta.
A sorozat vereség szerencsére megszűnt és a múltkori 5 vereség a DIV 2-ben kissé nehézzé tette a továbbiakat. Sikerült bent maradnom 4 győzelemmel, úgyhogy megnyugodtam. Majd feljutok innen is...bár itt jobb meccsek vannak, mint DIV 1-ben és nincs annyi coin gyűjtő..
1 vereség, amit a 90. percben kapott góllal vesztettem el...ezt viszont érdemes megnézni videón is:
Nextgen kapus...az -
MdewC
nagyúr
Drágulni fog, vedd meg szerdáig.

-
LedyGyuszi
addikt
Arra én is gondoltam...

Ha ezt előbb tudom...Ma egy játékost napközben megkaptam 200-400ért és 1500on tudtam eladni, hipphopp most 10k alatt nem is lehet kapni...És ma kb 30-40 ilyen tranzakciót bonyolítottam le...
-
BlessedElroy
senior tag
Gondolom a bronz offline kupa miatt. Ma indult egy hétig azt hiszem.
-
LedyGyuszi
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért szállt el jó pár bronz játékos ára? (xone)

-
Stylerr
addikt
-
Vampire Bat
aktív tag
-
^Boss
őstag
előzőre: feljebb, bár ha nagyon gyenge, maradhat is.
más:
SIF Sanchez mint reggel jeleztem, nagyon emelkedik! pedig még nyitható!
reggel még 370-380 volt (meg 400 is, de aztán esett), mostmár 510K !!! -
Vampire Bat
aktív tag
Ha egy IF játékost már nem lehet nyitni,akkor fejebb vagy lejjebb megy az ára?
-
Stylerr
addikt
-
Shit Life
senior tag
Én is azzal játszom és én is tapasztalom a menüben a bugokat, az nem a joy baja henm a Fifa bugol szokás szerint!

zsoltirte:
Én is világklasszison vagyok partyba a gép ellen, de nem is ez a gond, hanem hogy sokkal hamarabb lefáradnak az embereim offline mint online és a csalás hegyek! Ha megszerzem a vezetést akkor után egyből olyan veszett módon kezd el játszani a gép hogy nem igaz és fejel gyorsan egy gólt Agüeroval a 16-osról és védekezze már le az ember úgy hogy a jobb analóg sokszor nem is oda vált ahová nyomom és sokszor nem is vált hanem csak másodjára és ez elég zavaróan kizökken a ritmusból! Szóval megbaxhatja az EA az offline kabaráját!
-
zsoltirte
aktív tag
A gép az nagyon jól játszik és tény, hogy bizonyos szint fölött egy igazi népművészeti agyagedény. Pl én Világklasszison vagyok pariban a géppel, de Legendás és Ultimate szinten már keményen kell küzdenem mindenért. Ez online nálam DIV4-3 szintre elég és néha benézek DIV2-be, de onnan kb egyből esek is ki. Ez full reális is szerintem. Majd ha offline a gépet megcsapom a magasabb szinteken is, akkor valsz fixen belépek online is DIV 1-2-be, feltéve ha valaha annyira jól tudok majd játszani. Szidom én is a játékot ha kell, de ettől függetlenül elég stabilan állok DIV4-3 között. Elég hamar, csupán 2 idény újrajátszásával mentem fel DIV4-be és a Fifa 15-ben onnan még soha nem estem ki(kopp kopp kopp, maradjon is így).
Szóval szerintem az offline elért eredmény is általában jól belövi, hogy ki milyen szinten játszik és online mire elég a játéka. Valamint kb mindenki azon a szinten van online és offline is, mint amilyen a tudása, mert igaz, hogy néha szivat a gép, de ugyanúgy szivatja az ellent is, csak azt nem mindig veszi észre vagy inkább fogadja el az ember, mert csak annyit érez, hogy ma nagyon pengén tolta és átgázolt mindenkin. -
Stylerr
addikt
Milyen tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? Nekem van olyan, hogy mikor a menüben vezérelem a játékot a bal alsó irányítógombok, azok a nyilak, talán d-pad a neve (nem akarok hülyeséget írni
) néha olyan mintha nem érzékelné a gép.. Megnyomom mondjuk balra, és nem lép balra a menüben, meg kell nyomni ismét.. Játékban sose volt ilyen, ott mindig érzékelni. Lehetséges, hogy csak valami Fifa bug? -
szpal17
őstag
-
Stylerr
addikt
Urak, tolja valaki Xbox 360 wirelles controllerrel PC-n?
-
Shit Life
senior tag
-
Shit Life
senior tag
Azzal a meccsel mit lehet csinálni amikor minden tetves labda elpattan tőlem és hozzá pattan minden és minden ütközésnél én esek el ő meg továbbmegy???? Ja tudom ragequit

-
MdewC
nagyúr
Tudtok olyan stadiont, ahol csak este van, vagy mindig esik??????
-
Shit Life
senior tag
Rypejaktan:
Ezek a játék szégyenei, igazi meccset még nem láttak az biztos és mindig annak szurkolnak aki éppen a legjobb!

MdewC:
A gép ellen kizárt hogy toljam mert egy meccs alatt úgy felidegesít hogy ....., csal mint az állat olyan passzokat csinál amit ne is lehetne kivitelezni mert ugye mostanában örüljünk hogy ha 3 egymás utáni passz címzetthez megy amilyen bugos mostanában a játék! Ja és egy Terry-vel úgy dribblingel a gép hogy na jóóó........
Új hozzászólás Aktív témák
-
12400 - 12301
27950 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. egyedül Sturridge hagy ki sok ziccert a gyengébbik lába miatt de ezen kívül nagyon brutál csapatok. 

Dobjak rá egy Vadászt és hátha? Egyik legpocsékabbul teljesítő csatárom, akivel valaha játszottam a Fifa 15-ben és egyben a legdrágább is. Jó ez a Bundes csapat amúgy, de így nem sokra megyek vele.

Játék elején egy jó ideig ez volt az elsőszámú csapatom, ezért ajánlom bátran bárkinek. Serie A játékosok vicc áron mennek a tudásukhoz képest. Csak az IF játékosok drágák itt is.