Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Azt hittem hogy elvesztél.

Nem egy nagy ördöngösség az átírás, csak ahhoz a Notepad++ programot kellene feltelepítened a gépedre, mert Én azzal szerkesztem az XML, i3d, LUA fájlokat.
Pontosabban mondva, a LUA-kat nem szerkesztem, csak azt is meg lehet nyitni vele.
Persze,majd 2 darab XML-t kell vele megnyitnod akkor.
Egyik az adott gép stb modDesc.XML fájlját, meg a játék, inputBinding.xml fájt.
Ez utóbbi, a játék saját xml-je amit ugye, telepítéskor szintén létrehoz a gépeden.
No már most, ebben az inputBinding xml ben, a játék gomb beállításai IS vannak. Vagyis, a játékban levő, gyári gépeknek is pl itt van a gépek funkció gomb beállításai.
Vagy hogy nevezzem.
Persze, kicsit cikkes lehet a dolog némely cuccnál, mert minden betett gép gomb beállításai IS bekerülnek, és egy jóó hosszú lista lesz belőle. :S 
Itt lehet pl átállítani a gépek beindításához a gombokat, plusz persze, a gép vagy az adott cucc gombkiosztásait. De, ha nem indul be egy gép, vagy, be van bármilyen gombra állítva a beindítása az Enteren kívül, azt a gép egyik fájljából, egy bizonyos beírást kell kitörölni, és akkor automata lesz pl akár az indulása is. Vagyis, nem kell gombbal beindítani a gépet. De, azt a nevű izét, mindenhonnan törölni kell, mert akkor olyan mint ha semmit se csinált volna az ember. Most nem tudom a nevet, azért nem írom le. :S
Asszem ez az inputBinding nevezet sor az, de nem vagyok benne biztos. :S
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest