- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigo
őstag
2 héten belül itt lesz a Far Cry 1.3-as javítása.
Itt lehet olvasni a változásokról:
Bővebben: link -
Ger|
aktív tag
egy kis gondom van a gémmel.
Elndídtom, ami van, hogy van a menü, és ott van ilyen víz, meg fák, meg ilyesmik, az ok, minden ok, tökéletes.
Aztán rámegyek, hogy új játék, és tölt. Betölti az új játékot, merthogy új gém.
Aztán kék. Minden. Akárhova nézek, minden kék. Ha mozgatom az egeret, látom, hogy nincs lefagyva, mert máshogy kékül. Ha megyek kicsit, akkor körvonalakat is látok, persze kékbe.
Konfiguráció:
ECSK7S5A
2.2Ghz AMD
256 Mbyte DDR
GeForceFX128/128 (286/512) 61.??
WinXP -
szilchi
őstag
Még mindig ugyan azt a lila,ködös képet látom!!

-
Digital
addikt
UP!

-
Digital
addikt
Hogy jutottatok át a vulkános pályán? Ugye ez az utolsó?
-
szilchi
őstag
Kössz.Hát ez egy elég friss detonator
Vagy van már frissebb is??.Amúgy elötte egy 9600 Pron és egy Ti 4200-on játszottam vele,de akkor nem volt fenn az SP1.Akkor simán ment a dolog.Telepítem,bemásolom a két dll filet a Bin32 mappába aztán juhééé.De ha felteszek egy régebbi detonatort,akkor nem fognak lassabban menni a játékok?Amúgy melyik detonator a legjobb az FX szériához?Köszi a segítséget. -
szilchi
őstag
Üdv.Feltettem megint a játékot,hátha végre végig tudom játszani.Eddig mindig elmentem valameddig,majd valamiért Win reinstall volt,aztán kezdhettem előről.Na mindegy.Nem ez a gond.Hanem az,hogy elindul a játék.Ok.Bejön a menü,háttérben megy a háttérvideo.Campaign-Start.Betölti a pályát(Training).De a kép nem jön be.Vagyis bejön valami.Valami lila,esetleg ?szürke kép,ahol semmit nem látok.Mozogni tudok,de mindenhol ugyan az a kép fogad.Ezt nem értem.Játék indításkor jó a kép,csak játék közben nem.Na ez hogy lehet.Ilyen eddig sosem volt.A gépem az adataimnál.Az op rendszer XP+Sp1.
Köszönöm a segítséget. -
Digital
addikt
Taktikai tanácsot szeretnék kérni! Eljutottam arra a pályára mikor kidobnak a helikopterból,és van 10 lőszerem,viszont tele van minden szörnyekkel! Hogyan lehet átjutni rajta? Kinek hogy sikerült? Esetleg létezik valami ''örökélet'' kód?(ezt kipróbálnám ha végigvittem a játékot
) -
J@nee
csendes tag
Van hozzá Quick Save Gyorsjavítás is! Azzal nem kell konzolba irogatni! VAn kép is a menüben... stb...
Bár ez nem hivatalos, de akik próbálták azt mondták, hogy jó...
Ha komolyabban érdekel, akkor itt megtalálod: Bővebben: link -
arpeen2
senior tag
Hali !
Lehet láma a kérdés de van olyan pecs vagy vmi a játékhoz ami által lehet manuálisan menteni ? Mert ez az automata mentés a sírba visz.
Kösz -
g@bo
nagyúr
mst vettem 1 far cry-t, használtan....
telepitem játék, regisztrálok egy nevet ubisoft oldalán, majd a multiplayer résznél beirom nevet, és a tokban lévő kódot. ( kötöjellel, anélkül, wörben kiirva hohy lássam, majd kontroll+v ) és ez a jutalmam:
-
J@nee
csendes tag
Arra lennék kíváncsi, hogy lehetne-e innen számítani egy- két emberre egy jó kis Far Cry partira?! Persze neten... (Akinek nincs eredeti gammája az sem esett ki... csak majd adok egy kis segítséget
) -
J@nee
csendes tag
Szia!
Ezzel lehet: ''\r_SM30PATH 1'' - idézőjel nélkül
De persze kell hozzá hogy legyen 1.2-es patch és DirectX 9.0c, ja meg egy kari ami támogatja!
Sajnos ezt a műveletet minden indításnál el kell végezni... de valahol van hozzá egy progi amivel lehet ezen segíteni....
Ha sikerült a művelet akkor fölül kiírja.... -
jrpryv
tag
Sziasztok, megtudná valaki mondani, hogy milyen konzolparancsal lehet aktiválni az sm3-at?
-
arpeen2
senior tag
Na megoldódott a dolog az 1.1 peccsel. Driver maradt a 6x.xx. Kösz a helpet !
-
faster
nagyúr
Tényleg hülyén hangzik, de nekem is ez tette működőképessé egy 5900SP kártyán. Az összes 6x.xx szériás driverrel rossz volt a Far Cry 1.0. Gyakorlatilag a köd olyan sűrűvé válik, hogy már a puska csövének vége kezd elhalványulni, a pályából már nem látsz semmit. Szó szerint az orrodig sem látsz.
-
arpeen2
senior tag
Hali mindenkinek !
Egy kis segítségre lenne szükségem hátha másnál is előfordult a következő hibajelenség és ezáltal tud vki segíteni.
Szal a játék mikor betölti az első pályát a kép egy nagy fehérség csak a kontúrvonalak látszódnak, vmi olyasmihez tudnám hasonlítani mikor egy egy fps-nél ha bekapcsolva van a ''no wall'' cheat és kimész a pályából, vagyis egy nagy semmit látsz. Viszont a bal alsó sarokban a radar és a jobb alsóban a 3 csík (health,armor gondolom ezek) frankón látszódnak ezekkel semmi baj. Hang van frankón. Próbáltam a képi megjelenítést autodetect-el felismertetni de sem úgy sem manuális beállításokkal ugyanezt a ''semmit'' produkálta.
A konfigom főbb jellemzői :
P4 2.4Celeron
512 MB RAM
Asus FX5200 Magic 128 MB
ASRock alaplap
XP + SP2
DX 9b
Pár hete letöltött driver van fent a VGA-hoz.
Amúgy minden game frankón megy csak ez szivat.
Előre is köszi a segítő hozzászólásokat. -
Zomb€€
őstag
Sziasztok.
Nem tudja vki hogy müxik a Co-oP MOD,mert én felaktam,de multiba inditva kéri h adjak meg map-ot
Hogyan?Mit?Vki segitsen,mert egész jónak tünik ez a stufa. -
XeeN
senior tag
Ha minden jól megy, jövő hét végére lesz állandó HiC szerver.

