Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Stílusosan, egy tanult barátomat idézve: Jó napot kívánok, napraforgót kapálok!
Először is: köszönet a sok kérdésért és az azokra adott válaszokért, sokat segített!
Másodszor: egy kis segítséget kérnék.
Letöltöttem Krone BIG X-hez egy rendfelszedőt fűhöz (Krone EasyFlow 3801), de nem bírom rávenni a dolgozót, hogy használja. Amint megnyomom a "H" betűt azonnal le is állítja, ha én dolgozok, akkor műkszik. Megpróbáltam több helyről letölteni, de mindig ugyan arra az oldalra lyukadtam. Ide. Arra is gondoltam, hátha a pót nem jó, nem lehet füvezésre használni, de olyan póttal sem megy, ami kimondottan silóhoz és fűhöz van. Valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Továbbá van egy tip-top Krone pót, amit meg a kombájnnal nem lehet megtölteni. Pontosabban, csak a pótkocsi pereménél engedi a magot. A magtárnál simán meg lehet tölteni, silóval szintén. Ezzel mi lehet a bibi?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yettel topik
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest