- Yettel topik
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- LG Wing - szárnyas fejvadász
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
Megint ez a fránya hiba:
Felraktam az új 1.2-es patcht, utána carcket is, majd inditas után koromfekete képernyő egész addig amig meg nem nyomom a restartot.
Mi lehet a baj?
A patch telepitese közben hibaüzenet: error 1334, 1663 fatal error, de ettől függetlenül befejezte a telepitest. Nektek jelentkezett ilyen hibaüzenet? -
XeeN
senior tag
Az első 1.2 -es tapasztalataim:
SOKKAL jobb lett a pingem, az interneten. Az eddigi 80-100-ról leesett 50-re. Baromi jó a gyorsabb/hosszabb ideig tartó futás.
A fegyverek pontosabbnak tűnnek. Hirtelen ennyi. 
Ui: Az 1.0 No-Cd crack itt is működik.
(A FarCryMP viszont nem...
) -
Balli
őstag
Igy van kijött az 1.2-es patch, mely letőlthető innen:
Bővebben: link
Még friss, 15 perce lett felrakva
-
Elrood
őstag
Ha jól látom, kijött 1.2-s patch: (65mb)
'' Wednesday 21.07.2004 Far Cry patch 1.2 - out now!
It's here. The Far Cry 1.2 patch has passed testing and has been approved for release. Download it from one of the following links:''
Többit itt:
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Feltelepitettem. Elindult.
Felraktam az 1.1-es patch-t s az Imyke féle magyarosítást. Ezután próbáltam elindítani, de nem sikerült: inditas után koromfekete képernyő egész addig amig meg nem nyomom a restartot. Mi lehet a hiba? -
ByB
addikt
Gyors kérdés: Torony és hajópusztítós szigetes pálya utáni pályán fagy a game! Lehet, hogy a FC hibája okozza, vagy inkább géphiba?
-
s1ru2
aktív tag
Hellosztok kedves guruk!
Lenne 1 gondom Far Cryban kissé elakadtam
A küldetés a következő ''Save Valery'' az amikor nyakig állunk a vizben és nem tudom mit kell csinálni. Semmi nem hatja meg Valeryt h kövessen vagy elinduljon magától. Mit kell tennem????
(Ha már előjött a kérdés akkor bocsi de plz írd le a választ. Előre is kösz.) -
F-ECT$
titán
#281?
Vagy csak tesztoldalak kapták meg egyelőre? -
ByB
addikt
véletlen 2x

[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Helo!
Help: Boat pályán a süllyedő hajóban lövöm a helikoptert ezzerrel a válról indíthatóval, de semmi! Mit kell csinálni, 6 találat után se zuhan le, de velem elsüllyed a hajó!? -
F-ECT$
titán
1.2-es patch letölthető már? Jó a virágbolt editionhoz is?
-
ByB
addikt
Helo!
Cooler után még hány pálya van??? -
XeeN
senior tag
Once again, we want to let you know that Far Cry patch 1.2 is close to being released. We were about to release this week as planned, when a hardware manufacturer code update forced us to modify the patch accordingly. It took a couple of days to make it work without breaking anything else. We think it is worth the extra wait, as it's all about making sure everyone enjoys the best experience possible, both in terms of gameplay and performance.
Yesterday, a new solid patch candidate left for what we hope is the last series of tests.
We are all looking forward to releasing this very ambitious Far Cry upgrade, and we know we need to give it our best to make sure we live up to your expectations.
Thanks again for your patience
Matthieu Boulard
Far Cry Ubisoft producer -
Amigo78
senior tag
Sziasztok! ha valakinek van legalább 1gb ramja és NTalapu rendszere a swapelési idöt lecsökkntheti ha RAMDISKet használ...ez a progi azt csinálja ha memoriábol lecsippent egy darabot és mint vincseszter kezeli, igy kapsz egy nagyon gyors ''vinyot'' amire kirakhatod a swapfilet nt alapu rendszerekben.....
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
anyonyimus
üzenetére
Remélem beszélsz pár nyelvet!
Bővebben: link -
anyonyimus
tag
Please valamelyik FarCry zseni segitsen

Feltelepitettem ujra a játékot,a gépkonfig nem változott,ugyanazok a driverek vannak fenn,mégse indul
a hibaüzenet a köv:
''Az alkalmazást nem sikerült elinditani,mert MSVCP71.dll nem található''
Mi ez a dll és hol találhatom meg? -
dante3
addikt
-
Gorneck
legenda
Vhol a vége fele járok...
de megakadtam! Most estem túl a terepjárós üldözésen, sőt voltam már a bázison is benn, de nem találom sehol a kártyát amivel be tudok menni a bunkerba vagy mibe. Hol az a kártya, mert már körbejártam mindent és nem találom!
Segítségetek előre is köszönöm! -
-
gabesz82
őstag
válasz
üzenetére
Hello!
Nekem sima Abit NF7 rev2.0 alaplapom van, benne Realtek vmi... 5.1 csatornás hangchip, és Fujitsu-Siemens 5.1 hangfalszett, és teljesen jó a dolby 5.1 Szerintem állítsd be a Hardware Mixing-et (vagy egyáltalán nem lehet választani a Dolby 5.1-et, az már más tészta lenne
) -
gege71.hu
addikt
Szerintem csak vmi texturahiba.
Kartya huzva van? esetleg az szemetel, bár én még ilyet nem láttam a gémben.
Ja most nézem x800-ad van. Nem a + 4 pipe miatti trükközés zavar be esetleg?
Bár nem hiszem..vmi bug lehet inkább.
Amúgy szvsz b@***tt sz@rul van optimalizálva a játék.... atom gépen is belassul néha.
Csak megírták fullos masinára és sz@rtak később rendesen belőni. Szerintem lehetne még a ''performanc''on javítaniuk..
Más
Gyorsmentés amit az ember maga aktivál csak valami csíttel megy vagy mittudomén..vmi ilyesmi..de nekem jó az autosave...ad egy kis izgalmat
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
#214 - senki?
-
Haok
tag
a hajós pályán nekem is volt BUGom...
felrobban tottam (lementem egy kis mélyedésbe ) a tornyot. utána kellettvolna menni a hajóhoz...
és nem úgy mentett (nem akkor mentett) a gép, amikor beültem a kocsiba, hanem mikor a felrobbantott torony mögé mentem...és mikor betöltöttem azt a pályát csak a célkeresztet láttam, és mozogni sem tudtam, lentvoltam abarlangban, és folyt a vér 2 méterre előttem fentről le...és megállt egy tócsában;) -
Haok
tag
Örömmel jelentem, hogy kivégeztem a játékot! ;)
Igazán kemény rész 3 volt (vagyis 2 , és egy trükkös)
1. amikor a hajó felrobbant és a helikoptert lekellett lőni
2. trükkös rész volt a 19 pálya, amikor lőttem a szörnyeket miután beültem az autóba, aztán mikor mindenki meghalt, gyalog nemtudtam átmenni a 2 lávafolyón (csak az egyiken amin faág volt)...aztán mondták, hogy kocsiba ülés, és ne lőjjek , csak ugratgassak
3. amikor felszedtem magamhoz az uccsó pályán mindenféle fegyvert stb. és kinyílt a 2 ajtó...nah az volt a legkeményebb...de annak is van valamiféle taktikája, szal mostmár könnyeben megcsinálnám...
legkönnyebben játszottam, de nincs kedvem még 1x végigvinni..., mert ha végigvinnám (vagyis ha rászánám magam rá) akkor legalább 1 szintel keményebbel kellene...de viszont nincs gyors mentés, ezért fene sem akar anynit ülni gép előtt. -
törölt tag
Sziasztok !!!
Van egy ASUS A7N8X-E alaplapom és egy Creative Inspire T5400 hangszórószettem. A Far Cry-ban miért nem tudom beállítani Dolby 5.1-re a hangot? Ezzel a hangszórószettel és az alaplap SoundStorm-jával elméletileg be lehet állítani a Dolby Digital 5.1-et, vagy nem? -
Xelo
addikt
Azert ez nem semmi...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Ilyet látott már vki?
Bővebben: link -
F-ECT$
titán
A Regulátor pálya végén, mielőtt be kell mászni a szellőzőaknába, nektek is durván belssault a ''dobozos részen'' a játék? Nekem igen, de még jobban, ha az éjjellátót is bekapcsolom...
-
gabesz82
őstag
Sancho a keycardot nem kell keresni hanem egy leszakadt hidrészt amin felmész, ezt a részt megtalálod arra felé amerre a fenti függőhidakról lefelé vezet az út egy másik leszakadt hídrészen, csak itt lefelé kell menni, na amikor leértél tovább kell menni egyenesen, de ott valószínűleg lesz még egy két mutáns őgyhogy vigyázz, és errefelé van az a felfelé vezető rész, ott felmész, majd be az épületbe, de itt elég sok mutáns lesz úgyhogy készülj fel, a keycardot is ott találod egy halott tudós mellett... remélem segítettem
-
dante3
addikt
-
Sancho
csendes tag
A pier utáni pályán, ami valami treehouse vagymi, ott hol van az a ki****ott keycard? Amúgy azok a szörnyek sztem nem illenek a gammába.
Sancho -
gery03
senior tag
Nah végre van vinyó, ezért van hely. Úgy gondoltam kipróbálom, hogy megy-e a far cry nálam. Felrakom, elindítom, és csak annnyit mondtam mikor láttam magam, hogy lol.
A játék mediumra detektálta a gépet, de én levettem mindent low-ra. Aztán mikor láttam, hogy nem akad, a vizet, meg az environmentet mediumra. Így sem akad, csak akkor, ha valami új helyre érkezek, és ott betölti a cuccokat. (kevés a memóm) De azért ez poén. Sosem hittem volna, hogy én ilyen konfiggal far cry-ozni fogok. Most ott tartok, hogy meg kellett ölnöm mindenkit a környéken, és a móló végén egy dokiruhás pasas elvitt a hajójával a köv rész kezdetéhez.
[Szerkesztve] -
Sancho
csendes tag
Hogyan lehet továbbjutni a Pier-ről? Ott vagyok a móló végén, mindenkit kinyírtam, de a menüben nem pipálódik ki a Kill all enemies in this Area. Ha átmegyek a szigetre, akkor jön egy helikopter, oszt lehentel. Help Plíz.
Sancho
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A fegyverek pontosabbnak tűnnek. Hirtelen ennyi.
(A FarCryMP viszont nem...

)