Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Te még élsz? Azt reméltem már nem látlak többet! De írogass csak, legalább lesz min csámcsognunk...
Egyébként itthon én dirigálok, köszi! Nálatok viszont elég gyenge az "irányítás". Mindenki jobban járt volna, ha apád helyesírási szabályzatot vesz neked számítógép helyett. De ha már nem tudsz írni, akkor legalább ne erőltesd. Ha meg mégis erőlteted, akkor ne személyeskedj, mert valaki előbb-utóbb veled trágyázza meg a kukoricaföldjét.JAJJ! BOCSÁNAT!! LEÍROM A MONDÓKÁMAT ÚGY IS, HOGY MEGÉRTSD...
te meg ész? aszt reméltem már nem látlak töbet! de írogas tsak legaláb lessz min csánycsognyunk...
egyépként ithon én dirigálok kösszi! nállatok visszont elék gyenge az irányítás. mindenki joban járt volna ha apád hejesírási szabájzatot vessz neked számító gép hejet. de ha már nem tucc írni akor legalláb ne erőtessed. ha meg mégis erőteted akor ne szeméjeskedly mert valaki előb-utób veled trágyáza meg a kukoricafőldjit.Felfogtad, paraszt?
Új hozzászólás Aktív témák

- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként itthon én dirigálok, köszi! Nálatok viszont elég gyenge az "irányítás". Mindenki jobban járt volna, ha apád helyesírási szabályzatot vesz neked számítógép helyett. De ha már nem tudsz írni, akkor legalább ne erőltesd. Ha meg mégis erőlteted, akkor ne személyeskedj, mert valaki előbb-utóbb veled trágyázza meg a kukoricaföldjét.