Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Nem lehet, hogy a gép elejére is felakasztottál valamit és az az "aktív" eszköz? Ha így van akkor a "G" betűvel tudsz váltani.
Az apach által ajánlott vetőgép típus egyébként nagyon jó. Én is egy olyat használok, de én nem pont azt töltöttem le.Ha egyszerre szeretnél permetezni és vetni, akkor ajánlok egy Xeriont. Nagyon jól meg van szerkesztve, hibátlan!
Elég jól be is van árazva, a teljes összeg 386.000 €. Egy hátránya van, hogy a vető miatt csak max 20km-mel dolgozhatsz. De! Akaszd utána az apach által említett vetőgépet, nyomj egy 4-est, majd a pgup, ill. pgdown gombokkal állíts be egy olyan 53%-os tempó limitet. Ha dolgozót veszel fel, az is tartja ezt a sebességet (ha mégsem, akkor csak korrigáld a sebességet /pgup, pgdown/).
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elég jól be is van árazva, a teljes összeg 386.000 €. Egy hátránya van, hogy a vető miatt csak max 20km-mel dolgozhatsz. De! Akaszd utána az apach által említett vetőgépet, nyomj egy 4-est, majd a pgup, ill. pgdown gombokkal állíts be egy olyan 53%-os tempó limitet. Ha dolgozót veszel fel, az is tartja ezt a sebességet (ha mégsem, akkor csak korrigáld a sebességet /pgup, pgdown/).