- Telekom mobilszolgáltatások
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSmiley
tag
Merre szoktatok játszani? Tóljatokmár pls 1-2 infot.
-
gTWELVE
tag
igen,mert napoknak is el kell telnie ahoz, hogy továbbléphess..
nekem 6ropit is megért.. de 4-ért meg ingyen van..
nagyon jó kis game. -
BlackSmiley
tag
Nem a játék maga az exact 3990 az 1000ft a házhoz szálítás amit 1 max 2nap alatt eljesítenek.De szerény véleményem szerint nemsok az a 4ropi sem ha azt nézed valaki havontvágki ennyit a wow-ra
Én befizettem magam egyre és nembántam meg.
Ja és látom lelkes ujonc vagy azóta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
gTWELVE
tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
nem mondod?? 1000Huf.. lehetvalamit benéztek..nem szokták ennyire olcsón adni.
-
BlackSmiley
tag
Énspec Cd galaxisnál szereztem be aszem 1000ft ér házhoz is viszik országszerte napon belül.
-
gTWELVE
tag
igen. Saturnba. mindenki vegye meg! legyen sok Magyar játékos, mert egyelőre kevesen vagyunk!
-
BlackSmiley
tag
Ja 3990 durván 1hete vettem meg és tök király
Csak mégmindig nagyon lelőnek
-
dbali
aktív tag
up
-
dbali
aktív tag
Sziasztok!
Tudom van külön topica de ott elolvastam és nem igazán ment. Szóval multizni szeretnék neten de Deviance-s a Far Cry-om. Valaki tud segíteni hogy mi kell hozzá pontosan hogy működjön?
-
gTWELVE
tag
lehet 80at vagy 70et kell hozzászóljak..
Gyorsan hozzászólok minden fórumba. feltéve, ha tudok mit.
-
gTWELVE
tag
majd belejössz..

-
BlackSmiley
tag
Hát én eddig eggyetlen 1 magyar servert találtam de az mindig üres ráadásul nincs map pack-m letöltve nemis nagyon tudnék rajta játszani ha lennénekis rajta
amúgy én durván 5napja játzsom a farcry-t neten eléggé leszoktak lőni.. -
gTWELVE
tag
bazz,én mikor leszek már lelkes újonc.. hányat kell még hozzászóljak..??

-
gTWELVE
tag
igen.. mi is Xeen-vel meg még van pár gamer.. szóval elégfunky
-
XeeN
senior tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
Elég sokan játszunk...
-
BlackSmiley
tag
Játsza ezt a gammát valaki neten? idáig eggyetlen egydarab magyarral találkoztam

-
gTWELVE
tag
nem is fog.. DVD-svagy a full aszem 5CD-s verzió kell. szerezd be.
-
salgado
tag
nemtudjátok véletlenül.hogy a 3cd-s verzióho melyik patch megy fel?
az 1.3-at már probáltam,de nem megy föl
-
gTWELVE
tag
ne cheatelj! cheat rossz!
legyél ügyes.. -
BobChemistry
őstag
hol lehet a jatekhoz letolteni cheateket?
-
gabe_
őstag
Lehet hozzá ilyen patch-et letölteni, asszem valami német far cry oldalon találtam... de szerintem link van a topic eleje felé...
-
sildante
csendes tag
Sziasztok
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de meg lehet azt oldani, hogy indításnál ne kelljen berakni a lemezt a meghajtóba?
(A game eredeti dvd-s (1.31 patch)) -
baresz
tag
Sziasztok!
Biztos tudtok segíteni abban hogy mitől lehet az hogy az árnyékok nagy szögletes fekete foltok a földön? -
XeeN
senior tag
-
maszat
senior tag
10-15FPS!...ÉS úgy játszok...
Gratulálok!
Ha egy játék nem képes 30 FPS-t hozni átlagban, akkor nem is nagyon játszok vele.
Szerintem az fps rovására nem érdemes növelni a grafikát, mert a folyamatos játék még mindig jobb, mint a gyönyörű diavetítés.
''Csúnya'' grafikával is lehet kiváló a játékélmény. Legfobb példa erre a GTA 3, VC, de a SA is borzalmasan pocsék kinézetű, mégis jó vele játszani -
gTWELVE
tag
Jah, Tökre élek, csak ugye sok a melo.. meg mikrofont kell vegyek, mert az enyém Gorsinál van.
-
gTWELVE
tag
hát ha neked úgy jó..
akkor told fel a grafot, ilyen teljesítményt elérhetsz FC-ben is.
csak talán ne realistic-be nyomd, mert ott már azért ügyes a gép. -
-
Hogy futna ezen a kis konfogon?
:
-ASUS A7S333
-AMD Athlon XP 2100+
-Sapphire Radeon 9600XT Atlantis ORVERDRIVE AGP x8 128MB/128bit (526MHz/300
(600)MHz)
-512MB SAMSUNG 400MHz + 256MB NoName 266MHz
A cuccok nincsenek húzva. És a lapom csak AGP x4, hiába a kari x8... -
UP !
-
Nem tudjátok,melyik lenne a legjobb detonator a GF3-amhoz ? Ami most van fent,az minden más játékhoz szuper,de ehhez kifejezetten sz@r.Lehetőleg ne lassuljon a többi se sokat.( Nehéz a gémer élete.
) -
XeeN
senior tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Ha eredeti a DVD akkor sérült, ha nem, akkor valszeg hibás ISO-t írtál ki.
-
Pizzafutar
aktív tag
Udv!
Talán már volt ez a gond, de nem találtam rá választ!
Elkezdem felinstallálni a FarCry-t dvd-rol, és a következő hibaüzenetet kapom:
ERROR 1335
The cabinet file English.cab ..... corrupt and cannot be used.
Tudja valaki mi lehet ez? A dvd meghajtó hibát már kizártam. -
XeeN
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
1 GB rammal sokkal(!) gyorsabb lesz a játék. Talán még az 1600+ -on javíthatnál még valamicskét.

-
BobChemistry
őstag
igen...
ahol van két láthatatlan mutáns, meg 2 v 3 ajtó
ok, akkor megpróbálom, köszönöm a segítséget
ha még lesz vmi majd írok
ja: 9700pro 1600+ 256MB RAM konfiggal 22,3 fps
nem kevés ez egy kicsit?
ha bővítenék pl 1GB ramra akkor ugye gyorsabb lenne?
direkt azért vettem 9700pro-t, hogy jól fussanak a gamék
tudom hülyeség, de alkalmi vétel volt -
maflame
aktív tag
válasz
OP_Stormbird
üzenetére
Én pont így jártam! lásd: ''808''-as hsz.
digital:
-
Apophis
őstag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Ugye leugrottál egy vizes helységbe? Akkor annak az alján a hordó alatt az egyik rácsdarabot kell eltolnod vagy elrobbantanod, és leúszva továbbjuthatsz.
-
OP_Stormbird
tag
Ott a helikopteresnél egy ultra BUGot találtam.
Mint régi gamer megpróbáltam minden lehetőséggel és a hajórol a partra evickélni amikor ez sehogy sem jött össze fogtam vissza mentem az elejére a pályának asszem a vízben úszva demár nem emléxem rá pontosan és onnan hoztam egy motor csónakot hogy gyorsan kitudjak menni a partra.
Erre jött a következő bug
A nagy hajó hipp hopp eltünt helyén csak a jobb és bal oldalon található mászókötélzet maradt meg 
És akárhányszor elhoztam a motorcsónakot a pálya elejéröl ez történt végül a hajórol szét rakétáztam mikor meguntam
-
BobChemistry
őstag
szóval megakadtam a játékban...
a pálya nevére nem emlékszek, az után a pálya után van, amikor beton útakadályok mögül lőnnek rám a pajzsal rendelkező emberek, ahol a 2. sárkányrepülő van.
A pálya úgy kezdődik, hogy egy termben vagy, kétoldalt vörös függönyök, és itt van először az amikor a szörnyek láthatatlanok.
Az a feladat, hogy keresd meg az utolsó működő teherliftet, de fogalmam sincs, merre kell menni.
Van 2 v. 3 ajtó, amihez belépési kód kell, de nem engedd be egyikbe se.
??? -
pofa
tag
Sziasztok, ha normálon kezdtem a játékot akkor nem is választhatok easy-t (mondjuk egy nehezebb pályán), mert a lehetőséget felkinálja, de nem érzékelem hogy könnyebb lenne.
-
Apophis
őstag
Előhívható konzolból. Járműnél is lehet váltani F1-el, én első végigjátszáskor nem tudtam, hogy lehet külső nézetből vezetni, így kicsit szenvedtem a teherautóval. De legalább szimulátor jellege volt. Amúgy külső nézetnek nincs értelme, csak poénból néha megnéztem: leugrottam a hegyről, késharc a mutánsokkal (nem sok sikerrel)...

[Szerkesztve] -
-
MUŁĐER
addikt
az a rész amikor ledobnak 10 lőszerrel a sok mutáns közé, az lehetetlen vazz...meg lehet azt csinálni?
-
Apophis
őstag
Egyszerűen elfutsz a hajó végébe, és az oszlop körül futkosol, hogy takarásban legyél, ha jön, lősz. Kész. Realisticen sem kell hozzá semmi trükk.
A fegyvertelen résznél meg a folyó mellett simán végig lehet futni jobboldalt a bozótban, miután az első pár szörnyet a vízbe csalogattad. A durva a vulkán oldala lesz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maflame
aktív tag
Nekem volt egy olyan érzésem, hogy nem lehet kilőni a szőke géppuskás embert. Többször is bele gránátoztam a heli közepébe, oda ahol a géppuska van, a fickó felüvöltött mert fájt neki de kitartott mig le nem estek.
-
maflame
aktív tag
No, hát ezt összehoztuk! Partraúszás, bokorba bújás, gránátvetőzés+egy két sorozat.
5 perc alatt vége, a helikopter nem is lőtt. Nem látott!
Kösz mindenkinek! ...azért van egy kis hiányérzetem, mégis csak a fedélzeten lett volna keménytökűség leharcolni a gépmadarat! ...majd egyszer megpróbálom. -
maflame
aktív tag
Lehet, hogy nem voltam elég mélyen, az is lehet, hogy húztak egy képzeletbeli kört amin belül még sebez és én épp azon belül voltam még. Tán egy jobb rajt a hajóról?

Látom, hogy azért van megoldás ráadásul több is úgyhogy majd próbálkozok. ...már azt fontolgattam, hogy godmode-ra váltok! ...dehát, hogy néznék akkor tükörbe???
-
pisti
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Rakétával nem nagyon kell precíziós találatokat bevinni
elég ha elkapja a heli testét. Te most a sima heli+lövész kombóra gondoltál nem? Abból ki lehet lőni külön a lövészt az oké, de itt ennél az alfőellenségnél szerintem mind1, hogy a helit vagy a lövészt lövöd.
[Szerkesztve] -
siofok
őstag
igen le lehet lőni mielőtt elsüllyed!
-
-
maflame
aktív tag
Érdekes bug!
Ott vagyok épp ahol a hajót felrobbantom és jön a helikopter. Szóval, tegnap miután 1 órán át lövettem magam cafatokká, éreztem, hogy valamit ki kéne találni mert így tök esélytelen vagyok. Az ötlet az volt, hogy mi van ha nem a hajó orrába futok hanem kiúszok a partra és elbújok egy fa mögé.
Ez az eddigi próbálkozásokhoz képest nem is működött rosszul, viszonylag jól védett a fa de mivel a robbanás idején még a vízben voltam (nem lehet 25s alatt kiérni), a robbanás igencsak levesz az életemből.
No, erre jött az ötlet, hogy mi van ha ott egy motorcsónak a hajó mellett, akkor tán kiérnék a robbanás elött és így tovább ellenállnék a helikopternek. ...tehát visszamentem a másik szigeten lévő vizijárműhöz és azzal jöttem visza a hajóhoz amikor is, a következő látvány fogad: hajó sehol (!!), csak a jobb és baloldali kötélhágcsók lebegnek a víz fölött
Föl lehetett rá mászni és le lehetett róla esni. ...a csónak meg be tudott alá szorulni!
...hát ez van! Lehet, hogy akkora baromság volt az elképzelés, hogy a program ezzel tiltakozott ellene!! -
gabe_
őstag
Pofa: Sztem hogy a monitor hány hz-en bírja a különböző felbontásokat, az nemigazán befolyásolja a játék élvezhetőségét... max. a szemed fárad el hamarabb az alacsony frekitől... de az nemcsak akkor ha játszol.
amúgy érdemes az adott felbontáshoz tartozó legnagyobb képfrissítési frekvenciát beállítani a szemed kímélése miatt...
deedee: Annál a résznél énis szívtam a fogam...
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
én ott kaptam idegbajt,ahol ledobnak egy szigetre fegyver nélkül/na jó...van 10 löszerem..../ és kikell játszani a szörnyeket,hogy eljuthassak egy helikopter gépágyújához....
Itt a 27485736674889 próbálkozás után : god mode ''on'' .....oszt jóóóóól adtam a zzzagyukra....Csak itt csaltam a gémben.... -
anulu
félisten
ööö, egy elég érdekes dologra lettem figyelmes. ha be van a HDR kapcsolva, akkor nem látom az addigi mentett játékaim. ötlet?
lövésem sincs, hogy ez mi lehet. na nem mintha sokat játszanék a játékkal, de gondoltam, hogy megnézem, hogy a HDR-t hogy is bírja. hááát, 1024x768-ban HDR-rel eléggé megfekvés határon táncol szegényke (adataimnál...). 1280-ban meg sem mertem nézni. ez a mentés dolog viszont elég érdekes. 1.3-as patch van fent.
HDR-re visszatérve: ilyen gyönyörű járékot még nem láttam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 Intel Core i7-12700 16/512 asztali számítógép
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem 6ropit is megért.. de 4-ért meg ingyen van.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

legyél ügyes..
Majd egy pár képet lerajzolok grafittal A4-es papírlapra, lesz elég idő, mert mire új kép jön....