- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkutya01
csendes tag
Szia!
De igen, ez lenne a legegyszrűbb. És erre van lehetőség? Nekem is eszembe jutott, viszont sajnos nem találtam rá megoldást. Ez lenne a tökéletes megoldás..
(#2514) colomb2 válasza vadkutya01 (#2513) üzenetére:
2014-10-03 00:04:44
colomb2
(őstag)
LOGOUT blog
Nem az lenne a legegyszerűbb ha Linux alatt (routeren) futna a Dropbox? -
vadkutya01
csendes tag
Nem ismerné fel a windows, ugyanis linuxos fájlrendszer van rajta. Trükközni lehet és megoldható a másolás még így is, de nem ez a cél, hogy x naponta egyszer átmásoljak mindent a vinyóra közvetlenül a laptopra dugva. Azt szeretném, ha szépen automatikusan történne a szinkronizálás routeren keresztül hálózati meghajtóként.
Trükközve ez is megoldható, csak épp nem ismerem azt a "trükköt", ezért írtam ide -
vadkutya01
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Van kb. 70 gigás dropbox tárhelyem ingyen. Eddig használtam is rendesen, viszont vettem egy 120 gigás ssd-t a laptopomba. A laptopban lévő 650 gigás samsung vinyót külső rack-kel rákötöttem a wdr3600-as routeremre és hálózati meghajtóként használom.
Nincs az a pénz, hogy ssd-re töltsem le a közel 50 gigás adatállományomat... Pedig a dropbox ezt szeretné, ugyanis nem engedi beállítani hálózati meghajtóra a fájlok letöltését, szinkronizálást. Nekem pedig mindenképp kellenének a fájlok lementve a külső merevlemezre(hálózati meghajtóra).
Tudtok rá megoldást? Fontos lenne!Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest