- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
Itthon az S3-on kipróbáltam azt, hogy beléptem egy másik Dropbox-al, arra nem adta már meg a 48 gigát, tehát 1 készülékkel egyszer játszható el.
T-Mobile-ban is beléptem egy másik készülékre, onnan sem kaptam +48 gigát a mostanira, szóval csak egyszer aktiválható a 48 giga. (Még reménykedtem abban is, hogy a mostani 48 giga 2 évre esetleg még 2 évet rádobna, de nem sok esélyt láttam erre sem.)
Azért csodálkoznék, ha törölnék ezt, mert gyakorlatilag "hivatalosan" történt az egész, tehát nem volt semmiféle hack.
-
hhx
tag
Miért törölnék?
Nem hiszem, hogy valaki ezzel nagyon foglalkozna. T-Mobile-t miért érdekelje, aki meg megveszi a bemutató készüléket, hát nem hinném, hogy ír a Samsungnak, vagy a Dropboxnak, illetve ha ír akkor kétlem, hogy foglalkoznának ilyennel, mert gyakorlatilag normális folyamat történt.
"Bocsi, valaki felhasználta előlem ezt és ezt, töröljétek légyszi!" Ha használtan veszek készüléket, akkor az előző tulaj regisztrációját is töröltetem, nekem meg új lesz, mert írtam egy e-mailt?
Elég belépni amúgy aztán kapsz egy e-mailt, valamint a Dropbox listában írja, h Samsung promóban részt vettél.
-
hhx
tag
Nem tudom, valakinek eszébe jutott-e, de gondoltam leírom ezt a "lifehack"-et...
Édesapámnak a céges telefonja egy Galaxy S3, amivel a Dropbox-om méretét +48gb-al ajándékoztam meg 2 évre. Unokatesómnak ezt elmesélve eszébe jutott, hogy mobilszolgáltatók boltjaiban vannak kirakva ilyen készülékek...
Irány a T-Mobile, Galaxy S4 kiállítva, Dropbox-ra belépett, és hoppá, neki is lett +48gb 2 évre, utána meg Unlink.
True story.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest