- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok. Valaki tudja, hogy miként lehet a fő meghajtóról, átköltöztetni az egész savegame, mods, stb. dolgokat máshova. Lassan kezd betelni a C meghajtóm.
Találtam a Users/Documents/My Games/FS 15 mappában egy settings nevű, XML kiterjesztésű fájlt, amiben van egy olyan sor, hogy <modsDirectoryOverride active="false" directory="C:/Temp" />. Valószínűleg, itt kéne beállítani, mert a játékon belül nincs semmi mód a mentések helyének változtatására. Csak azt nem tudom, hogy a false-ot át kell-e írni true-ra aztán meg beállítani ide az új könyvtár címét. És aztán törölni a C-ről a fájlokat. De nem vagyok biztos benne. Ha valaki, csinált már ilyet, akkor szívesen várom a tanácsát, hogy miként csináljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest