- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
bár ez régi dolog, nem tudom érvényes-e még, de úgy tudom az Ati nem annyira kedveli a v-sync-et. Szerintem próbáld ki, hogy kikapcsolod.
katt777 és Eniac: Nekem is 2 giga ramom van és egy 6800-asom és engem més sosem dobott ki. Illetve rosszul mondom, volt idő amikor kidobott, azután, hogy feltettem a DLC-ket. De ha minden induláskor bepipálom, hogy töltse be őket akkor nem dob ki, ha nem pipálom be, akkor meg igen. Esetleg probáljátok meg ezt
-
aborbely
csendes tag
Pedig Chevy Chasétól már illene. Na mind egy.
Tehát: Ott tartunk, hogy feljöttél a metróból. Utána irány nyugat (arra visz az utca), a sugárzásvédő kamráig. Ott délnek fordulva lemész a romok alá egy vájatszerűségben, ahonnan arccal kelet felé jössz föl. Másfelé nem lehet. Egy sikátor előtt kell hogy állj, na azon menj végig. Kijutsz az EARLY DAWN általános iskola romjaihoz, ahonnan mutánsok lőnek rád. Menj be. Ha az épület Déli oldalán jössz ki. NYERTÉL!!!! -
Mans20
addikt
Hello
A barátság állomáson ahol vagy,lemész a metróba és valamerre lesznek ghoulok meg mutánsok,valami town station a hely neve,én is bolyongtam egy darabig.Ha ott vagy akkor menj fel a mozgólépcsőn és lesz egy kijárat,az lesz a chevy chase állomás,onnan már eljutsz a rádióhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Dell notebook topic
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Dune: Awakening
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest