Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
disco fever
csendes tag
válasz
att88ila
üzenetére
minden órában adja a pénzt automatikusan. hogy pontosan mennyit, azt nem tudom, mert nekem valami bug miatt öntötte a pénzt. fórumokat olvasva óránként olyan 30-40$-t hoz, kb napi 800-at.
ja, és nem igényel semmilyen gondozást/munkát/törődést, csak elhelyezed a mapon, aztán onnantól fogva önjáró.szerk: most olvastam [Đ10Đ4] hozzászólását, nekem semmilyen törődést (pl vízfeltöltést) nem igényelt, de lehet, hogy ilyen szempontból is bugos volt a méhészetem...
-
zarew
senior tag
válasz
att88ila
üzenetére
ha frissen vetted,vetni lehet rögtön,utána permetezés,vagy hígtrágyázás,vagy trágyázás elég csak az egyik.
Ha aratás után,akkor szántás,vagy kultizás utána mint fent.basszus nem frissített,ez valam régi kérdés volt

De ha már itt vagyok, a big x bunkeres változatával ( mint 11 ben )nem találkozott valaki?
-
SparrowHUN
tag
válasz
att88ila
üzenetére
A melegházak, a napkollektor, és a szélerőmű nem nap végén termel lóvét. Ha figyeled a pénzmozgást, akkor játék közben ugrál felfele, tehát folyamatosan adja a pénzt, csak ne olyan látványosan. A melegház is csak akkor adja, ha a növények élnek benne. Ha csak ott vannak, akkor nem érnek semmit sem. Először töltsd fel a trágya- és víztárolóját.
@Dió: A silót ugyebár beleöntöd a silópalánkba. Amikor úgy gondolod, hogy nem öntesz rá többet, akkor bemész a palánkok közé, és "R" betűvel érleled. Egy idő után eltűnik az a fehér fólia, ami rajta van, és egy sötétzöldes-barnás cuccot kapsz. Na azt homlokrakodóval, meg kanállal tudod az etetőkocsiba rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest