Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
BOCS A HOSSZÚ SZÖVEGÉRT!!!
Üdv.
Én nem ismertem a progid, így nem is azt kerestem. Viszont, látom adtam egy jó kis infót neked/nektek.
Egy szóval, siker az eredmény.
Az este pl már azt is megcsináltam, hogy PDF formátumú (i3d)ből, i3d-t csináltam. 
Ez egy kicsit cikkes elmondani, a lényeg, hogy i3d fájl helyett, PDF be volt csinálva, és át alakítottam (progi nélkül)
Úgy mond, leleményességgel. 
Lényeg, Van egy "csőrös" Scania kamcsi, és hozzá egy üzemanyag szállító trailer. Ez a 2, 1 darab Zipbe lett csomagolva, közös modDesc-el. Nomármost, a Kamion és a Trailernek, nem i3d-je volt, hanem PDF ahogy már írtam is.
Emellett, a Kamionnak, nem XML-je volt a saját nevén, hanem valami idegen fájl.
Ezt is át alakítottam, de ezt már programmal.
PDF-et, meg sikerült nyitnom asszem a Notepad++ progiban, és hát azt csináltam, hogy betettem egy IDEGEN, silózó hely i3d-jét a mappájába, majd azt is megnyitottam a Nopepad++ ban egyszerre a PDF mellett.
Ez után, megfogtam, kijelöltem a PDF ben minden sort, majd Ctrl+C nyomtam, (vagyis másolást), azután, átléptem az idegen i3d-s megnyitott lapba, majd, ebben IS kijelöltem mindent, nyomtam egy Delete gombot és kitöröltem a silós cuccokat.
Ezután, mint már írtam, másolásban volt a PDF es szöveg, amivel azt csináltam, hogy az imént írt idegen i3d szöveget hogy kitöröltem, A HELYÉRE BEILLESZTETTEM a PDF ből másolt szövegét a Kamionnak, Ctrl+V gombbal beillesztettem. Ezután, kiléptem a PDF megnyitott lapról, majd a Notepad++ nál a "Mentés" ikonra kattolva belementettem az Új szöveget. Ezután már csak jobb klikk volt az i3d fájlra simában, Klikk az Átnevezésre, és beírtam a Kamion nevét.

Ennyi. Ugyan így tettem persze, a Trailernél is.

Nem tudtam egyáltalán ezt amúgy, hogy így is lehet, mert csak egy gondolat volt hogy meg kellene próbálni, és hát bejött ez is.Persze, most ebben a pillanatban, eszembe jutott az, hogy a Giants Editor 4.1.7 verzióval, (nekem ez van), lehet csinálni i3d-t üreset is.
Vagyis, lehet egyszerűbb lett volna. Majd ezt is leírom ha valakit érdekel.
Hogy az editorral hogy lehet létrehozni üres, új i3d-t. 
Emellett meg, volt/ van egy olyan próbálkozásom, hogy a ETS Truck-s játékba levő Kamionokat, Trailereket megcsinálom Farmer Szimulátorba.
De sajna van még néhány elakadás. Pl, van pár fájl formátum, amiket nem tudom hogy nyissam meg, mert este vagy 4 féle progit leszedtem, de egyikkel se tudtam át konvertálni pl az sii formátumú fájlokat többek közt. Van amiket meg tudok nyitni a Notepad++ progivel, vagy pedig egy (nekem) még Új progival, aminek a neve: XnWiew.Nagyon sok formátumú fájlt meg tud nyitni, de sajna az ETS játékba való Kamionnál, csak a DDS fájloket tudja megnyitni és át konvertálni PNG-re pl. Sikerült asszem mentenem így szkineket, de nem tudom hogy rá tudom e tenni valami gépre egyáltalán. :S Ugyanis, a DDS-ek mellé, van még hozzájuk csatolódó 1-2 másik fájl is, amik viszont, már más fajta formátumúak, és nem tudom megnyitni őket. Talán e Te progiddal, ha leszedem Gabi.

Új hozzászólás Aktív témák

- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Path of Exile 2
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Honda topik
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem ismertem a progid, így nem is azt kerestem. Viszont, látom adtam egy jó kis infót neked/nektek.
Egy szóval, siker az eredmény.
Az este pl már azt is megcsináltam, hogy PDF formátumú (i3d)ből, i3d-t csináltam.