Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Még valami:
tegnap jöttem rá pedig már párszor nekirugaszkodtam a játéknak (még R9500Pro val is és most vagy 3 hete újrakezdve az r9800pro-val)
Szóval ugyebár fegyvereknél van egy fireing mode kiválasztás (asszem alapértelmezésben a num Lock), na tehát eddig azzal tisztában voltam, hogy pl az m4 esetében ez egyes és sorozatlövés közt változtat, a másik tengerészgyalogos kis távcsöves golyószóró(aminek van egy 2 fokozatú gyenge kis távcsöve) esetén meg ha van lőszer hozzá átváltható gránátvetőre.
Ami a slusszpoén (sok órás játék után), hogy a járművek (hajó, nagyobb dzsip) is használható, tehát gépágyú és rakétavető közt lehet változtatni. Erre tegnap jöttem rá. Ami még vicc az egészben, hogy régebben gondolkoztam is, hogy minek a rakétavető a járműveken, ha nem is használható pedig DE..
-
gege71.hu
addikt
-
gege71.hu
addikt
Ha a gumicsónakra gondolsz és amellé ugrottál nincs gong. Lent kimész a nagy hajóroncs mellé a partra ahonnan rálátsz a gumicsónakra és pl m4-gyel két jól célzott lövéssel ellövöd a csónakot tartó 2 láncot és láss csodát a gumicsónak szépen huss leesik a vízbe. Odaúszol ''F'' ;s már indulhatsz is a övetkező pályára.
Elsőre én is besz***am
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest