Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz ObiGabi #2042 üzenetére

Szia!

Azt hittem hogy elvesztél. :D

Nem egy nagy ördöngösség az átírás, csak ahhoz a Notepad++ programot kellene feltelepítened a gépedre, mert Én azzal szerkesztem az XML, i3d, LUA fájlokat.

Pontosabban mondva, a LUA-kat nem szerkesztem, csak azt is meg lehet nyitni vele.
    Persze,majd 2 darab XML-t kell vele megnyitnod akkor.
    Egyik az adott gép stb modDesc.XML fájlját, meg a játék, inputBinding.xml fájt.
    Ez utóbbi, a játék saját xml-je amit ugye, telepítéskor szintén létrehoz a gépeden. :)

No már most, ebben az inputBinding xml ben, a játék gomb beállításai IS vannak. Vagyis, a játékban levő, gyári gépeknek is pl itt van a gépek funkció gomb beállításai. :) Vagy hogy nevezzem. :) Persze, kicsit cikkes lehet a dolog némely cuccnál, mert minden betett gép gomb beállításai IS bekerülnek, és egy jóó hosszú lista lesz belőle. :S :)
    Itt lehet pl átállítani a gépek beindításához a gombokat, plusz persze, a gép vagy az adott cucc gombkiosztásait. De, ha nem indul be egy gép, vagy, be van bármilyen gombra állítva a beindítása az Enteren kívül, azt a gép egyik fájljából, egy bizonyos beírást kell kitörölni, és akkor automata lesz pl akár az indulása is. Vagyis, nem kell gombbal beindítani a gépet. De, azt a nevű izét, mindenhonnan törölni kell, mert akkor olyan mint ha semmit se csinált volna az ember. Most nem tudom a nevet, azért nem írom le. :S
    Asszem ez az inputBinding nevezet sor az, de nem vagyok benne biztos. :S

Új hozzászólás Aktív témák