Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris50
csendes tag
én vok a 2000.-ik

-
N0zer0
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Nem nehéz eliminálni.
Stratégia: az AG36-ost használd (gépfegyver 2x-es távcsövel, de nem keverendő a vaskosabb OICW-vel). Golyószóró módban használd, ne gránátvetőben.
Amint a szobában vagy kuporodj le a pult mögé (de ne hasalj), onnan oldalazz ki és pontos fejlövésel intézd el a jobbbra lévő 2 katonát, azok közül is először a távolabbit, aztán az oszlop mellett állót. Majd bújj vissza fedezékbe és fogadd bal oldalon pontos fejlövéssel a másik két katonát, akik már jönnek feléd. Fontos, hogy nagyon pontos fejlövésekkel operálj! Kb 2 golyó a fejbe és készen van 1. Még fontosabb a gyorsaság (pár másodperc) és az is, hogy max 1 tárral intézd el őket.
Ha nem sietsz eléggé, akkor mind a négyen +Kireger is a nyakadra megy túl közel.
Ha már sebtiben elintézed a 4 őrt, csak akkor foglalkozz Kriegerrel. Szaladj a terem jobb oldali sarkába, fuss fel a lépcsőn a felső hídra. Ott Krieger kevésbé tud molesztálni, nem tud közel jönni. Néha felugrik, de távol lesz tőled. Őt is ezzel a fegyverrel kell lőni, pontos fejlövéssorozattal, de neki 1-3 tár kell és mindnek pontosan a fejre kell mennie.
Amikor épp eresztessz belé egy fejes sorozatot, addig nem nagyon mozog, mert kicsit megbénul. Ha tárkifogyáskor újratöltessz, akkor újra mozgékony lesz, elugrál, addig helyezkedj te is, hogy távol maradj tőle és ismételd meg a fejsorozást. -
Csiborbogár
őstag
Sziasztok!
Én nagyon szeretem a Farcry-t, és már nagyon sokszor végignyomtam. Most láttam, hogy az 576 katalógusban láttam egy Farcry Vengeance nevű játékot WII-re. Ez a Farcry 2, vagy valami más. Ha nem az, akkor lesz valamikor 2. rész? Ha ez a Vengeanc az, akkor lesz PC-re is?
Bocsi a sok kérdésért, de ez engem nagyon izgat.
-
Integra
titán
valaki mondja már meg hogy kell god mode-ot bekapcsolni, ezt a rohadt krugert mai napig nemtom legyakni

mindjárt nyomok egy uninstallt vazze.. -
chris50
csendes tag
miért van az h ha a hdr be van kapcsolva akkor szar lessz az éjjellátó szemüveg az emberi testet szürkén jelzi lila helyett
tudna vki segíteni??? -
chris50
csendes tag
sikerült bekapcsolni ugy h a system.cfg-ben átírtam az értéket de nem vok elragadtatva nagyon csunya néhol és kifejezetten szar és zavaró 1es helyeken ugyhogy én vissza is kapcsoltam nem hiába nem rakták bele alapbol a játékba a hdr-t h a menübe lehessen állítgatni mert igencsak csúúúúúúúúúffff na viszont ez csak az én véleményem
-
chris50
csendes tag
szisztok !! az lenne a gondom h be szeretném kapcsolni a hdr-t.szoval visszaolvastam 1 picit és ugy csináltam h amikor elindul a játék még nem kezdtem el jáccani akkor lehívom a kozolt és beírom /r_hdrrendering 7 és enter-t nyomok az a baj h amikor elkezdek jáccani akkor nem látok semmi külömbséget azt honnan tudom h be van e kapcsolva a hdr v nincs?!1280*1024 be jáccok és minden full-on van ami csak lehet AA off-on lécci írjátok le h mi lehet a baj? vagy hogy hogyan lehet megnézni h be van e kapcsolva a HDR -mert én nem látom h VMI változás is lenne mikor beírom a parancsot. előre is THX _Ja és KIRÁLY A GAME
-
DavideX
aktív tag
feltettem ezt a matto4-et. szép de nekem nem jön be

engem jobban lekötnek a szigetek,víz,fák stb... -
-
DavideX
aktív tag
na megoldódott a gond

feltettem az 1.1-es patch-et
-
athomi
veterán
nálam olyan probléma van, hogy ha a vízeffektet felveszem maximumra, akkor elég érdekes a víz felülete (tulajdonképpen szar
) -
chris50
csendes tag
nekem is volt ilyen gondom h beszagatott amikor löttem de én megoldottam .UNINSTALL
nem jöttem rá h mi baja lehetett pedig a konfigommal vígan kéne futnia LOL -
Dr.Én
veterán
-
DavideX
aktív tag
sziasztok.
feltettem ma a far cry-t.
patchelni kellett egyből mert csak fehérség volt és nem lehetett semmit látni
feltettem az 1.4 es patchet, minden jó lett, csak azt tűnt fel hogy nem lehet a játékból fényképezni print screen billentyűvel
néha lövés közben akad a játék... ekkora gépigénye lenne??? kevés neki a gépem
a konfigom az adataimnál. -
cor
őstag
hi
quicksavet h is lehet belevarázsolni a játékba?
már elfelejtettem
asszem 7végén ujrakezdem,ezért kérdem -
feka007
veterán
Éló! Játszik itt még valaki ezzel a fun játékkal?

[Szerkesztve] -
kris75
aktív tag
Hello! Szeretnék az interneten játszani,hogy lehet? regisztráltam,de nem enged fel a Ubisoft oldalra? Előre is köszönöm a segítséget!

[Szerkesztve] -
ToxLee
őstag
Elakdtam az első pályám a matto4ben. Ott járok ahol a katonák szétlőtték a szellőztető csövet mert tüsszentettem.... Ott lelőttem mindenkit meg a szomszéd 2 ''szobában''is, de a kártya kell, de sehol nincs. Az a beléptető kártya hol a péróban van?

-
ToxLee
őstag
Letöltöttem a mato4-et. Bejön a menü meg minden de mikor rányomok ,hogy start the game akkor nincs semmi. Mi a probléma?
Meg a sima Far cry-ra se tudom rá rakni a patchet valami hiányzik neki 
-
HDR renderin
senior tag
hali!
nálatok nem még olyan jelenség hogy amikor betölt egy pályát ami a legelején van onnan kilép a játékbol?
mert nálam volt már ilyen jelenség,nem is egyszer!............én ezt nem értem miért van! -
brazilok
csendes tag
Lene egy kérdésem.
Van egy ismerösöm akinek is meg van.De neki volt egy olyan pálya ami nekem nics.Pedig én már átvitem a játékot de nem volt olyan amilyen neki.Miért van ez?azért mer és könyeb szinten nyomtam?
Elöre is köszi.
[Szerkesztve] -
brazilok
csendes tag
Megint elakatam az egyik pályán amit ugy hivnak hogy checkpoint.Mit kell csinálni?
Sürgös lenne.
Elöre is köszi.
-
-
toM517
aktív tag
hoplacsek
valaki? -
toM517
aktív tag
Van egy kis problemam, nem van hang Far Cry-ban.
A konfigom a kovetkezokbol all:
ASUS P5B DLX w/ E6400 w/ Scythe Infinity w/ 120mm, 2*1GB Corsair XMS2 PC6400C4 DDR2, Galaxy 7300GT Zalman, Chieftec (Delta) GPS450-AA, Tt Xaser2, Samsung LS DVDRW, Audigy 2, 160GB SATA Samsung 8MB cache, 180GB WD PATA, DVDROM, LG L1919S, MX5000, Genius SW HF 5.1 5000 + par apro pici faszsag...
Otlet? HELP PLEASE!!! -
Fütyesz
aktív tag
Valaki tudja hogy hogy működik a cheat? Nem tudok ~ jelet rakni. És csak valami zöldes ablak lesz ha 0-t nyomok és csak valami névnek írja be
-
toM517
aktív tag
hUPla!
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problemam, nem van hang Far Cry-ban.
A konfigom a kovetkezokbol all:
ASUS P5B DLX w/ E6400 w/ Scythe Infinity w/ 120mm, 2*1GB Corsair XMS2 PC6400C4 DDR2, Galaxy 7300GT Zalman, Chieftec (Delta) GPS450-AA, Tt Xaser2, Samsung LS DVDRW, Audigy 2, 160GB SATA Samsung 8MB cache, 180GB WD PATA, DVDROM, LG L1919S, MX5000, Genius SW HF 5.1 5000 + par apro pici faszsag...
Otlet? HELP PLEASE!!! -
kris75
aktív tag
Hello! Szeretnék az interneten játszani,hogy lehet? regisztráltam,de nem enged fel a Ubisoft oldalra? Előre is köszönöm a segítséget!

-
BenQ17
csendes tag
Probléma megoldva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megnéztem mennyi fps-el megy és kevésnek találtam ezért vissza vettem a felbontást 1024x768-ra, meg a grafikán állítottam 1 picit és mükszik
-
brazilok
csendes tag
Van egy kis problémám.Boat nevü pályán a hajón nem tudom mit kell csinálni.Csak addig tudom,hogy fel robassztom a hajot és elsüllyed.Aztán jön egy helikopter és nem lehet kilőni.Mit kell csinálni?
Előre is köszi.
-
gordonfreemN
addikt
Próbáld meg a vezérlőpultból a játék telepitése/törlése gomb, és válaszd a repairt. Aztán ujra fel a patcheket, és talán, jobb nem jut eszembe hibaüzenet nélkül

