Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Hajamat tépem és a földhöz verem magam.
Remélem a patchel együtt működni fog. Esetleg van vmi egyszerűbb megoldás is? 
-
Dilikutya
félisten
Annyira azért nem vagyok lámer.
Most már csak az maradt, hogy az 1.3-as patch fog-e működni nem eredeti verziójú játékkal??? Tudom, nem szép dolog, de nem tudtam/nem akartam beszerezni az eredetit...
Dehogynem!
Amúgy egy Radeon 8500-ön szebben mutatott a játék, mint DX7 alatt... ennyit a drága jó kis karikról
[Szerkesztve] -
8472
aktív tag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
De patch nélkül ugyanolyan képet ad a geforce 6 is, mint egy dx 7-es kártya. Nekem is 6600gt-m van. Néztem is először, hogy nem igazán javult a képminőség. A víz olyan volt mintha fél téglák úszkáltak volna.
-
kutga
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Haha!
Annyira azért nem vagyok lámer. Gondoltam rá hogy crackelt verzióval nem fog működni a dolog, de mindenre van megoldás.
Inkább azt áruljátok el, hogy az 1.3-as felrakása előtt nem kell-e egy korábbit is telepíteni? Úgy látom elég sok patch jött ki a játékhoz...
[Szerkesztve] -
8472
aktív tag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Amikor mx460-m volt akkor is rossz volt a fény, ha low-nál magasabbra tettem. Lehet, hogy directX7 miatt.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Nekem a demóban semmi gond nem volt a fényekkel. Minek árultad el neki a patch-es dolgot? Olyan jó lett volna látni, amikor jön vissza sírni, hogy error...

Na igen... a GF4MX nem a Far Cry kártyája...
[Szerkesztve] -
8472
aktív tag
Szívás. Nekem eredeti szal mindegy.

-
kutga
félisten
Kösz a segítséget, azért csak megpróbálom! 
-
Lev Andropov
senior tag
Biztos nem fog működni a patch, ha nem erdeti a gém!! Ugyanis fel se tudod tenni a pecset feltört Fárkrájra!!! A telepítésénél hibát fog jelezni!!!

Hacsak....
szerk.: Különben a fényekre/nem fényekre visszatérve elvileg az alapgémben is rendesen kéne működnie!!!!!
[Szerkesztve] -
kutga
félisten
Senki???
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Sajnos (vagy nem) de csak most sikerült kézhez kapnom a játékot. Viszont van egy kis problémám. A telepítés simán ment, a játék el is indult, csakhogy egy idő után feltűnt, hogy a fények nagyon furcsák. A karakterek legtöbbször tök sötétek (még a szabadban is, ahol viszont kurvára süt a nap). Azok a belső terek meg, ahol egy árva fényforrás sincs, úgy ragyognak, mintha csak ott sütne a nap. A grafikai beállításokban minden Very High-on van, és sztem ennek nem így kéne kinéznie. Már próbáltam frissíteni a videókártya drivert, de nem segített. A konfigom Abit NF7 alaplap, MSI NX6600GT videókártya, 512 MB DDR RAM. Az előző vidikártyám GeFORCE4MX volt, azon ugyanez volt a helyzet. Szerintetek mi lehet a probléma???
Nem tudom előfordult-e már vki mással, de engem nagyon zavar...
Köszi! 
-
Winner_hun
félisten
Huhha, nemtom, lehet hgy az 1.31-es peccs, de bugzik keményen. Szal a catabomp pálya legvégén, amikor a második robbantást kell végrehajtani nagyon durva, mert megállt az idő
Mindenki ott van, ahol a fél hadsereg él de nem lehet velük semmit sem csinálni
Fut egyhelyben a jónép
meg lő, de semmit sem csinálnak, hiába lövöm, nem vérzik. Na mind1, robbantottam aztán csákány
-
Winner_hun
félisten
Nah végre megcsináltam HDR-t
szal letöröltem mindent, aztán újra feltelepítettem peccsel együtt, de a system.cfg vagy melyik fájlba kellett bveírni azt az izét, hát abban nem voot ssemmilyen hdr-rel kapcsolatos írás, így én belebiggyesztettem azt a sort
Szóval beírtam aztán ment. Aztán megint elkúrtam, mert minden tiszta víz lett
hogy miért? Kapcsoljátok be az élsimítást, nagyon überállat lesz az egész
Meg rákjöttem, hgoy akkor világosodik ki minden, hogyha előtte sörtét részt nézek. Világosnál gyöngy ez a hdr
-
Folze
aktív tag
gyormentés avagy quicksave a far cry-hoz:
Bővebben: link -
Archer
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom, a konzolos irogatást nem próbáltam.
-
Archer
őstag
A system.cfg fájlban a r_HDRRendering = ''0'' sorban a 0-t át kell írni egy értékre 1-8-ig. Ez persze csak a 1.3-as patch után működik. Nálam nem mindegyik értékkel működött. Itt mondtam, hogy szerintem az 1-2 még élvezhető, de felette már bántja az ember szemét.
-
Archer
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Keress vissza a topicban, valahol pontosan leírják, hogyan kell beállítani. Egyébként szerintem a legkisebb értékre vagy max. 2-re érdemes tenni, mert felette egyszerűen kifolyik az ember szeme, annyira fénylik a monitor.
-
maflame
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már rég nincs a gépemen de valahol a FC könyvtárban van egy setup file.
Ott érdemes beállítani a HDR-t. Az intenzitás is beállítható. Már nem emlékszem nagyon a hogyanra csak arra, hogy nekem nagyon tetszett a HDR. Érdemes próbálkozni vele! -
Xelo
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
hmm nem tudom nem próbáltam, de nem éri meg bekapcsolni sokakszerint.. nagyon kezdetleges benne a HDR, és bugos is.. egyik embernél müxik, másiknál nem... meg olyat hallottam ha követ nézel sokáig, a végén már nemlátsz belőle semmit a nagy fény miatt....
-
Xelo
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez jelenti azt hogy még ez egy igen kezdetleges HDR

-
Winner_hun
félisten
hátőőőő izééé igenis meg nem is
szóval bekapcsolom, de a földből víz lesz meg megkattan az egész
1.31.es peccs van fent, több driverrel is kipróbáltam, AA-t levettem és ugyanaz
mi lehet a baj?
mod: még aztis megcsináltam, hogy leszedtem a gammát, felraktam és csak az 1.3-as peccset vissza, de így is rossz
[Szerkesztve] -
lolee
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
megy?
-
lolee
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hogyan kapcsoljuk be a HDR-t? Lépjünk be a konzolba, majd adjuk ki a \r_HDRRendering 1 parancsot. Kikapcsolásához írjuk be a \r_HDRRendering 0-át.
vhogy értéket is lehet adni de úgy emléxem nem sokat számít, és ez még az első HDR-es jelenség volt annak idején, még nem tökéletes
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
naléccimá

-
Winner_hun
félisten
Mit kell beírni, hogy menjen a HDR?
-
Winner_hun
félisten
Jeszoké
Van mély!!!
Szal a driverben kellett vmit átállítani ami eddig elkerülte a figyelmemet
-
Fauszt
senior tag
Újratöltöttem a pályát és igen!!!

Az 1.32-es patch fent volt, bár lehet anélkül is ment volna.
A nagy rakétást ki se nyírtam, aztán a 2 kis szörnyet megöltem, be valerie-hoz és ott jött még 2 kis szörny azokkal hamar végeztem és már adta is az átvezető videot. Király!!!

[Szerkesztve] -
Fauszt
senior tag
-
Fauszt
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
egyszerűen nem döglik meg, kipróbálom a távcsöves megoldást, egyébként szerinted ezzel az 1.3-as patchel ha betöltöm a régi, utolsó chekpointomat, tovább fog menni valeri megmentése után a következő pályára, vagy így is muszály lesz ezt a cooler pályát előlről betöltenem?
-
Zoli bácsi
őstag
A rakétakezű szörnyek ellen két bevált módszerem van. Vagy messziről, távcsöves puskával pontosan fejbelövöm, ekkor azonnal összecsuklik. A másik, hogy odafutok hozzá, és sörétes vadászpuskával párat beleeresztek a testébe. Ez nagyon hatásos, néha 3-4 lövés elég neki. De a dzsip gépfegyvere is eredményes tud lenni, főleg közelről.

-
Fauszt
senior tag
felraktam 1.2-t, de a legtöbb pályát és chekpointot be sem töltötte. Aztán felraktam az 1.3-at ezzel betölti, de az a rakétás szörny nem akar megdögleni akármennyit lövök rá, eddig elég volt neki 5 rakéta, most meg 8 is kevés

-
Fauszt
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
ok, kösz, akkor pecselek
-
Zoli bácsi
őstag
Nem tudom hogy melyik patchben javították. Először, mikor patchek nélkül volt fent a játék, én is ezt a hibát tapasztaltam, meg egy idő után elfelejtett automatikus mentéseket csinálni. Az első patch (asszem 1.1) után már szerintem nem voltak ilyen hibák. A mostani gépemnél (adataimnál) meg komoly képminőségjavulást tapasztaltam, hogy felraktam az új javításokat. Szerintem érdemes frissíteni.
mod: Pont a kérdésedre nem válaszoltam: Nekem semmi gond nem volt, a korábbi mentések megmaradtak.
Nahát, ezzel a hsz-al fanatikus lettem
[Szerkesztve] -
Fauszt
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
patchekkel még nem próbálkoztam. Egyébként melyik patch javítja ezt a hibát? Ha rakok fel belőlük nem lehet olyasmi gond, hogy nem nyitja meg a korábbi patch nélkül kreált mentéseimet, mert mintha valami ilyesmit olvastam volna itt:
Bővebben: link
Save games created with the recalled patch (1.2) are not compatible with patch 1.3. -
Zoli bácsi
őstag
Feltettem az 1.32-es patch-et, és érdekes ''bug''-ot fedeztem fel. A lázadás nevű pálya vége fele, mikor átmegyek a hídon, és ott vannak ilyen rakétakezű szörnyek. Hiába lövöm ki őket, álló helyben járnak tovább. Igaz, hogy már nem lőnek, de elég sok lőszert elpazaroltam, mire erre rájöttem.
-
Fauszt
senior tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
aha, csak az a baj, hogy az a 2 szörny már nincs sehol.
nincs kedvem az egész pályát előlről kezdeni, elég nehéz, ráadásul nem is biztos, hogy segít

-
Fauszt
senior tag
nekem is az a bajom, hogy amikor elérkezek a csajhoz, és meg kellene mentem nem történik semmi. Előtte ki kellett nyírni egy rakétás szörnyet, aztán két kisebb szörnyet, majd bementem az ajtón ott áll valerie, mond valamit aztán nem történik semmi, nem tudok hová menni. Pontosan minek kellene történni amikor találkozok Valerie-vel? Ha újratöltöm a pályát az biztosan segít? Nincs valami egyszerűbb (rövidebb) megoldás?
-
Nem vágom ki probálta már ki 64 bit-en de kiba*****t jó

full durva a graf 6600 gt ultra minden és 4anzi és anti
gyönyörű én majd az extra pályákra vagyok kiváncsi mit ad majd be

-
twerp
csendes tag
Hi! Tudna vki küldeni nekem egy mentést a Swamp 3.checkpointjától? (outer buildings). 2.nehézségi fokozat. Sajnos elvesztek a mentéseim egy kis balesetet követően. Köszi előre is.
twerp at freemail.hu -
Cucli™
tag
Csináltam egy Farcry fun videót

Winner_hun
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Beállítottam azzal is, de nemjó
új drivert is felpakoltam, de semmi
mondjatok olyan stukkert vagy valamit amivel elő lehet csalni a mély hangot. vagy ez mindegyiknél mellékhatás? holnap leszedek mindent a mélynyomóról és csak a mélyet hagyom hátha jó lesz
-
Winner_hun
félisten
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
asszem igen de megnézem azt is thx
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A FarCryConfigurator.exe-vel állítottad be?
-
Winner_hun
félisten
nanépek help a hangban. Szól minden a mélyen kívül
mi nem okés?
-
capafog23
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ilyet nekem a cs : source csinált, azóta csak egyszer ment rendesen akkor is csak véletlenül.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
upszika
-
Winner_hun
félisten
heeelp. hol lhet a hdr-t bekapcsolni? vagy inkább hogyan?
másik:
5.1-em van, alaplapon sb5.1, be is van állítva, tesztek lefutnak rendesen, de farcryban ha beállítom az 5.1-et, akkor csak 2 első hangszóró szól
miért? se basszus se center semmi
-
JOE01
csendes tag
azt szeretném megtudni hogy amikor játék közben automatikusan ment a játék akkor azt hová menti?melyik mappába?
mert sikerült elmentéseket szereznem,de nem tudom hogy hová másoljam be ezeket az elmentéseket hogy müködjenek!
Remélem tudtok segiteni!Köszönöm! -
uzi75
tag
izé!
van egy békás.egy béka baromkodik,a neve:Axel Frog...
tok ász!de a zene a békásban még inkább...ez az uccso...én sem ismerek tobbet...remélem.
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
-
uzi75
tag
bocs,tudom,hogy nem tartozik a FarCry témához,de tok jo nem?
meg tobbszor nem fordul elo...de nem tudnátok megmondani,hogy melyek TOPIC-ban kellene ezt beraknom?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

numer a király ''kiparodizálva''
TOBBSZOR NEM FORDUL ELO ILYEN
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Detonator
üzenetére
a devmode csak a cheatekhez kell, a mentéshez nem
jól emlékszel, volt róla szó (csak az nem rémlik, h egyszázszor vagy kétszázszor
)
Detonator
aktív tag
Hosszú kínlódás után sikerült működésre bírnom a játékot! Biztos azért, mert holnap akartam a gépet szervízbe vinni! Csak az 1.1-es patch-el működik a játék!
Vki tudja, hogy lehet plussz mentést csinálni az autosave-en kívül? Nézegettem a topikot, de nem találtam meg a leírását. Tudom, hogy volt róla szó. -
uzi75
tag
játék kozben nyomd meg a betuk feletti nullát,aztán ahova kell irni,ott nyomj rogton egy SPACE-t,majd ird be,hogy (miután megnyomtad a SPACE-t)
hogy: -devmode azután nyomj egy ENTER-t.oké.aztán ha ez megvan akkorha megnyomod a P betut akkor meglesz az osszes fegyvered.ha megnyomod az O betut akkor az osszes gun-hoz lesz 999 ammo.még megnyomhatod a F3-mat,az F4-et, az F2t, az F9-et, az F11-et.
ennyit tudok...
-
deedee
őstag
ma kivégeztem az area51-et,most pakolom fel a far cry-t mindjárt....9600xt-vel is elég szép képet adott még régen,de most nagyon kíváncsi vagyok a 6600gt teljesítményére....Remélem müxik majd a pecs az inno karihoz ezzel az én virágbolti verziós változatommal is....
-
Lord Zero
addikt
próbáld ezt: Bővebben: link (nem tudom, működik-e - én nem próbáltam)
viszont megvannak a checkpointok (kb 6.5 mega), ha tudod fogadni, átküldhetem
(szerk> csak arra nem emlékszem, h ezek a patchelt játék checkpointjai vagy sem - ugyanis én is úgy jártam anno, mint te, és én is kaptam a savegameket)
[Szerkesztve] -
uzi75
tag
akkor kellenek valaki-nek a cheat-ek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem a patchel együtt működni fog. Esetleg van vmi egyszerűbb megoldás is? 

Mindenki ott van, ahol a fél hadsereg él de nem lehet velük semmit sem csinálni
Fut egyhelyben a jónép
hol leht állítani? amikor beírom és utána az egyest? oda mást, mert bármit beírok oda, ugyan olyan gány
mi lehet a baj?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)