Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
selinux esetén alapból enforcing-ra van tekerve, vagyis betartja a szabályokat. Na de milyen a "megengedő" mód? Annyit olvastam róla, hogy így is figyelembe veszi a szabályokat, de hibaüzenetekkel tűzdelve(?). Ez azt jelentené, hogy valahol listázza , hogy mit miért tiltott? Na de ez miért "megengedő"? Tuti csak ez a difi?
Azért "valahol", mert bár a manuel ezt írja: grep "SELinux is preventing" /var/log/messages , csakhogy nincs ott messages fájl.
(Igen, megint elővettem a boinc klienst, és a virtualbox-ot) ugye ha enforcing-on ál, akkor "nem látja" a virtualbox-ot. Ha tiltom akkor látja. Most megpróbáltam "permissive" módban, és így is sikerült beröffenteni, de nem nagyon látom át mitől.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest