Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Nem gázos az a map, csak egy a gáz vele. Amire látom utóbbi hozzászólásokból, hogy ObiGabi is szerintem rosszul hiszi. Ugyanis, ha lefordítjátok a Doba szót, lehet hogy azt jelenti hogy: Nyitvatartás

Ugyanis, sok mapra olyan kapukat tesznek, ami úgy működik mint a valóságban szinte. Vagyis, 9-17 hod. jelentheti azt hogy, 9 órakor nyit 17 órakor zár a script. Ugyanis a kapu az kinyílna alap verzió esetén, vagy alap "trigger" beállítás esetén, de így nem, mert időzárasra szerkesztette valaki.
Ahogy gondoltam! Épp most fordítottam le a google fordítóval, a hodot kitöröltem a végéről, de az eleje ez: idő 9-17 vagyis ahogy gondoltam. Valósra van a kapu szerkesztve. Ami annyit jelent, hogy reggel 9 kor nyílik csak ki a kapu nektek, és délután 17 órakor leáll, vagyis 17 órától kezdve, hiába álltok a kapuhoz, nem fog kinyílni!!

Remélem segítettem.

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest