- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Letöltöttem a könyvet pedefében. De lehet majd megveszem az ábrák miatt, jobb ha kéznél van. Itt a gyakorlatoknál van 10 szint. Pl: A fekvőtámasznál A rendes fekvőtámasz az 5. lépés. Gondolom fontos, hogy az első négyet is elérjem, hogy meglegyen a technika. Ugyanez van a guggolásnál is. Elölről csinájlam az egészet, mondjuk szerintem megéri mivel technika kialakul és amúgy is 1-2 hét mire meglesz az 5. szint
A húzódzkodást viszont mindenképpen elölről kezdem. -
alpihun
senior tag
Épp ez az. Woodslave kolléga csak leírta a számokat. Én azt hittem, hogy egyhuzamban kell pl. a 100 húzódzkodást. Vagy pedig kisebb megszakításokkal többször. De akkor lehet felosztani reggelre és délutánra is a dologból.
Csak a lábemelést és a haskereket heti háromszor vagy mindent így?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest