Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inc.corp.
tag
Üdv !
Fűből szénát csinálsz és lebálázod.Búza vagy árpa aratása után szalmabálát csinálsz a kombájn által otthagyott hulladékból.A bálákat elviszed a tehenekhez és valahova letárolod (én a bálaszállítón hagyom)Silózó kombájnnal fűből vagy kukoricából silót csinálsz és elhordod a tárolóba, ott megérleled.A keverőbe bálavillás homlokrakodóval tudod belerakni a bálákat.(én körbálát használok, mert egyszerűbb kezelni) 1db-ot a szénából 1db-ot a szalmából, utána elmegyek a géppel a megérlelt szecskához és teljesen feltöltöm. Ezután kiürítem az etetőnél. Ekkor az információs panelen a "kevert takarmány" mennyisége fog növekedni. Ha változtatod a keverési arányt, akkor a többi érték fog változni. Ha pl.csak füvet adsz nekik fűgyűjtőből, akkor csak a fű mennyisége változik, ha csak érlelt silót, akkor csak a takarmány.
Új hozzászólás Aktív témák

- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Cooler Master Silencio S400 (window)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest