- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboon
senior tag
Sziasztok!
Szokásos idióta kérdések egyike:
10 mp játék után befagy a kép. A hang megy tovább, de mozdulni nem tudok. Új laptopra tettem fel. Lehet hiányzik neki valami nem tudom.
Tippek?
KöszönömSzerk:
A heroes 6 is ugyanígy fagy le csak sokkal ritkábban. Akár több órát is tudok játszani vele fagyás nélkül. -
Baboon
senior tag
Sziasztok!
A kérdés a köv:
Full grafika 61fps v-sync által leszabályozva. Ennek ellenére teljesen függetlenül attól hogy hol vagyok néha piciket beszaggat. Nem nagy laggok hanem olyan mintha darabosan lépne. Mi lehet az ok?
4giga ramom van és 1 gigás a video... -
Baboon
senior tag
Hát a játék fő része és sok mellék küldetés kilőve... szerencse hogy van mod arra hogy ne legyen vége. Irány a térkép észak-keleti része... amúgy a valut-tech-ekbe van vmi érdekes dolog ahol kapok mellékszálat vagy csak sok mutáns/őrült/állat stb.
Ja tényleg! az állatbarát 2-vel követnek az állatok mindenhova vagy ha pusztán vagyok és épp ott van egy kutya meg egy mutáns akkor a kutya megtámadja a mutánst? -
Baboon
senior tag
Hellosztok emberek!
Rákerestem a Galaxi rádióra de senki nem írta le pontosan merre menjek... Így nem tudom. Ott állok a metorállómással szemben. Merre tovább? Agybajt kapok lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest