Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repix
csendes tag
Nemtud valaki segiteni hogy GeForce2 mx400as video kártyával windows xp profon miért nem müxik a mohaa?Vmi opengl-t hiányol?Ehez nem értek.
-
gege71.hu
addikt
Segítség VKi!!!
ma újraghostoltam a rendszerem...bukott vele a far cry is ill nnak reg beállításai, mert másik vinyón van. Ez még nem lett volna önmagában gond..DE!!!
Én állat mondván, hogy újratelepítem egy laza mozdulattal(AHOGY AZT EGY LÁMERTŐL ILLIK IS!!!) kitöröltem az egész Far Cry könyvtárat..
persze a mentésk is .HUSSSSSSSSSS...baszzzsfszmbyzzeg
SZóval kéne egy mentés vhol ott a treehouse végétől ahol azt a kártyát szerzem meg a halott tudós faszikámtól,,ha lehet medium szintű,,..nincs kedvem sokat szívni..
Ide várom szíves küldést vagy linket ahonnan leszedhetem
Előre is kösz
gzoli@hbo.hu
[Szerkesztve] -
kirkri
addikt
Esetleg ha magyarosítva van: Vulkán

Bár ezt gondolom nem volt nehéz kitalálni
-
gabe_
őstag
...ha erre gondolsz
-
gabe_
őstag
volcano
-
gabe_
őstag
már nem emléxem... mindjárt +nézem
-
kössz a segítséget sikerült. mondjátok melyik az utolsó map?
-
gabe_
őstag
ja.
ésmég odaírják az ízi fokozat mellé, hogy enjoy your vakáción.... -
degu
senior tag
A szuperprogramozo reggele...
...sok mocsok jatekbuzi...majd adok en nektek...jatszani akartok?...nehogyma'
napfeny es halidej,en meg itt rohadok a monitor elott...csinalok egy olyan palyat,hogy belerokkantok...hehe-hehe..dogojjetek meg!...
...valahogy igy szulethetnek mostanaban a jatekok!
-
ByB
addikt
Helo!
Any tipp, hogy miért nem szól a játék 5+1-ben, IS-7 gyári szutykáról lenne szó...?! Csak Audigy-val hajlandó kooperálni a játék?
Zavar, hogy nem hallom a mögülem jövő ''Most megdöglesz!'' ordítást...!!! -
mondjátok a boat nevű pályán mennyit kell adni annak a helikopternek ,hogy felrobbanjon? nem tom nekem még nem sikerült lelőnöm.
-
gabe_
őstag

szegény csávó
kap rendesen... -
PoliZoli
csendes tag
Hali Doomagep!
Ha egy játék ennyire kiakaszt, akkor annak már nem sok köze van a szórakozáshoz.Nem állítom, hogy béna vagy, hiszen nem ismerlek, de ha már Te magad felvetetted ennek a lehetőségét, akkor érdemes elgondolkodni rajta. Hátha mégis Benned van a hiba.
Ami pedig a leglényegesebb : NE ESS PÁNIKBA!!!
[Szerkesztve] -
Gergarian
aktív tag
AMD 64-esről álmodozom, vmi 1024 rammal. Remélem minél előbb sikerül!

[Szerkesztve] -
Gergarian
aktív tag
Ja. Tudom.
Csak már nem akarok venni, mert úgyis új alaplapot+procit veszek kb fél év múlva, és abba+ majd nem lesz jó ez a ram. 
Jól gondolkodom? -
Gergarian
aktív tag
Hi all!
Lenne egy kérdésem:
Normális dolog, hogy - Athlon XP1600+, 256Mb DDR(266) , Ati 9800 Pro -
konfigurációval 2x-es élsimítással 800x600-ban is akadozik a Far Cry?
Melyik alkatrész miatt van a nagy lassúság? Tudom, hogy kevés egy kicsit az a 256, de nem tudom, hogy ez lenne-e a nagy probléma?
THX -
Anteris
csendes tag
elég szerencsétlenre sikeredett a címválasztás. Olyan mintha a második részt harangozná be.
-
L@@-Yosh
tag
Hi all!
Na az a helyzet hogy : haveromnál átmegyünk a Riveres pályán és nem indul a swamp os pálya ?
valki tapasztalt már hasonlót? -
gege71.hu
addikt
#68-ra nincs senkinek ötlete?
-
Drizzt
nagyúr
Helló! Csak azt szeretném mondani, hogy most van nálam egy Geforce 256. Poénból behoztam a farcryt(640*480*min), s meglepve tapasztaltam, hogy bár nem olyan, mint r9800-zal, viszont állat, gyors. És komolyan 3000+ bartonnal tökre játszaható.
-
gege71.hu
addikt
Kérdés
FSAA-val nem indul a gamme..miért?
9800pro p4 3.2c., 512 DDR 400.
Ha játékmenüben beállítom ugyebár újraindítaná magát, de nem indul
ha pedig el akarom indítani a játékot akkor csak a splashscreen jön be és megint csak nem idul. Ha a system.cfg fileban átírom az FSAA =''0''-ra akkor elindul..
Próbáltam már catalystbn úgy is az fsaa-t , hogy alapból be van kapcsolva fullon és úgy is, hogy alkalmazás szerint, de egyik módon sem megy.
Mondjuk 1280x1024-ben is elmegy a gamm ahol már nincs olyan nagy jelentősege az élsimításnak.
Az anizo szűrés viszont fullon megy...
Szal ha van vkinek erre magyarázata/megoldása annak örülnék
-
ssolitude
őstag
Halihó!Ez a Neo az a Neo?
Amugy a farcry-base.de oldalon vannak jó kis bugos
screenshotok/fáramászott dzsipek,tökét szorongató katona,meg egyebek
/.
Amúgy szerintem játszható,elég nehéz,de egy olyan antigémernek,mint nekem is sikerült végigvinnem médiumban cheat nélkül,úgyhogy üzenem van remény. -
XeeN
senior tag
Far Cry kiegészítők, pályák:
Bővebben: link
Bővebben: link -
XeeN
senior tag
Sok szenvedés után sikerült megcsinálnom:

-
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
''Na azok már tényleg a játék hibái, mondjuk én nem vettem észre, hogy olyan vészesen sok lenne benne..''
Na azért vannak benne rendesen, mondjuk nem tudom hogy most milyen az új Patch hozzá, de az első patch után is voltak néha vizen járó katonák, sziklának rohangáló szörnyek..
-
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu
üzenetére
na hátha vki hasonlóba ütközik... a fentebbi gond (nem indul a játék csak splashscreen aztán semmi) megoldása:
a far cry/bin32 könyvtárban lévő system.cfg file-t ki kellett másolnom a far cry gyökérkönyvtárba és ott flülírni az ott lévőt. Ezután gond nélkül indult a játék..Az okáról fingom nincs, de legalább most müxik..
-
gege71.hu
addikt
Az mi a szartól történik ,hogy a jákték nem indul el?
Splashscreen bejön aztán semmi.
tegnap raktam fel végre az új konfigomra és gyönyörűen futott is. Ma meg indítanám és semmi.
p4 3,2 , 512 ddr 400, r9800Pro...pi***ba.!!! -
pintyesz
senior tag
Előre bocsi,ha már valaki írt erről a problémáról,de most nincs kedvem végigrágni 2000 hsz-t.
Tehát annyi a problem,hogy egyszerűen eltünt a PixelShader 2.0-ás megjelenítés!
Ez annyit tesz,hogy pl. a torpedók amik a hajóroncson vannak a földön,most már nem fényesek!!
MIÉRT??? -
gabe_
őstag
Hát nemtom, de én biza nem adnák 10ezreket játékokra... (sem)

Éljenek a biztonsági másolatok!
(hagyjuk, mert a bsa...) -
delta9
senior tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
lehet, hogy a 13e a havi szélesvásznú internet előfizetés, és akkor p2p ennyiért húzta le

[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
Hát, szivesen +nézném full grafikán a játékot...
Most olvasom, hogy berágtak a modkészítők.
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
nekem meg van azóta amióta megjelent, de még nem volt időm kipróbálni. az érdekelne, hogy (nem villogni akarok) az én renceremen lemegy a gamma? kell neki tényleg az 1 GB RAM? a radeon 9600 NP elmegy?
-
gabe_
őstag
Milyen bugok?
hol?
A csávónak nem bírja a gépe és a játékot szidja?
Nekem egy 2000 cerkán geforce mx 440 vgan 64megával, szépen fut akadás nélkül. csak az éjjellátó cuccal akdt meg 1x-2x, mikor nagy volt a népsűrűség...
Bár a grafika teljes kiaknázásához komoly vidkari kell... -
-=V3rthil=-
őstag
Szaggatás:naja, de ez nem a játék hibája (max a motoré)... Ezek alapján a D3 + HL2 is szar lesz...
Bugok... Na azok már tényleg a játék hibái, mondjuk én nem vettem észre, hogy olyan vészesen sok lenne benne, de lehet, hogy szerencsés vagyok.
Nehéz? Legkönnyebb fokozaton is?? Azért ott annyira nem vészes, persze néha tud idegölő lenni... De melyik FPS-ben nincs olyan rész, ami nem megy elsőre? 13000 Ft.??? 8e volt a kezdő ára, ha jól emléxem, ha télleg ennyiért vetted, jól átvágtak
. Peace! -
Doomagep
csendes tag
Hár mág egy ilyen fostalicska játékot mint ez,nem elég hogy baromira szaggat meg hemzseg a bugoktól,de ráadásul olyan kibaszott nehéz hogy a közepétől már a faszomnak se volt kedve visszatölteni a rohatt állásokat. Ha egy játék túl rövid lessz akkor azzal próbálják megnyújtani hogy az emberenk 20x kell nekifognia ugyan ahhoz a részhez?
Bocs de nagyon felkaptam a vizet,8óra munka és idegörlés után nem azért tölt be egy játékot az ember hogy utánna még jobban felbassza az idegeit egy ilyen gennyel. 13000.-HU forintomba került és ezért vettem magamnak egy nagy kicseszést. Megyek is mindjárt kivágom az ablakon hogy kint leszarhassa a kutyám vagy egyenesen a budin húzom le. És ne menőzzön itt nekem senki hogy én vagyok a béna mert ő egy machatteval végignyomta elsőre visszatöltés nélkül meg hasonlók mert attól ez a játék egy nagy rakás szar marad.
Bocs még 1x, szevasztok. -
gabe_
őstag
de lepunnyadt ez a topic.

Most, hogy +lettek cheatek, nekiállok veterán fokozatban játszani, hogy mi a különbség...
-
gabe_
őstag
sux
Az utolsó pályát lőszer cheat nélkül nem tudtam végigvinni!!!! Csaltam és megvan!!!
Végigvittem
-
ssolitude
őstag
Sziasztok!Tudtok letölthető singleplayer pályákat valahol a neten?
-
Viktor77
titán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ha nem jön abban a szobában két szörny, akkor kezdd elölről a pályát, mert hibásan töltötte be azt a részt.
-
StoneBridge
senior tag
Segícccség...

Save Valerie... jó megmenteném én, de mit csinaljak vele?
Hibás lenne a játék?
Kinyitom az ajtót, ott a nőci.. mormog valamit és nem mozdul. Még ha ''use-olom'' is.
Merre, mit, hogyan? -
gabe_
őstag
Jaja, nemrég nekem is elszállt a rencer, sőt még a game is, de hálistennek legalább a mentéseket sikerült visszaállítanom...
-
gabe_
őstag

Valami nukleáris robbantás készül... -
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Közben megtaláltam:
\R_DISPLAYINFO 1 -
ByB
addikt
Srácok túljutottam, most elértem egy belső nyitott barlangba, aminek aljába tó van... Kicsit lubickolok benne, aztán tovább...
FONTOS kérdés: Napokban újra installálom gépet, de múltkor ilyet csináltam elszálltak a SAVE-jeim... Mit tegyek, hogy ez újra ne történjen meg?
THX the info -
bzoley
veterán
Nem kéne még egy kicsit dolgozni a Topic címén?
pl Far Cry: Part II vagy hasonló. Már azt hittem, egy második részről van szó.
[Szerkesztve] -
c.zsolti
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Nem tudom, hogy lehet, de a FRAPS segít...

-
kamikaze boci
őstag
Lusta vagyok átolvasni az előzőt (
). Hogy lehet kiíratni a játékban az fps értéket? -
gabe_
őstag
Volt már ilyenetek?
Asszem a katakombában:
Ajtószerű nyílásin be, majd 2 izmos mutáns meglát, iszolok kifele. Meglátom az ajtóban, lövök, erre ugye igyekszik becélozni és rámugrani. Na ugrik felém, én folyamatosan lövöm, már majdnem elért, és előttem egy pár centire a levegőben szétföccsen. a darabok meg a pofámba szakadtak. Állat volt -
gabe_
őstag
Akkor látsz még 1-2 érdekes dolgot...

-
gabe_
őstag
Próbáltad már: benyitsz az ajtón, aztán vad tolatás valami fedezék mögé?
-
ByB
addikt
Persze most keltitek bennem a lelkiismeretfurdalást, hogy ne használjak cheat-et, de ha szerdáig se jutok tovább én tényleg csalok!!! Még mennyi van hátra?
-
ByB
addikt
7-es pálya Bunker címmel és első autosave. Lemegyek lifftel, kinyírom akik lent bandáznak majd megindulok tovább... Kis kalamitolás, majd elérek ahhoz a sötét részhez, ahol lehet tudni, hogy az ajtó mögött ökörködnek ketten és ott már a para rajtam és bukom is el...
-
gabe_
őstag
Igazad lehet... Inkább hagyom a cheatet. Megér egy pár plusz óra ráfordítást, hogy végigjátsszam. Elakadtam benne már egy párszor, de valahogy mindig kivágtam magam...
Már amúgy sem sok lehet hátra...
Fokozat: easy. aszongya: Enjoy your vakáció
-
ByB
addikt
Lent dekkolok pár percet, bent laza nyöszörgés-kiabálás, majd benyitok és a két bestia pofámba vigyorog... Dobom gránátot, de még a robbanás előtt simán rám nyitják ajtót és hármasba nézzük meg ahogy robbanak a gránátok a szomszédban, majd lazán darabokra kapnak... Nem egyszer próbáltam, szóval tényleg csak erre a pár pillanatra kellene a GODmode...
-
c.zsolti
őstag
itt találsz cheat-et
Bővebben: link -
lanyoo
tag
Gabe_!
Asszem az előző topikban le volt írva hogyan kell. Már leszedtem a játékot, de úgy emlékszem le kellett tölteni egy módosított .exe fájlt, ki kelett egészíteni a parancsikon hivatkozását, és aztán a játékban ki-be lehetett kapcsolgatni a god mode-ot. Ez azért volt jó,mert a csalás nagyon csökkenti a játékélményt, csak akkor csináld, ha teljesen elakadtál valahol. -
engusz
veterán
Zártam az előzőt, ennek pedig javítottam a címét.
-
ByB
addikt
De király ez még tök üres...
wow
Kérdés: nincs örökélet cheat, csak egy pálya erejéig használnám, mert a lift alja nekem nagyon ködös...?! -
I_Am
veterán
Az első tele, második indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VPN topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

ésmég odaírják az ízi fokozat mellé, hogy enjoy your vakáción....

Csak már nem akarok venni, mert úgyis új alaplapot+procit veszek kb fél év múlva, és abba+ majd nem lesz jó ez a ram.
veryhigh helyett

Amugy a farcry-base.de oldalon vannak jó kis bugos

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)