(ne feledd menteni a mentéseket!)
Dr.Én: kössz a helpet, a kocsi volt a baj, nem vittem magammal, miután odavittem a terembe, és parkoltam aa H betűre, jött a folytatás
[Szerkesztve] -
BenQ17
csendes tag
Hy!
Tudnátok segíteni??Gondom támadt Matto4 mod-al. [link] Mikor a képen látható ajtó kinyílik és lemászok elfehéredik a képernyő és kilép a játéból
Elsőnek azt hittem, hogy a patch miatt van, mert 1.33 volt fennt, de leszedtem 1.4-est és azzal is ugyanezt csinálja.
-
Dr.Én
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
ment privi!
-
Dr.Én
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
[link]
Ezen ajtón mentem be a kártyával.
[Szerkesztve] -
Dr.Én
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Szasz!
ha kinyirtál mindenkit azon a hidon a zőld fojadék felet,tehát a hidon keress belépő kártya szerüséget azzal tudsz tovább menni az első jobb oldali ajton! Továbbá:rengeteg ellenség van még!!!!!!! További jó játékot!!!
[Szerkesztve] -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Lécci

-
gordonfreemN
addikt
Segítség kéne a Matto4-hez! Elakadtam a revenge pályán, amikor (ez a negyedik automentés) egy zöld folyosón kell átmenni (előtte valami folyadék felett kell átjönni, amibe ha belemgyek kampec), jön a bazi sok katona, mindet kinyir, aztán??? Nem tudom hogyan tovább, a térképen az object olyan helyre mutat, ahova nem tudok eljutni.
[Szerkesztve] -
brazilok
csendes tag
Ez a legjobb játék amit llátam életemben.Mert nagyon életü.pl:ha meg vágom egy embernek bármely részét egy böl meg hal.Csak egy kér désem lenne.Hogy kell a csalási kodokat beirni?
Elöre is kösz.

-
mad1
veterán
van valami vietnami kiegeszitoje a far cry nak nem tudja vki a nevet?
-
mad1
veterán
meg valami,...
a hdr t hol lehet bekapcsolni?
mas:feltettem az 1.4es pachet es utanna az egerem csak a jobb klikk parancsot erzekeli.(zoom)
azaz sem lolni sem nezelodni nem lehet vele..ps2es egerrel szintugy.jart mar igy valaki?ha igen,pls help.
elore is koszi.
-
mad1
veterán
koszi sracok

-
mad1
veterán
meglett...
viszont azt meg meg szeretnem kerdezni,hogy a hdr az 1.33 ban benne van?
mert sehol sem talalom.az1.4 az jo?mert ugy hallottam sok embernek nem jon be..ha valaki tudna hasznallhato linket az 1.4es pach rol,illa matto4 rol,azt nagyon koszi.
jah amugy ez a matto4 uj palyakat tartalmaz?
3 valasz + 2 link pls
eloreis koszonom,
udvi
-
mad1
veterán
hi,vki tudna nekem segiteni?a fuggo hidaknal,ahol elosszor jonnek a szornyek.hol a kulcskartya?elore is thx.
-
Sztanik
tag
válasz
tatamama
üzenetére
Nekem NVidia kártyám van. ( 7600 Gt ) HDR-t nem kapcsoltam be, mivel a Matto4 feltelepítése után kipróbáltam a játékot, és leesett az állam. Megvagyok győződve, hogy a Mod eleve SM3-at használ, az arra alkalmas kártyákon. Lényegesen szebb a képe, mint a Far Crynak akár a HDR bekapcsolása után. Nagyon sok minden más, mint az eredeti játékban. A víz élethűbb, a texturák élesebbek, - egyszerűen nagyon állat -. Az is igaz, hogy 1600x1200-ban játszom, Very High = 25-40 FPS.
Ha belenézek a napba,kisüti a szemem.[link]
A víz is egész más. [link]
Ugyanezekkel a beállításokkal, a Far Cry = 40-70 FPS volt. Kipróbálom, hogy bekapcsolom a configban a HDR-t, de szinte biztos vagyok, hogy semmi sem változik. -
tatamama
tag
válasz
tatamama
üzenetére
Most probáltam 1280-ban minden mediumra állitva fény és árnyék
kivételével azok low-on kifogástalanul fut HDR nélkül persze ahogy a fényt
vagy az árnyékot mediumra teszem ujra szétesnek a texturák
Windows reinstall megvolt az uj kártya telepitése után a többi játék jól fut
3Dmarkba jól teljesit 06:4000pont
Mem szereti ezt a játékot
-
tatamama
tag
Sziasztok
Segitséget kérnék az uj kártyámon/ x1950pro /nem akar futni a program.
Az alap verzioval 1.0 semmi gond szépen fut de ha patc-et rakok rá
1.3 1.4 vagy bármelyiket akkor zárt térböl kilépve /elsö mentés/a texturák
élessen villogva szétesnek.A patcheket szép sorba raktam fel 1.3 1.31 stb
majd a hozzávaló 1.4 standalonét a system configba átirom a dolgokat amit
irtok elmentem a játékot elinditom semmi javulás kilépek a configban minden visszaáll
az eredetire.Ami nagyon érdekes hogy zárt térben semmi gond ahogy kinyitom az ajtót és kilépnék a szabadba vége.A régi karival kiváloan futott/x800 gto/ bármelyik patchal Matto 4-el nagyon
szerettem volna a HDR élvezni de nem jön össze.
Esetleg konzolrol adjak Hdr utasitást vagy mit kéne tennem?
Elöre is köszönöm a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
nem jöttem rá h mi baja lehetett pedig a konfigommal vígan kéne futnia LOL