- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomagep
csendes tag
Hár mág egy ilyen fostalicska játékot mint ez,nem elég hogy baromira szaggat meg hemzseg a bugoktól,de ráadásul olyan kibaszott nehéz hogy a közepétől már a faszomnak se volt kedve visszatölteni a rohatt állásokat. Ha egy játék túl rövid lessz akkor azzal próbálják megnyújtani hogy az emberenk 20x kell nekifognia ugyan ahhoz a részhez?
Bocs de nagyon felkaptam a vizet,8óra munka és idegörlés után nem azért tölt be egy játékot az ember hogy utánna még jobban felbassza az idegeit egy ilyen gennyel. 13000.-HU forintomba került és ezért vettem magamnak egy nagy kicseszést. Megyek is mindjárt kivágom az ablakon hogy kint leszarhassa a kutyám vagy egyenesen a budin húzom le. És ne menőzzön itt nekem senki hogy én vagyok a béna mert ő egy machatteval végignyomta elsőre visszatöltés nélkül meg hasonlók mert attól ez a játék egy nagy rakás szar marad.
Bocs még 1x, szevasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Napelem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest