Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
sto1911 #1954 üzenetére
Bánat tudja,én lementem a metrólukba,aztán folyó melletti metrólukon jöttem fel.Meg volt egy hely kicsit feljebb ahol robotok voltak,bent meg szólt a rádió.
Ja én nem mentem végig az alagúton,feljöttem mert azok az állatok szédszedtek.Nem igaz hogy nem lehet venni normális fegyvert,lőszerrel.A golyószórót legalább elszedtem a jetitől.
-
aborbely
csendes tag
válasz
sto1911 #1894 üzenetére
Pedig egyszerű. Ha megvan hozzá képzetségi fokod, akkor nekiláthatsz.
Az a lényege ,hogy az A vagy a D gomb nyomvatartásával 90 fokot forduljon a zár.
Ezt akkor tudod elérni, ha az egérrel a hajcsatot a megfelelő szögbe állítod. Elkezded forgatni a zárat, ha megakad, (kijjeb hajlik a tű is meg a hangján is hallatszik) akkor állítani kell a tűn. Zárfeltörés előtt F5, és vissza tudsz tölteni ha sokat törtél bele.Ja . Akinek még nincs meg. Vault nyocvanx-ben a szimulációs világban az elhagyott házban a kód: rádió,korsó,törpe,korsó,tégla,törpe,kólásüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest