- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pofa
tag
Helló segítség kellene valami gebasz van a progimmal és pályaváltásoknál mindig megfagy a tőletek kapott pályákat mindig belerakom és így megyek tovább de most nem tudom mi van a pálya Vulcano az mikor felmegyek a körnemtudomire és a hídon átmegyek a bunkerhez ott megölök mindenkit és egy lépcsőn felmegyek , majd egy fehérköppenyes csákó magyaráz és megfagy mi jön ezután?
Ja és én fejbelövöm?
[Szerkesztve] -
XeeN
senior tag
Innen tölts le mindent: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
maszat
senior tag
Szeretnék interneten multizni.
A patch-ek fenn vannak (1.31) és az Unofficial Map pack és annak hotfixje is.
Ezek ellenére mindössze 1 db szerverre tudok csak felcsatlakozni, a többira azt írja ki, hogy ismeretlen pálya.
Természetesen eredeti a játék.
Mit tudok tenni?
-
Travelos
őstag
Valaki elárulhatná, hogy miként kell quicksave-et csinálni a játékban???
-
Lacza
senior tag
Sziasztok Lenne egy problémám mégpedig a következő:
Felraktam az 1.30-at és utána elment a hang!!
Nincs hangja a gaménak!
Live 5.1
Segítsetek Pls

-
-
tobsa
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Bent vagyok egy helységben ,egy szellőző felett állok,fent ömlik a gáz.Látom a kijáratot,de mikor elmozdulok a szellőzőtől akkor mindig meghalok./valahol a vége felé lehetek,a bejátszásnál valami zombi szerű szörnyek voltak/
-
MoVieFaN
aktív tag
Nyomja valaki Asus 6600GT-vel? Melyik driver az igazi hozzá? Nekem az utolsóval csak úgy megy normálisan, ha visszaveszem a tuningot. Minden más game OK tuninggal. Utolsó patch fent van és természetesen gyári game-ről van szó.

-
ozirisz
tag
Sziasztok. Az a problémám, hogy amióta fölraktam a hangkártyámhoz(SB Audigy) az EAX 4-es drivert azóta nincs a fegyvereknek hangja
, de már a menüben sem szól a zene? Ha tudna valaki valami okosat mondani azt megköszönném. -
belahege
aktív tag
Császtok.
tud valaki segíteni, föltettem az 1.3 javítást
És a login újra kéri a jelszót, mondanom se kell hogy fogalmam sincs már mit adtam meg, elfelejtett jelszóra meg küld egy ilyen e-mailt
500 Servlet Exception
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 604
at com.oroinc.text.regex.Perl5Matcher._repeat(Perl5Matcher.java)
at com.oroinc.text.regex.Perl5Matcher._match(Perl5Matcher.java)
at com.oroinc.text.regex.Perl5Matcher._match(Perl5Matcher.java)
at com.oroinc.text.regex.Perl5Matcher._tryExpression(Perl5Matcher.java)
at com.oroinc.text.regex.Perl5Matcher.matches(Perl5Matcher.java)
at com.oroinc.text.regex.Perl5Matcher.matches(Perl5Matcher.java)
at hu.freestart.util.StringUtils.htmlize(StringUtils.java:153)
at be.visitronics.webmail.tags.LoadBodyAndAttachements.doStartTag(LoadBodyAndAttachements.java:116)
at _webmail._showmessbody__jsp._jspService(/webmail/showmessbody.jsp:14)
at com.caucho.jsp.JavaPage.service(JavaPage.java:75)
at com.caucho.jsp.Page.subservice(Page.java:506)
at com.caucho.server.http.FilterChainPage.doFilter(FilterChainPage.java:182)
at com.caucho.server.http.Invocation.service(Invocation.java:315)
at com.caucho.server.http.CacheInvocation.service(CacheInvocation.java:135)
at com.caucho.server.http.RunnerRequest.handleRequest(RunnerRequest.java:346)
at com.caucho.server.http.RunnerRequest.handleConnection(RunnerRequest.java:274)
at com.caucho.server.TcpConnection.run(TcpConnection.java:139)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:534) -
t-rac
senior tag
Az mér van,hogy az mpfc001-elha csatlakozok egy szerverre,1ből bejön h kicked?
-
pofa
tag
Szeva van egy Far cry Quicksave nevü progi tudjátok. hogy ez mire jó?
Gyorsmentés?
[Szerkesztve] -
t-rac
senior tag
Hi!
Lehet biztonsági másolattal multizni? Írjátok meg mailben,ne ide a fórumba,mer ide nem szabad
> t-rac@freemail.hu -
HolloW
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Milyen jó kis burkolt wrz-es hsz

-
Archer
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az alapelveket.
-
Elkezdtem játszani és kaptam egy far cry cd-t
Tudna nekem valaki küldeni mailben egy jó ''crack'' farcry.exe-t,mert ezt elfelejtették nekem rátenni
!
Thx. -
Loretto
veterán
Miért teszi nekem az autodetect a texture qualityt mediumra?

-
Chris82
senior tag
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Amióta videókártyát cseréltem, nem megy rendesen a game. Már az első pályán amikor kiérek a partra a víz bejön a szárazföldre, elcsúszkálnak a tereptárgyak. Ez mitől van. Más játék rendesen megy.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ui A kártyám x800 pro
[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
Most cseréltem ki a hang kártyám Audigy 1-re, de nem tudom az EAX 2.0-t bekapcsolni a játékban szürke a gomb(need hw mixing). A CoD-ban a 3.0 is megy, a kártya a 4.0-t is támogatja.
Van valakinek ötlete, hogy miként tudnám bekapcsolni?
sima AU1 driver van fent a frissítésekkel, a játék szintén az összes megjelent patch-el. -
XeeN
senior tag
A válasz: nem. Nem kell elzárni a gázt, mivel hátulról is el lehet jutni a másik két ajtóhoz. Menj ki azon az ajtón, amelyik mellett balra volt egy csap. Elméletileg most azzal az asztallal állsz szemben, amin a zöld kártya volt. Itt fordulj jobbra, majd be az ajtón. Szemben találsz egy csapot (ez egy sötét folyosó), ami a jobbra folyo gőzt zárja el. Ha arra tovább mész, megtalálod a 2. és a 3. ajtót. Azt hiszem a harmadik ajtó után magától elzáródik a problémás gázömlés.

Remélem érthető volt.
[Szerkesztve] -
XeeN
senior tag
Nincs mit. Egy egyéves játékról szvsz lelkiismeretfurdalás nélkül beszélgethetünk. Ráadásul nem attól lesz ''zöld'', hogy hozzányúl vmihez... Azon a mapon fertőzi meg őket Doyle ahol fel kell robbantani a nuke-ot. Ha valaki elnyomta volna a videót, amiben egymást oltja be Valerie és Jack (ők sugárzás elleni szérumnak hiszik, de a játék végén Krieger elmondja Jacknek, hogy csak CS, IM és IV terjed a vírus, levegőben nem.).
-
pofa
tag
kösz hogy lelőttétek a poént/ de a Dam-nál lesz zöld mikor a hekikopterből szét kell lőni a folyónál egy- két szörnyet, majd felmenni egy erődbe bebújni egy lukon és bemész egy helységbe fegyverekért, hozzányúlsz valamihez és ekkor lesz zöld.
-
maflame
aktív tag
...hát istenbizony nem emlékszem, hol szúrta meg magát! A Volcano pálya ott kezdődik, hogy belép abba az épületbe ami elött a két Kriger szobor áll. Ott lett volna egy ilyen video? Olyan van, hogy a nő már zöld! nekem ez kiesett. Na mindegy!
-
BlackSmiley
tag
Azé lol ,hogy eggyetlen egy szurimiatt hajlamos átváltozni hulká

-
Tudtok már olyan Far Cry-ról,ami tartalmazza az eddigi frissítéseket ? Vagy nem lehet valahogy integrálni,hogy 1 DVD-n legyen az egész ?
-
XeeN
senior tag
Mielőtt felrobbantották volna a Baby Nukeot. Doyle direkt baxott ki velük, nehogy elérjenek hozzá. Valójában nem Doyle a főgenya, hanem valami ''felsőbb erő'' amiről Jack sem tud semmit. Doyle csak egy báb, mindez az utolsó videóból derül ki, amikor Jack kiosztja neki headshotot.
-
maflame
aktív tag
Kösz! ...de mikor is kapta a szert? Na mindegy azért nem lesznek álmatlan éjszakáim emiatt, legfeljebb megnézem még párszor a videot erősen koncentrálva a szövegre.Hátha kiderül valami nagyon megdöbbentő! Tudom, gyakori fordulat filmek végén, az ''Azt hittem barátok vagyunk!!'' típusú meglepi.
''Akit érdekelt a játék az már úgyis végigvitte'' -ezt nem Doyle mondja ugye? -
Archer
őstag
Akit érdekelt a játék az már úgyis végigvitte. Én azt vettem ki a történetből, hogy amikor bead magának valami szert Carver, Doyle elfelejti vele közölni, hogy megzöldül tőle(szörnyé változik) és ez csak az utsó pályán derül ki és azért rág be rá. Aztán lehet, hogy nem így van, de az angol tudásom még nem valami fényes.
-
maflame
aktív tag
...elvesztettem a fonalat!
Az utolsó pályán van egy video, mikor Krieger örökre lehunyja szemét, mi kezdünk rosszul kinézni, Doyle-ban pedig nagyot csalódunk.
Kérdés: Mit mondott az a kutya Doyle???? Egyáltalán, KI Ő?? Honnan is navigált minket eddig? ...eddig nem is nagyon foglalkoztam a történettel, nagyjából azt gondoltam,értem a lényeget de most kicsit gondolkodóba estem
Nincs valami oldal ahol elmesélik a történetet? (én nem találtam) ...az se jó ha másoknak esetleg előre lelőjük itt a poént! -
pofa
tag
Siker köszi a segítséget mindenkinek

( finom ez a pálya)
[Szerkesztve] -
DonElvis
aktív tag
Üdvözletem, volna egy kis problémám.
Most vettem egy hangkarit (cretaive live 7.1 24 bit) és miután felraktam, azóta néha (pályabetöltés után pár másodpercel) eszméletlenül el kezd gerjedni/sípolni. A hangakari jelenleg 5.1-re van konfigurálva. A csatornák rá vannak kötve egy Medusa 5.1 fejhallgató erősítőjének bemenetére, és a kimenetre vannak kötve a hangfalak. Jelenleg ez első hangok egy Ozaki VA 303 2.1-es rendszeren szólalnak meg, a hátsó hangok egy erősítőn át autó hangfalakon. A gerjedés akkor is előfordul mikor a fülessel nyomom és nincsennek bekapcsolva a hangfalak. Szerintetek ez valamilyen beállítási gond, vagy hardveres? -
XeeN
senior tag
Itt van az összes mentés realisticon: Bővebben: link
Simán csak tömörítsd ki a Profiles könyvtárba.
Ui: Lehet, hogy a verzió különbség miatt nem megy. (Bár kétlem) Nálam az 1.31 van fent. -
Furky
őstag
Véleményetek szerint milyen minőségben, milyen beállításokkal kellene elfutnia ennek a játéknak az én konfigomon? Mert valahogy mindig elszáll valamitől...
Nem tudom mitől, de vagy kék halál, vagy magától reset... -
pofa
tag
ugyanarra gondoltunk ! probálkozom
-
pofa
tag
az nem lehet, hogy a 1.1-1.3 as frissitésekkel kellene valamit operálni?-most sorry de lemegyek dolgozni
-
pofa
tag
most beleraktam a profiles/player/default/savegame mappába, de most sem megy,
elindítom a játékot-rákattintoka profiles-ra majd default majd-main menü champagne-és csak training
meg carrier van?
[Szerkesztve] -
pofa
tag
nem a defaultba, hanem a profiles/player/
tomika/savegame mappába
[Szerkesztve] -
gTWELVE
tag
láttad Gorsi mit művel? nézd meg TS-n.. azért ide írok,mert rajtad kívűl többi H!C-es nem olvassa
-
XeeN
senior tag
íme a mentés Bővebben: link
[Szerkesztve] -
pofa
tag
hahó
Twelve amit küldtél az nem érkezett meg (csatoltál valami fájl-t?)
[Szerkesztve] -
capafog23
őstag
Én végigtoltam 1X easy-n meg 2X realistic-on
-
BlackSmiley
tag
Mondjuk én csak P90-t és G36-t használok a többit nem szeretem
-
gTWELVE
tag
áhh.. nemtom XeeN mester is elég jól nyomja a fejlövést. itt csak ezredmásodperceken múlik az egész. komolyan. meg ugye milyen fegyverrel vagy. p90vs m249.. p90ha ha tudsz pontosan lőni.. kb tudő felsőre célzol.. és ahogy lőszfelviszi fejre,.. mert úgy szor.. m249 azt me fejre kell de azzal pöttyögtetni szoktam. akkor kevésbé szór. azthiszem kb 5golyó kell a fejbe. és kampó.
-
BlackSmiley
tag
Jah multiba kicsit furcsa szokott lenni mikor egy ember csak fejre lő és lehetetlen megölni cheat szagavan

-
gTWELVE
tag
hányadik mentés kell? Egyébként szerintem azon múlik realisticbe, hogy hogy ismered a helyszínt.Zárt helyen meg ugye lőlj ügyesen. nemtom singlebe valahogy ob 90%os a fejlövésem multiba már nemtudom ugyanezt teljesíteni. az emberek ügyesebbek, jobban mozognak.Xeen mester te holtartasz?
-
pofa
tag
Sziasztok segítség kellene van a játékba egy rész mikor a lementek egy targoncával( amit a csajszi vezet) bombát elhelyezni valami bunkerba, ezt végigcsináltam és amikor a végén szaladnánk ki akkor szétesik a kép és megfagy. UNINSTAL-t csináltam kimásoltam a mentéseket, újratelepítettem, de nem akarja beolvasni. Kellenének mentések, ha tudnátok segíteni rajtam ( de csak idáig!) az e-mail címem kiskarpit@freemail.hu köszi

-
XeeN
senior tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
*H!C* ClanServer, UBI Europian Assault (x). Legtöbbször ezeken játszunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de már a menüben sem szól a zene? Ha tudna valaki valami okosat mondani azt megköszönném.
> t-rac@freemail.hu
!