Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Képre flickr.com
Yahoo tulajdona, 1TB hely, viszont a webes felület tele van nem kívánt tartalommal, mások piblikus képeit tolja az arcodba, de ki lehet bírni. Ha jól tudom már videokat is lehet feltölteni, még nem próbáltam.
Androidos kliens egész türhető.
Elsőre viszont fura a webes felület kezelése -
-
Rimuru
veterán
Dropboxban lehet albumot létrehozni, vagy mappát megosztani (ez a kettő a legegyszerűbb csoportos megosztáshoz). Meghívás olyan hogy regisztrálnia kell és be kell jelentkezni egy klienssel (a regisztráció kliensen belül is megtörténhet), mások tapasztalat az hogy a meghívott fél ~1 év inaktivitása után veszik el a plusz 500MB (ezt nem tudom igazolni mert most tesztelem, de ehhez kell még 11 hónap
).De képekre jó a Google Drive is, ott ingyen is tudod tárolni. Képenkénti méretkorlát van, ha azt nem éri el akkor nem számolja bele a foglalt helybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).