Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
#180?
Vagy csináljak képet? -
Picimaci
tag
Szerintem nagyon zsír a játék, pont ma végeztem vele.

-
F-ECT$
titán
Lehet, hogy volt már, de nem olvasom ezt a topikot:
Mitől lehet az, hogy a játék ''kékre váltott''? Értem ez alatt pl azt, hogy elindítom, belépek az Optionsba, és ott a főhős figurájának bőrszíne kék. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Az én konfigomon 1024x768-ban, no FSAA, no AF, minden very high-ra állítva remekül fut. És ennek örülök.

Jó kis game, bár csak most kezdtem el, és nagyon nincs időm vele játszani
-
gege71.hu
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Nem,
ill azon is lemehetsz (de arról inkább leesés lenne mert meredek) de én arról beszélek a labornál, amlyik híd kissebb szögben van leszakadva. Azon fel tudsz menni. A kiindulópontja pedig ott van közel a sziklához amibe van egy barlangszerűség is(na meg 1-2 rohadt dög).
A sziklás részhez le tudsz menni a kis lifttel ami az egyik ilyen ''gallér''-ról indul egy fáról. Gallérnak nevezem azt amikkel a kis hidak a fákhoz rögzülnek és mint egy kis gyilokjáró gyűrűt alkot a fák törzse körül. Remélem érthető miről regélek.
A kis lift egy dzsip-hez vezet.
Ha továbbra se megy holnap csinálok pár screenshotot a helyről és elküldöm. -
gege71.hu
addikt
Még valami:
tegnap jöttem rá pedig már párszor nekirugaszkodtam a játéknak (még R9500Pro val is és most vagy 3 hete újrakezdve az r9800pro-val)
Szóval ugyebár fegyvereknél van egy fireing mode kiválasztás (asszem alapértelmezésben a num Lock), na tehát eddig azzal tisztában voltam, hogy pl az m4 esetében ez egyes és sorozatlövés közt változtat, a másik tengerészgyalogos kis távcsöves golyószóró(aminek van egy 2 fokozatú gyenge kis távcsöve) esetén meg ha van lőszer hozzá átváltható gránátvetőre.
Ami a slusszpoén (sok órás játék után), hogy a járművek (hajó, nagyobb dzsip) is használható, tehát gépágyú és rakétavető közt lehet változtatni. Erre tegnap jöttem rá. Ami még vicc az egészben, hogy régebben gondolkoztam is, hogy minek a rakétavető a járműveken, ha nem is használható pedig DE..
-
gege71.hu
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
A leszakatt fuggohidon felmesz az epulethez(labor) (ket generator vagy trafoszekreny van ott ahova felersz a lelogo fuggohiddon). Szoval bemesz az epuletbe (lesz bent par dög) szal hazavágsz bent minden mocskos férget és az egyi helyiségben lesz egy halott tudós csávó annál van a keycard.
Egyébként a pálya neve treehouse
[Szerkesztve] -
gabesz82
őstag
Sziasztok elakadtam a játékban!
Azt hiszem a 6. pálya. Amikor a laborba kell bemenni és az első olyan pálya ahol már szörnyek is vannak. A pálya olyan, hogy fák között kötélhidakon kell átmászkálni, lent meg valami kerítéssel körbeépített őserdő van, nem tudom a nevét a pályának dwe remélem kivehető ebből
Szóval itt egy kulcs kellene hogy bejussak a kerítésen belüli kapcsolóhoz, de nem találom sehol sem a kulcsot... Aki tud segítsen... kösziiii 
-
Ricsipower33
csendes tag
Nektek nincs olyan probléma, hogy a harmadik pálya után ujraindul a gép!

-
taki0
csendes tag
Segítsetek!
Láttatok már olyat, hogy néha mindeféle színűre változnak a táj képei (pl a bokrok szétesnek és zöld helyett kékek, egyszínűek), szétesnek a színek, van , hogy a fegyvert tartó kéz is olyan , mintha darabos lenne...
Mitől lehet ez?
1.1 -es patch van fent, DVD-s változat, magyar mod, a gép meg
FX 5900 XT, 2500 Barton, NF7, 768 Ram, XP Sp1
Előre is köszönettel -
gege71.hu
addikt
-
tr00p3r
addikt
válasz
gege71.hu
üzenetére
közben újra csináltam a pályá eme részét. bent voltam a csónakban, de nem akart leereszkedni. viccből gondoltam ellövöm a láncot. hát ellőttem..... és kiestem a csónakból. a vízből ellőttem a másikat is és utána bemásztam a csónakba.

nagyon tetszik a játék. ötletes, nem unalmas. a járművek használata is jó, bár néha kicsit idegesítő. jó a zoom pl a fegyvereken, bár néha irreális.
egy szóval: király!
-
gege71.hu
addikt
Ha a gumicsónakra gondolsz és amellé ugrottál nincs gong. Lent kimész a nagy hajóroncs mellé a partra ahonnan rálátsz a gumicsónakra és pl m4-gyel két jól célzott lövéssel ellövöd a csónakot tartó 2 láncot és láss csodát a gumicsónak szépen huss leesik a vízbe. Odaúszol ''F'' ;s már indulhatsz is a övetkező pályára.
Elsőre én is besz***am
-
penzesz
csendes tag
Sziasztok!
Megakadtam a Farcry-ban. A lázadás nevű pályán ahol az archívumba kell ejutni, de hogyan? Van egy híd az úton,ami sérült. Segítsen valaki! -
g0tcha
tag
a render modeot hogy lehet ''COLD'' ra allitani ?
-
SLi
tag
most ujra elakadtam

Már a következő pályán vok,ami egy parton kezdődik és alkonyodik.
Tele van fegyveressel,de felmentem egy ösvényen bujkálva,és egy sátornál vagyok.Csak az baj, rámjön mindenk
Vagy a pálya elejétől érdemes leszedni az mebrekéket,ott ahol az egyik javit vmi csónakot?
-
tr00p3r
addikt
hetek ill. már kb 1 hónapja meg van a game, de csak tegnap kezdtem el nyomni. RESPECT. nagyon állat. a gépem jó hozzá, bár jól jönne még 512 MB RAM és egy jobb VGA, de így is élvehető. a táj nagyon szép.
most a hajónál vagyok ahol aztán a csónakot tudom magamévá tenni. 2.-ra sikerült is volna, ha nem ugrom a csónak mellé!

utána már nem sikerült. pedig nagyon jól megoldottam a dolgot a helikopterrel is meg a fenti őrökkel is. szóval nagyon teccik nekem a gém! -
adam520
tag
Nekem volt egy asszem 4 cd-s myth által krekkelt verzióm de sok bajom volt vele az 1.1 patch se ment fel rá mert nem épült be a játék registrybe.
Most egy 5 cd-s van fenn ez tökre olyan mint az eredeti és teljesen tökéletesen müxik és felment rá zokszó nélkül a patch is. -
SLi
tag
ugyanott akadtam el

Csak én beosonta ma bázisra,és csupa zöld pötty a kistérkép. A bombát a fegyverraktárba kell tenni,és akkor felrobban az egész,de utána nemtudom mi van,mert előjön az a sok akit nem nyirtam ki és...
Addig probálkozok.
Ja,nálam játékban nicns hang, installálésnál vmi mp3 kitömirités ne midnult el,de viszont zene az megy a a menübe. Mi lehet a gond? HELP
-
Mazka05
őstag
Lálá nekem bezzeg senki nem tud segiteni vagy mi?

-
garga1
csendes tag
köszi !!! érdekel valami játék?
-
garga1
csendes tag
VANITT VALAKI VAGY MINDENKI WIKKEND?
-
garga1
csendes tag
üdv ha valaki tudna segiteni megköszönném!!! A SZIGETUTÁN VAGYOK A NAGYHAJON ROBBANTOK UTÁNA JÖN EGY HELIKOPTER ÉS SEMMIVEL NEMTUDOM LELÖNI AKI TUD KÉREM IRJAMEG MITKELL CSINÉLNI KÖSZI GARGA1@FREEMAIL.HU
-
Mazka05
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Viktor77 !
Elakadtam a game-be és nem tom mit kell csinálni a Peir nevü helyen vagyok a 4. résznél,
és már kinyirtam mindenkit de csak egy épülete mutat és fölötem körözget egy helikopter ,de nem lő rám! Találtam egy bombát meg egy kulocst de semit sem tudok vele kezdeni!!! -
Cypher
csendes tag
Én elakadtam az archive 8.sav-ja körül nem történik semmi mikor a csajhoz érek!!!
HELP ME!!!!please -
Cypher
csendes tag
Hi!
Nekem olyan segítségre lenen szükségem h egy cseppet elakadtam, ahogy utánna olvastam azt tapasztalom h szar a game, mert mikor a csajhoz érek hogy ''megvédjem'' nem történik semmi!!!!!!
Minden a Archive 8.savja körül van. Mi tévő legyek???
Vki szánjon már meg idea-val, please -
Manitou
veterán
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Mindjárt kipróbálom az Alcohol120%-al hogy mi a helyzet.
-
Manitou
veterán
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Itt találtam valamitBővebben: linkvalami java-val kapcsolatos a probléma de nem tom mi van, mert nem nagyon tudok angolul. Valaki kibogarászná belőlle mit is kell csinálni? THX előre is. Már nagyon játszhatnékom van ezzel a Farcry-al

-
Mazka05
őstag
Csá!
Elakadtam a game-be és nem tom mit kell csinálni a Peir nevü helyen vagyok a 4. résznél,
és már kinyirtam mindenkit de csak egy épülete mutat és fölötem körözget egy helikopter ,de nem lő rám! Találtam egy bombát meg egy kulocst de semit sem tudok vele kezdeni!!!

-
Manitou
veterán
NA valaki .... Help me ....
Itt gama és nem tudom feltelepíteni. -
Manitou
veterán
Egy kis segítség kellene, FarCry telepítés végén kiírja hogy : Error 1335 The cabinet file Data1.cab required for thus installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error? an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package. Szar lenne Data1 cab???(pedig a telepítés végén írja ki)
-
Drizzt
nagyúr
Én azt mondom, hogy legyen 1024+very high minden...
Amúgy meg...
Asus V6600+B3000+ mint már írtam: 640+low: nem szaggat. -
gege71.hu
addikt
válasz
-=]G.m.C.[=-
üzenetére
A cim felrevezeto, a Far cry topik betelt, annak a folytatasa azert II.

-
Lord Zero
addikt
akkor inkább 800*600 és amit csak lehet high-ra (water-t very high-ra
)
inkább több szebb dolgot láss kicsit kisebb felbontásban, mint kevesebbet kicsit nagyobban, és inkább legyen gyorsabb kicsit kisebb felbontásban de több szebb dologgal, mint lassúbb kicsit nagyobban kevesebbel
én értem, mit beszélek -
Lord Zero
addikt
válasz
-=]G.m.C.[=-
üzenetére
ez most poén?
-
-=]G.m.C.[=-
csendes tag
de sajna a 2 ről most hallottam 1összör milyen a játék jobb az 1 hez képest???????

-
-=]G.m.C.[=-
csendes tag
Hello bello mindenkinek én még csak a fry cry 1 el játszottam
-
nemcso
őstag
Imyke fordítása : Bővebben: link

-
Lord Zero
addikt
a te szemed ízlése szerint
ha zavar (??) a 800*600, akkor legyen 1024, de a low-medium beállításoknál csomó minden nem ''jön elő'' (szerk: persze a low-med kombinációk függvényében) , pl. a tengerparti hullámok fodrozódása, ami pedig gyönyörűszép tud lenni (meg általában a vizes képek)
szóval kompromisszum, no meg a géped ereje, ennyi
százas nagyságrendű fps-eket meg ne kergess, egyrészt majdhogynem lehetetlen, másrészt teljesen értelmetlen
[Szerkesztve] -
andro
csendes tag
up
-
andro
csendes tag
Hali!
Most kezdtem el játszani a Far Cry-al, de rögtön a tréningen, mikor a dzsipbe kéne beszállni, kifagy a játék. Ha gyalog megyek tovább, akkoris kifagy a tengerparti kiskunyhó után. A patchet sem tudom feltenni, mert valami hibát ír ki. Nem tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond! Előre is köszönöm!!! -
Balli
őstag
Szerintetek, hogy érdemes tolni a game-t:
800*600- medium+high
or
1024*768- low+medium? -
Balli
őstag
Felraktam az 1.1-es patch-t + a magyarositst (hungames-ről szedtem le) s nem lett magyar a szöveg. Miért? AZ elején pedig ott ékeskedik a nyiátásnál, hogy hungames.

Másik problémám, hogy nagyon szaggat
: 800*600 + minden medium. Gépem: 512RAM, XP1700+,9600pro
Nem egy izom gép de azért ilyen felbontás mellett simán menni kellene, nem? Nemtom mi lehet a gond.
-
gege71.hu
addikt
Koszi meg1x megkaptam a mentest.
Amugy ezt csak siman bemasolom a savegames konyvtarba a far cry konyvtaron belul es load-olasnal mar latszik is a listaban? Vagy kell vmi jedi-dolgot muvelni a profile resznel is? (Ha igen mit?)
Mert otthon talaltam marciusi menteseket de azok nem latszanak egyaltalan a load listaban
(igaz akkoriban 1.1-re peccseltem a jatekot es szvsz azert nem jok, mert ezt nem peccselem meg mert csak szarabb lesz tole az egesz...) -
g0tcha
tag
1kisez 1kisaz..
nekem tetszik a jatek ennyire szep, kidolgozott grafikat meg nem igen lattam FPS ben(hangsulyozom FPS ben
)
viszont szerintem ha a sztoriba nem kerulnek bele a szornyecskek akkor meg jobban tetszene... igy kisse irrealisztikus ;> hasonlit a wolfeinsten 3d ra ebben. ott mondjuk letettem a jatekot miutan megjelentek a poktestu robotlenyek meg a tobbi nemtommi. itt sztem a csodalatos grafika miatt maradok es jatszom vegig.
mas: 1 akkora bug jott elo vmikor h... a boat palya utan (asszem jot irok) ahol le kellett loni a helikoptert ( mellesleg en is 7-8 raketaval szedtem le.. nem veletlenul raktak oda a parancsnoki szobaba
) megintcsak szigeten lettem ahol vmi barlang vagy templom bejaratat kellett kirobbantani.. lementem es par perc vandorlas es oldokles utan olyat tapasztaltam... adott 1 nagy romos terem.. tele katonaval meg raketavetos szornnyel + lathatatlan szornyekkel (oket viszon CryVision-ba lehet latni mig lathatatlanok)
varok 1 kicsit had irtsak 1mast a szornyek es emberek..
aztan par granat.. raketa.. 2-3 tar az m16 bol vagy m4a1 vagy nemtom hogy hivjak es azt latom h minden ''eloleny'' all 1 helyben de mozognak a testreszeik stb... CryVision ba mindegyik ''meleg'' 10 perc utan is persze folyamatosan lottem a nagy szornyet aki 200 golyo utan is 1helyben jart de nem lott vissza ram... aztan a mozgaserzekelos tavcsovel vegigmertem a terepet es mind1ik halott volt!!!!! nem vagom mi lehetett kisse meglepodtem a dolgon.. a feleslegesen kilott golyok miatt meg kesobb szivok mert a kovetkezo termekben igencsak szukseg lenne rajuk... vki hasonlo tapasztalat ??
fenntvan a legujabb patch bar a jatek nem eredeti de nem modositottam semmi belso beallitast sem. -
cloud2
tag
17 töltényem volt és még késem se, de végignyomtam a három tornyos pályát egészen a fő épületig

A nagy szikla mögötti két autónak ugyan kellett 3 gránát
Ebben a játékban az az igazi, amikor normál embereket kell becserkészni. A mutánsok nem jönnek be...
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
15ben is közölhettem volna?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Motoros topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!

hát nem gyenge..