Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbk
aktív tag
sziasztok!
Nem installáltam, csak átmásoltam a Far Cry-t és a msvcr71.dll-t nem találja...
ez normális? Ha jól emléxem, eddig mindig csak másoltam és működött...
kösz... -
Kirbly
aktív tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
thx megprobalom

-
Kirbly
aktív tag
vki help me plz! hogyan lehet tulelni azt a palyat, ahol ledobnak egy szigetre ahol kismillio ronda dog van es csak egy m16-ost kapok 10 loszerrel?
jah megvmi: miert nem mukodik a cheat? bemasolom a filet, jatek kozben beirom a szoveget es semmi
5 cd-s a jatek
[Szerkesztve] -
20joe20
csendes tag
De az a baj,h 1.0ban,es 1.1ben sem jo....ott nem ezek a hibak vannak,de ott isvannak nalam.
Pl ''terepszinu'' a pisztolyom
.Amikor erdoben megyek,akkor bezoldul,amikor uszom,akkor bekekul....es ilyesmik. -
Frigo
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Vagy Pixel shader 2.0C

-
20joe20
csendes tag
Bővebben: link
Itt egy kep 1.2es patchel. -
20joe20
csendes tag
Kiprobaltam 1.0at,utana 1.1et...ugyanaz.
Am amikor felraktam az 1.2t,akkor meg ennyi sem volt,ugyanis csak par fenyt lattam. -
20joe20
csendes tag
Udv!
Miert van az,h a gameban akarmilyen driverrel szep rozsaszin,lila es hasonlo texturakat kapok?Egy X800ast hasznalok.A demo tokeletesen ment,semmilyen hiba nem volt vele.Kiprobaltam mar a 4.6ot,4.7et es 4,8betat is....de ugyanaz. -
asturel
őstag
bruhuhu kaptam mentest es u.a.:
Bővebben: link esetleg volt mar valakinek ilyen problemaja?
a 1.2-t az 1.1-re kellett volna felraknom? vagy ez lenyegtelen? -
Dömi
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha szervert akarok létrehozni, mik a feltételei. Mert mindig ezt a hibaüzenetet kapjuk. Disconnected restricted to lan ip adresses. -
Frigo
őstag
Hírek a Far Cry SM2.0b-ről
Bővebben: link -
asturel
őstag
valaki nem tudna 1 mentest adni?
Swamp map 3. save.. valahol e korul kene.. valaki tudna adni? -
asturel
őstag
hellosztok
miert nemtom az 1.0-as menteseimet 1.2-be betolteni? valami farcry engine mittommicsoda van mikor betolti es lepne be akkor rogton ezt kivagja.. le okolom es kilep.. lehet h csit miatt;> -
Elrood
őstag
Valaki azt mondta/írta nekem, hogy van láthatatlanná tevő fegyver. Találkozott már vele valaki?
-
Elrood
őstag
Nekem is 9800pro van, és mikor betöltök egy helyet, bejön egy ablakocska, piros X-el, valami nem töltődött be dumával, aztán OK, és kilép a game.
Nézegetem ezt a X-bit labs cikket, hát SM2.0 SM2.0b között semmi különbséget nem látok, persze, lehet hogy rossz képeket nézek
.
sprites distance ratio = 100, ekkor már persze látható változás.
6800 mintha kicsit sőtétebb lenne, de egyébként totál megegyezik az x800-al. Persze az SM3.0 csak sebességnövekedést ígért néhány helyen. -
fLeSs
nagyúr
Az ATI válasza az NVIDIA SM3.0-jára, az SM2.0b...

Bővebben: link -
Elrood
őstag
Megtaláltam a megoldás, akik ilyen helyzetbe kerülnek, mint én leírom mit kell tenni:
El kell indítani a 1.2-s patch-t, és Remove. Ha teljesen újraraktad a játékot, akkor is. Aztán 1.1-s patch-re is Remove, aztán megint elindítani az 1.1-s patch-t, és felrakni. -
Elrood
őstag
Na, felraktam a 1.2-s patch-t, még a régit, nálam nem jó.
Reinstalltam a cuccot, persze a lementett képeimet is törölte, hogy (káromkodás).
Raknám fel az 1.1-s patch, hát nem megy fel. Valami fájlt nem talál, ami persze ott van, létezik, csak ő nem látja, hogy (káromkodás).
Bocs, nagyon felhúzott ez a dolog.
[Szerkesztve] -
asturel
őstag
hmm es az 1.2-es pecsnek ezen kivul van valami mas baja h a hoterkep sz*r ?
-
engusz
veterán
Bővebben: link - Ezt csak most vettem észre. Volt eddig is? Vagy csak az 1.2-es patch hatása?
-
Elrood
őstag
Sikerült kerítenem 1.2-s patch-t, megnézem nálam bugzik-e.
-
EG0
aktív tag
Nekem az izzadás inkább ott jött ki, hogy pálya közben néha iszonyatosan belassul. Ez nem hiszem, hogy vga hiba, inkább ott tölti a pálya következő részét. Pár (tíz) másodperc után eredeti sebességen gurul tovább.
-
EG0
aktív tag
9800se, 128 bites, de 8 pipe-al és 350/330-as órajelekkel.
Emlékeim szerint magának beállítja a grafikai paramétereket a játék (de lehet, hogy keverem). Ezzel (végig)játszható volt a játék, bár náhol rezgett a léc. A felbontás nálam egyébként LCD miatt gyakorlatilag kötött
[Szerkesztve] -
EG0
aktív tag
Én ma játszottam végig, és király
A végén van egy-két brutál pálya, pl. mikor a buggy-val a ferde-végű híd végén felkapaszkodok a dombra, ami mögött 5-6 nehézfiú, plusz a láva túloldáláról is lőnek..
De csalás nélkül végignyomtam!
Nagyon jó kis játék! A legjobb 1st Person, amivel idáig dolgom volt.
(u.i.: 1280*1024-ben nyomtam)
u.i.2.: A ''hőtérkép'' nem csak a láthatatlanok ellen jó, hanem a bozótharcokban is. -
Frigo
őstag
A különböző konfigokon elöjövő hibák miatt visszavonták az 1.2-es patchet.

info itt:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
A SM3.0 kihasználásához a Far Cry patch 1.2 mellett DirectX 9.0c is kell? Más esetleg?
-
bitmad
aktív tag
válasz
Valentino
üzenetére
Nekem 53.03 nvidia driverrel jó volt a hőtérkép, az emberek és a szörnyek olyan rózsaszínűek voltak, szóval normálisan működött.
Aztán újra kellett tenni az Xp-t, de már az új 56.72 nvidia drivert tettem fel. Azóta minden ember és szörny teljesen fehér lett. Szóval lehet hogy a driver miatt van.
De már mindegy, mert már rég kijátszottam.
-
asturel
őstag
kijott a FarCry MPlayer 0.94: Bővebben: link
-
Valentino
csendes tag
Persze, persze, láttam én már hötérképet tévében, de nekem semmi szin nincs. Az ellenfél tiszta fehér (''világit''), a környezet pedig szürke árnyalatu. Valamit elállitottam volna? Mert az igaz, hogy kisérleteztem a cheat kódokkal, és akkor valami devmode.lua-t be kellett töltenem. Van valami ötleted?
-
Balli
őstag
Egyszerűen nem akar indulni a Far Cry!
Itt a nyár (ráadásul az uccsó) s nem tudok játszani
Pedig már elindult többször is, most hogy újratelepitettem nem indul: fekete lesz a képernyő/lefagy inditáskor
.
A következő a hibaüzenet:
FileVersion: 1.1.0.1230
ProductVersion: 1.1.0.1230
Exception Code: 0xC0000005
Exception Addr: 0x001B:0x3800D463
Exception Module: <Unknown>
Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from address 0x0000000C
The memory could not be ''read''
Call Stack Trace:
2) function=0x3800D463
1) function=0x0
HELP!
[Szerkesztve] -
Valentino
csendes tag
Asszem nem voltam elég világos.
Binoculars
These are some high-tech binoculars. They are equipped with termal and nightvision capabilities. They allow to detect enemies early and secure large areas.
Én a T betüs megoldást a nightvision-nak értékeltem, de akkor melyik a TERMAL???
Azért köszi -
gabesz82
őstag
Kinek mennyire jött be az 1.2-es patch??
-
Valentino
csendes tag
Hello, mindenki!
A távcsö (binocular) állitólag hötérképes megjelenitést is tud, de nem sikerült felfedezni. Mit kell csinálni, hogy müködjön?
[Szerkesztve] -
XeeN
senior tag
Még nincsen.

Sűrűn nézegesd ezt az oldalt: Bővebben: link -
asturel
őstag
ya van mar tort farcry multi player indito micsoda? 1.2-hoz? 1.1hez kiraj vot csak 1.2-vel az nemmuxik

[Szerkesztve] -
asturel
őstag
hali
nektek nem szokott patch utan a toltokepnel meghalni a farcry?
mer mar haveromnak is meghalt 1.1-es pecsnel en most raktam fel 1.2-t nekem most ennel halt be es csak reinstall segit..
valakinek mar volt ijen? van valami mod repairra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Mikrotik routerek
- Elden Ring
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5 cd-s a jatek
?