Hirdetés
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
Nah, ez már egy igen gázos beavatkozás lenne még neked is! Ha nekem aki már mapokat is sajátot csinálok, és át is alakítok 1-2-t, nem sikerült betenni Új növényt, akkor neked szerintem főleg nem sikerül. :S amúgy, alap esetben 4 növény van, összesen 13-at lehet betenni tudtommal. De, inkább lementek mindenfélét egy adott mapról, és van egy kb 20 növényes mapom, arra csak ráteszem őket, és ennyi.
Ezerszer egyszerűbb így.
De, ez is kicsit cikkes. Ugyanis, az üres mapra, legelsőnek az Úthálózatot kell rátenni, ami elég gázos még nekem is. Állati lassú és ezredmiliméteres mozgatásos meló ez egy map szerkesztésnél. De a tapasztaltabbaknak ezy már hamar megy, mert tudtommal pár számot be kell írni az editorban 1 helyre, és azonnal arra a szintre megy az egész kijelölt cucc. Akár épület, akár úthálózat. Egyszóval, NEHÉZ a map szerkesztés. A növényeket amúgy, az i3d fájl megnyitásával a Notepad++ programmal AJÁNLOTT, mert szuperül kiemeli többféle színnel a sorokat, amolyan főcím féléket stb. Mondjuk én már a map át méretezését is tudom hogy kell.
Vagyis, 4 zer nagyobbá tudom tenni a gyári mapot ha akarom.
Csak épp, sík területté válik így, és van ami így a levegőben lebegne.
Domborzatokat is gázos kialakítani. Ez még nekem se megy.
A domborzatokat, pl hegyeket, ajánlott másodikként kialakítani a mapon. Vagyis, üres mapra az úthálózatot tenni, ezután kialakítani a domborzatokat, és csak ezután jöhetnek az épületek objektumok stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezerszer egyszerűbb így.
Domborzatokat is gázos kialakítani. Ez még nekem se megy.
A domborzatokat, pl hegyeket, ajánlott másodikként kialakítani a mapon. Vagyis, üres mapra az úthálózatot tenni, ezután kialakítani a domborzatokat, és csak ezután jöhetnek az épületek objektumok stb.