-
dicsboy
csendes tag
Köszi

-
Type-R
őstag
Itt van kb. 23 single pálya:Bővebben: link.
Itt meg van vagy 200 multi pálya : Bővebben: link.
Na még kb 10 Co- Op pálya:Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
dicsboy
csendes tag
Egy kérdés:
Hétvégén nyomtunk egy hálópartyt a farcry-al egyik ismerősnél,de gy idő után meguntuk az összes multiplayer pályát(kb 6 darab van) utána próbáltunk letölteni új pályákat,de összesen kettőt találtunk(pedig nem keveset kerestük).Nem tudtok valahol pluszpályákat?? -
maszat
senior tag
Miért van az, hogyha rá próbálok csatlakozni egy szerverre (net game), akkor a betöltés után kicked-el kidob? Full origi játék
-
DaSilva
senior tag
ebbe a kriger nevű kiborgba mennyit kell belelőni, hogy kifeküdjön? röpköd itten összevissza és elég idegesítő hogy még mindig, pedig kapott már öt gránátot a szájába. vagy el kell futni előle?
-
DaSilva
senior tag
ebbe a kriger nevű kiborgba mennyit kell belelőni, hogy kifeküdjön? röpköd itten összevissza és elég idegesítő hogy még mindig, pedig kapott már öt gránátot a szájába. vagy el kell futni előle?
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Csak hogy lezárjam: nem a kari hibája volt, most egy másik csücsül a gépemben, és azzal is csinálja. Szal megnyugodtam

-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Másik driverrel nem nagyon néztem, csak előző kártyával, ott nemtom, mi volt az eredmény... 1.1-es patch-csel és nélküle is csinálja. Na mind1, különösebben nem zavar, csak eladom a karit, és szeretném tisztázni...
ATITool mennyire megbízható? RAM-ot és GPU-t is tesztel, vagy csak az egyiket? -
FlasH-BacK
senior tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Hát nekem 9500próval nem csinál ilyet, legalábbis nem emléxem rá. Talán valami driver hiba lehet. A v1.1-es patch fent van? Ha nagyon zavar akkor próbáld ki más driverrel (pl. újabbal), de ha máshol nincs vele gond, akkor hagyd rá...

-
Fade_Away
őstag
válasz
gabesz82
üzenetére
érdekes mennyire máshogy vittem végig....
...vulkános pályát megláttam, körbenéztem, látam ide összes ammo kevés erre elfutottam rakétás szörnyek közt azok ugyis leginkább katonákat lötték....
....felértem tetőre ottált 2 katona azokat 1sorozattal hidegre tettem aztán bámészkodtam egy kicsit, hogy lent, hogy ölik egymást és mentem tovább.....
Aszem legnehezebb fokozaton volt.
Ezzel szemben Doom3 ban megszenvedtem mert nincs olyan, hogy biztosítva van a terep. Nem néha hanem folyton mögéd teleportálnak, kinyílt egy ajtó mögötted....
Leoltódik a lámpa már rutinból fordulok is meg és bumm.
-
-=V3rthil=-
őstag
Hi!
A videók alatt (amik nem a játékengine-nel készültek, hanem pl az elején a CryTek logo-nál meg new game-nél lévő bevezetőnél) kis zöld csíkok (kb 2mm hosszúak) jelennek meg négyesével egymáshoz elég közel, több helyen, de mindig máshol. Játék közben semmi gond, és sehol máshol sincs semmi gond (mármint más játékokban se, videókban se meg sehol). Valakinek nem csinált ilyet? Mitől lehet. Szerintem az előző 9800pro-mon is volt ilyen, és rémlik, mintha a 9700Pro-m is produkálta volna, de ez nem biztos. Valakinek 5lete? ATItool se hibázik. -
gabesz82
őstag
Most értem a végére a játéknak, kb 2 hét alatt (medium vagy milyen fokozaton, nem a legkönnyebb hanem egyel utána), mondjuk nem sokat játszottam vele naponta, ja és teljesen cheat nélkül csináltam, ami miatt egy két helyen volt anyázás rendesen amikor már kb 20adjára csináltam
de megérte!!! Az uccsó pálya amikor középen a Vulkán van hát az nagyon gáz volt, kb 50 perc volt mire megcsináltam... beérek először a vulkánhoz mondom majd felkészülök szétnézek merre van az ellen... erre máris 1 rakéta pofáncsap, majd 3 mp múlva mégegy és kaput... hát nem volt semmi az uccsó pálya... de szerintem nagyon eltalált játék, csak egy kicsit nehéz... majd megpróbálom legnehezebben is, de szerintem azon egyenesen lehetetlen lesz (na jó azért biztos meg lehet csinálni de rohadt nehéz)... a Doom 3at sokkal könnyebben végigvittem, az meg az idegeimet dolgozta megrendesen...
-
Denton
csendes tag
Senki nem tud segíteni?

-
Denton
csendes tag
Hello, Emberek!
Sikerült már valakinek a FC-ban elővarázsolnia a feliratokat? Próbáltam ''games_subtitles 1''-gyel, de x@rik rám, semmit nem változtat... -
Vanos
aktív tag
Hali!
Videókarimat tesztelném a progival. Felinstaláltam a 3 CD-s verziót, hibamentesen felment.
A játék indításakor MSVCP71.dll-t hiányolja, és nem indul el. Az alaklmazás újratelepítését javasolja, de ennek nem látom értelmét. Találkozott már valamelyikőtök ezzel a problémával? Gyógymód?
Thx! -
Pyriel
tag
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
gege71.hu
addikt
Ahol a leszakadt hid van ott van egy magaslat(ha a dzsip kiindulópontaja felől nézed balra fenn a láván túl), ott at lehet ograni a sziklaszirteken (lépcsős) kicsit sérülsz ugyan, mert mélyebbre ugrasz, de át lehet ugrani.
A szirtre úgy jutsz, hogy kerülsz a radar felől, van előtte egy keskeny ösvény át a láván. -
Horbal
őstag
-
Pyriel
tag
Üdv! Tud nekem segíteni valaki? Az utolsó előtti pályán, a vulkán lábánál elakadtam. Hol lehet átjutni a lávafolyó túloldalára? Azt olvastam valahol át kell ugratni a dzsippel. Na de hogy mászom meg vele a hegyet? Gyalog megkíséreltem eljutni a radar közelébe, de egy helyen, ahol egy szikla csaknem átnyúlik a láva fölött, nem tudok átugrani. Itt kéne elvileg a dzsip, vagy máshol? plz help.
-
Rayman15
csendes tag
Volna egy valószínűleg kicsit bugyuta kérdésem: Ha lövök a játékban, a lövés hangja egy olyan 0,56 (le van mérve tudományosan...
) másodperccel a lövés után hangzik. Ez mindenkinél így van? 
-
ssolitude
őstag
Akit érdekel:pontos leírás az 1.1-es patch-hez és az MP0.94-es multiplayerhez itt:
http://ssolitude.atw.hu.Letöltések is!
-
Calogero
addikt
Nha ma sikerult osszeraknom a gepem, s gondoltam egyet kiprobalom a Far Cry-t. DVD verzio van meg, de nem akar menni a telepites. ''A nyelv valasztas utan kilep''
-
Dömi
csendes tag
Sziasztok.
Meg tudja valaki mondani, ha az interneten játszok, miért indítja újra a pályát öt percenként? Esetleg valakivel történt már ilyen? A játék eredeti. -
F-ECT$
titán
Az Ati 9800-as sorozathoz kiadott csiszpánzos videóját elnézve nem értem, hogy miért nem inkább ők támogatták a FC-t...
-
Mazka05
őstag
Lenne egy kérdésem: Hol vannak a Far Cry ban a mentések?? Nem lehet tovább jutni és akkarok egy mentést szerezni!!
-
gabe_
őstag
Rakéta kell bele 5 v 6.Sztem mikor a hajó felrobban, próbálj visszafutni a kabinba ott van némi fedezék, meg plusz lőszer...
-
N.Y.P.D.
tag
Help ME! A Boat nevű pályán vagyok,amnnak is a végén. Egy hajót kell felrobbantani,majd a hajó végére menni ahol jön egy helikoper. A kérdés,hogy nyirjam ki a helikoptert? RPG-vel belenyomok kb 3-4 rakétát és semmi,lövöm m16ossal semmi,csak azt veszem észre,hogy elsülyed a hajó az helikopter meg még mindig ott van. probáltam már sniperrel leszedni a helikopterben az emberkét aki géppuskával ször,de semmi,egyszerűen az se akar kinyifanni. Probáltam lőni egyfolytába a helikopter rotorját,de az se. Egyszerűen ezt a helikopter hogyan kell eszedni ?
?? -
Donnie
őstag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Én akkor tervezem, hogy újra játszom vele, amikor a srácoknak sikerül végre kiadni valami normális patch-et. Rendes SM3 támogatással és HDR-el... Tehát kb. fél év múlva...

Egyébként a log file-oddal nincsen semmi gond nálam és mindenki másnál is ''fail'' az a 2 bejegyzés... Ez van
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Bővebben: link
Ez gyerekek vajon mi a szartól lehet?
Ma este kezdte először..fura..párszor fagyott a gamme aztán jó lett de aztán a textúrák pár helyen ilyen replace me feliratúak lettek.
jahh és a logfileban va pár érdekes sor íme:
...
Compile Glare Shader ...
Compile System HW Shader 'CGVProgramms'...ok
Compile System HW Shader 'CGPShaders'...ok
Compile System Shader 'TemplFog'...ok
Compile System Shader 'TemplVFog'...Fail.
Compile System Shader 'TemplFog_FP'...ok
Compile System Shader 'TemplFogCaustics'...ok
Compile System Shader 'TemplVFogCaustics'...Fail.
Compile System Shader 'TemplFogCaustics_FP'...ok
WARNING: Shader 'whiteshadow' has opaque maps defined after pass 0!!!
WARNING: Shader 'whiteshadow' has depthwrite enabled after pass 0!!!
WARNING: Shader 'whiteshadow' has opaque maps defined after pass 0!!!
WARNING: Shader 'whiteshadow' has depthwrite enabled after pass 0!!!
Console initialization...
az utsó 4 sor warning.. mi a csöcs lehet?
-
I_Am
veterán
Meg lehet ugy oldani, hogy a duplaajtó-n kiszaladsz, majd vissza mögé. Ezután szépen elkezdenek feljönni a rakétások és egyesével aztjó mögül le lehet őket szedni. Ha szembe állsz az ajtóval, akkor jobb oldalt van egy kis beugró, oda gugolj be és onnan kihajolva le tudod őket szedni anélkül, hogy észrevennének téged. Elég ha a kezét lövöd, attól is megfexik, nem kell fejre lőni.

-
I_Am
veterán
1.1 patch-el nem fogja tudni betölteni a régebbi mentéseket. Azon a pályán pedig mindenkit meg kell ölni, aztán szemben aktiválni a liftet, majd középre visszaszaladni és ha szembe állsz a nagy ajtóval ahonnan jöttél, akkor jobb kéz felé lesz a lift. Lehívod, felmész vele a parabola tetejére és aztán előre.

-
borsi
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy a Volcano 3. mentés után mit kell csinálni?? Ez az a rész, amikor egy dupla teherbejáron keresztül kell kimenni állig felfegyverkezve a pokolba. Amikor 100-ból egyszer sikerül leszaladnom a domboldalról, bemegyek szemben a nagy ajtón. Ott van valami lift féle? Sose jövök rá, mindig kinyírnak...
Ja és ha felteszem az 1.1 patchet(magyarítás miatt kéne), megmaradnak a mentéseim?
Segítsetek légyszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vagy van már frissebb is??.Amúgy elötte egy 9600 Pron és egy Ti 4200-on játszottam vele,de akkor nem volt fenn az SP1.Akkor simán ment a dolog.Telepítem,bemásolom a két dll filet a Bin32 mappába aztán juhééé.De ha felteszek egy régebbi detonatort,akkor nem fognak lassabban menni a játékok?Amúgy melyik detonator a legjobb az FX szériához?Köszi a segítséget.

Hogyan?Mit?Vki segitsen,mert egész jónak tünik ez a stufa.

) másodperccel a lövés után hangzik. Ez mindenkinél így van?