Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
sziasztok
lenne egy gyors kérdésem, nemrég kezdtem el játszogatni ezzel a játékkal, szóval még totál analfabéta vagyok, ami a játékot illeti.
egy olyna problémám lenne, hogy nem tudok egymás mellett lévő földeket összekapcsolni. bekapcsoltam a terület létrehozása funkciót, összeszántottam egybe a két parcellát. Működik is a dolog, csak van, hogy mikor elindítom a droidot, akkor megy 5 métert és megáll... aztán 2 fordulóval odébb meg gyönyörűen végigmegy az 1. parcellától a 2. végéig. ( tehát sikerült összekapcsolni a 2 földet, csak van ahol a gép nem érzékeli folytonosnak ... azt mondom ráteszem a traki hátuljára a vetőgépet, "H", elindul a gép, aztán 5 méter múlva meg visszafordul...
másik eset: "Gyári" tábla, most vettem, 3-4x arattam rajta, aztán mikor bevetem, kihagy egy hatalmas négyzet alakú területet a tábla közepén

ezek mitől vannak, hogy oldjam meg?
Új hozzászólás Aktív témák

- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest