- Dobjátok a padlóla, le!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hali.
780-as sima és TT verzió is szuper, sőőt, nekem nagyon bejön, legalább is ami ls11 be is be lett téve. (sajna TT-t nem tettek már 11 re.)
Most majd az Amerikai szkin verziósra akarok szkint alkotni, mert az eddigi verziókhoz már van.Nekem nem pénz módom van, hanem egyik kamion ára elé, az XML ben oda tettem egy minusz jelet, és kishijján 250000 Eurót kapok ebből kb 16 t veszek, majd eladom és kb 3-4 millkánál megállok.
viszont én tesztelek, azért. alapból csak a szutyvadék gépeket cserélem le, aztán ennyi. Nincs nekem annyi türelmem ahhoz, hogy 3-4 napon keresztül szenvedjek azért, hogy egy kis pénzt összeszedjek arra, hogy 1 gépet 1 fokkal jobbra cseréljek. Viszont, akinek ezek nem mennek, azoknak van egy Bank mód a játékhoz, aminél hitelt veszel fel, és fizetned kell visszafelé! Jah, meg olyan hú de sok időt se tudok gépnél ülni.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Battlefield 6
- World of Warships
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 Intel Core i7-12700 16/512 asztali számítógép
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most majd az Amerikai szkin verziósra akarok szkint alkotni, mert az eddigi verziókhoz már van.
viszont én tesztelek, azért. alapból csak a szutyvadék gépeket cserélem le, aztán ennyi. Nincs nekem annyi türelmem ahhoz, hogy 3-4 napon keresztül szenvedjek azért, hogy egy kis pénzt összeszedjek arra, hogy 1 gépet 1 fokkal jobbra cseréljek. Viszont, akinek ezek nem mennek, azoknak van egy Bank mód a játékhoz, aminél hitelt veszel fel, és fizetned kell visszafelé! Jah, meg olyan hú de sok időt se tudok gépnél ülni.