Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
horvathkrisz #2282 üzenetére
Le kell menni a laborba és ott beszélned kell Scribe Rothchild-al, és ő elmondja, hogy a Vault-Teces gépen lesz az infó, de nem tudja pontosan melyik Vaultba. Megnézed mindegyiket és valóban a Vault 82-be lesz majd, amit majd a Little Lamplight-ból (Kis Lámpafény) érsz el.
-
Pá
addikt
válasz
horvathkrisz #2280 üzenetére
Biztos jó terminált nézel? A fellegvárban van egy rakás.
Már rég volt, de amiből az infot nyered, mintha valahol az A szárnyban lett volna a bejárattól jobbra. -
Mackósajt
senior tag
válasz
horvathkrisz #2274 üzenetére
A Waters of Life küldetés után be lehet fogni az Vault 101 vészhelyzeti hullámhosszát a rádiók közt, és azon küld üzenetet. Amíg a Waters of Life nem ér véget, addig nem, elvileg ahhoz van időzítve. Gondolom nem lehet mindenütt fogni, de Megatonban és környékén biztos.
-
Xelo
addikt
válasz
horvathkrisz #2200 üzenetére
nem, Underworld a Museum Of History-ban található, a ghoulok városa.
szerk: hopp lassú voltam -
Messzala
csendes tag
válasz
horvathkrisz #2200 üzenetére
Nincs mit. Underworld a Museum of American History-ban van!
-
Messzala
csendes tag
válasz
horvathkrisz #2197 üzenetére
Itt részletes leírást találsz a követőkről [link]
Spoiler!!
Vault 87-be véletlenül se lépjetek be társsal az oldalatokon, mert a küldi teljesítése után a társ automatikusan kirúgódik. Inkább küldjétek haza előtte.
Xelo: Ha felrobbantottad Megatont, akkor Fawkes nem lesz a társad, tekintve, hogy a karmád a béka s%gge alatt van.
-
Xelo
addikt
válasz
horvathkrisz #2197 üzenetére
pénzért v questért csatlakoznak többnyire, kivéve a kutya. ha azt megtalálod veled marad. Jericho Megatonban volt felbérelhető de őt megöltem (meg amúgy is felrobbantottam a helyet), a ghoul barátom Underworldben megvehető 2000 kupakért vagy küldetés jutalmául kérheted (én a másodikat választottam). Fawkes-al még nem találkoztam..
-
sto1911
veterán
válasz
horvathkrisz #2180 üzenetére
@koxes: de, pontosan ugy kell, ahogy leirtad. Terkepen katt a varosra, es megkerdezi, hogy szeretnel-e oda menni. Nem utazhatsz, ha ellenseg van a kozelben, vagy tul sok holmit cipelsz.
-
dangerzone
addikt
válasz
horvathkrisz #2176 üzenetére
Én ilyenről nem is tudtam..
Én kinyírtam mindenkit... -
sto1911
veterán
válasz
horvathkrisz #2176 üzenetére
Sima probalgatassal is ki lehet talalni 2 perc alatt, fejbol en sem tudom, de el kell kezdeni az egyikkel, es olyan sorrendben kell utogetni, hogy ne adjon ki rossz hangot (ha jol emlekszem recsegett vagy hasonlo).
Az egyiket azt hiszem 2x kell megutni.
-
Mans20
addikt
válasz
horvathkrisz #2046 üzenetére
Tök jó,megpróbáltam felrakni de kiírt valami 1.1 javításról meg windows live ról valamit,elkezte felrakni aztán nem ment végig a telepítés hanem eltünt,most meg néztem és letörlődött az egész game
eredeti van meg.
-
aborbely
csendes tag
válasz
horvathkrisz #2046 üzenetére
ok.
Majd megszakértem.
-
aborbely
csendes tag
válasz
horvathkrisz #2042 üzenetére
A mentéseimet nem nyúvasztja meg ugye?
-
ScouserHUN
tag
válasz
horvathkrisz #1833 üzenetére
Nem, nincs és amíg az MMHolding a játék magyarországi kiadója nem készít patchet, addig nem is lesz.
Quicksilver: Azért elképesztó, hogy még magyarul sem érted, hogy az egy számítógépes szimuláció és nem visszaemlékezés.
-
Szemi82
tag
válasz
horvathkrisz #1822 üzenetére
pm.
-
Mans20
addikt
válasz
horvathkrisz #1817 üzenetére
Ugyan az mint az angol csak van magyar felirat.
-
Szemi82
tag
válasz
horvathkrisz #1819 üzenetére
Már le lehet hozzá tölteni magyar feliratos textúrákat is!
-
mr.saint
tag
válasz
horvathkrisz #1718 üzenetére
Azért mert rohadjanak meg
-
válasz
horvathkrisz #1718 üzenetére
Szerintem azért, mert késik.
Pitterix: jó-jó, de attól még nem életszerű, hogy nem loccsan vízharmattá a randa feje, hanem csak jön a husángjával.
Mondjuk azt szeretem, amikor kap egy kritikus sebzést, és elszalad... na oankor utána rohanok, és puszta kézzel verem agyon.
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #1699 üzenetére
Ja, akkor nem is beszéltünk...
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #1684 üzenetére
Igen. 3 kiegészítő lemez lesz hozzá, amiből nyilvánvaló, hogy ez csak a program 1/4-e, másképp nem lehetne kiegészíteni.
dangerzone: CS-hoz csak patcheket adnak ki, magyarul az csak sima béta verzió volt, mint a legtöbb játék, a userek meg fizettek, hogy béta-tesztelők lehessenek, mint általában. Ha 1x hagyják...
-
dangerzone
addikt
válasz
horvathkrisz #1684 üzenetére
Negatív kritika..
De azért a clear sky szerintem megelőzi ebben ...
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #1680 üzenetére
Célszerű lenne megvárni a játék még ki nem adott 3/4-ét is, nem?
Pre-béta...
Én elég jól elvoltam a nyelvezetével.
-
dangerzone
addikt
válasz
horvathkrisz #1680 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Mivel ez a játék tipikusan olyan, hogy nem csak ész nélkül kell lőni, hanem a szövegét is érteni kell. Angolul meg sajna annyira nem tudok, hogy 100%-t megértsem.
Örülnék ha tényleg megjelenne 22-én...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest