- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Nekem egy radeon x1650pro karin hiba nélkül fut. Nincs se lassulás, se szaggatás. A játékon belül mindent max-ra húztam fel, a felbontás 1024x768, a többi beállítás a setup-ban azon van, amire az autodetect beállította. Így semmi problémám nincs. Persze lehetne szebb és gyorsabb, de ezzel a vga-val mégg ez is szép eredmény. Majd ha visszakerül a másik vga-m hozzám, kipróbálom, hogyan viselkedik a játék crossfire mellett.
-
Gregorius
őstag
Ezt egyszerűen nem értem. 4G RAM van a masinámban, ugyan legyen már elég (főleg mert 32 bites processz legfeljebb 2G-t használhat egyben). Lehet, hogy a 7600GT nem egy mai darab, de annyira nem lehet gáz, hogy ultra low detailen is dadog az egész. Különösen mert az Oblivion minden komolyabb probléma nélkül futott majdnem max detail mellett. És a vicc az, hogy még a VTM-B sem szaggatott ennyire a régebbi, feleekkora teljesítményű rendszeremen...
Bár én nem játszottam az előző fallout-okkal, az első RPG-m az Oblivion volt.
Öreg hiba. A Fallout 1-2 etalonnak számított a maga idejében, és még manapság is példaként szokás emlegetni (és itt nem csak a bughalmaz szoftverekre gondolok). Az Obliviont meg csak jóindulattal nevezném RPG-nek, az inkább kalandelemekkel tűzdelt FPS/TPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest